sweetsen.pl

Opinie łącznie (1042) Opinie (425) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość wykonania produktów oraz ich trwałość. Wielu klientów podkreśla komfort użytkowania łóżek i materacy, opisując je jako bardzo wygodne. Obsługa klienta jest oceniana bardzo wysoko – jest profesjonalna, pomocna i uprzejma. Doceniany jest także szybki i sprawny kontakt ze sprzedawcą, zwłaszcza w nietypowych sytuacjach. Dodatkowo, możliwość zamawiania produktów na wymiar i dostosowania ich do indywidualnych potrzeb spotyka się z uznaniem kupujących. Dostawa jest najczęściej opisywana jako szybka i sprawna, jednak pojawiają się sporadyczne uwagi dotyczące problemów z komunikacją lub wniesieniem.

Opiniesweetsen.pl

Wygodne materace, szybka dostawa, dobry kontakt ze szpszedawcą.

Świetny materac na wymiar

Super produkt i szybka realizacja jak na zamówienie na wymiar. Polecam
Fachowe doradztwo , miła i sympatyczna obsługa. Gorąco polecam. Ps: Materac też niczego sobie 😊
Pokrowiec uszyty na wymiar. Poprawnie zrobiony.
Produkt OK!
Zamówienie zgodne z opisem materac bardzo wygodny i odpowiedni rozmiar idealnie pasuje

Bardzo dobry produkt. Polecam serdecznie!

Idealny materac dla nastolatka

Mój syn jest bardzo zadowolony z materaca. Mówi, że wysypia się doskonałe. Wszystko to jest: odpowiednia sprężystość i jakoś wykonania.
Wygodny materac. Dobrze wykonany.

Jedna uwaga

Jedyna rzecz, która trochu przeszkadza, to szeleszczący dźwięk spod powierzchni pokrowca przy każdym nacisku.
Super obsługa i wygodny materac