sostrenegrene.com/pl

59 reviews since 24 sie 2026

Opiniesostrenegrene.com/pl

Świetne, atrakcyjne produkty

Kupiłem spory zestaw artykułów kuchennych i otrzymałem zamówienie szybciej, niż zapowiadano na stronie. Produkty były solidnie zapakowane i jestem z nich bardzo zadowolony.

Odpowiedź ze sklepu sostrenegrene.com/pl

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że Państwa doświadczenie było pozytywne, i mamy nadzieję, że będą Państwo zadowoleni z zakupu.
E G
Emilia G.
Niecodzienny asortyment,przystępne ceny,bezpieczne i fajne opakowanie,szybka dostawa. Możecie jeszcze więcej i więcej takich fajnych rzeczy dodawać.

Odpowiedź ze sklepu sostrenegrene.com/pl

Dziękujemy za Pani opinię! Ogromnie cieszymy się, że zamówienie spełniło Pani oczekiwania. Mamy nadzieję, że jeszcze nie raz będzie miała Pani okazję odwiedzić jeden z naszych sklepów lub zajrzeć do naszego sklepu internetowego. Życzymy Pani miłego dnia! Serdecznie pozdrawiamy, Søstrene Grene
The fabric is of very good quality. It feels durable, soft and pleasant to the touch. Overall, I’m very satisfied with the quality of the material.

Odpowiedź ze sklepu sostrenegrene.com/pl

Dziękujemy za Pana opinię! Ogromnie cieszymy się, że zamówienie spełniło Pana oczekiwania. Mamy nadzieję, że jeszcze nie raz będzie miała Pan okazję odwiedzić jeden z naszych sklepów lub zajrzeć do naszego sklepu internetowego. Życzymy Panu miłego dnia! Serdecznie pozdrawiamy, Søstrene Grene
Towar świetny, dobrej jakości,jak na zdjęciach.Na pewno będę zamawiać częściej.

Odpowiedź ze sklepu sostrenegrene.com/pl

Super jakosc, dobrze zapakowane, uwielbiam sklep stacjonarny i online tez super

Polecam :)

Polecam, świetnie zapakowane ładne rzeczy. Wrócę do sklepu na pewno :)

Odpowiedź ze sklepu sostrenegrene.com/pl

Piękny wachlarz, naprawdę dobra jakość. Szybka przesyłka

Odpowiedź ze sklepu sostrenegrene.com/pl

Pieknie zapakowane, szybka dostawa, wszystko sie zgadza

Odpowiedź ze sklepu sostrenegrene.com/pl

Czas dostawy i bdb zapakowane kubki

Odpowiedź ze sklepu sostrenegrene.com/pl

Super kontakt, rewelacyjna jakość.

Bardzo praktyczna, dobra jakość

Wszystko jak należy