Opinie łącznie (408) Opinie (361) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 28 sty 2025

paradox24.com/pl/ spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą wygodę foteli, szczególnie podczas długiego użytkowania. Możliwość regulacji fotela, w tym podłokietników, zagłówka i oparcia, jest również wymieniana jako istotna zaleta. Solidność, jakość materiałów oraz staranność wykonania są oceniane bardzo wysoko. Szybkość i sprawność dostawy są często chwalone, a zamówienia realizowane bezproblemowo. Kontakt z obsługą sklepu oraz pomoc w przypadku problemów są oceniane bardzo pozytywnie, a reklamacje rozpatrywane sprawnie i na korzyść klienta. Montaż fotela jest zazwyczaj łatwy i intuicyjny, co docenia wielu użytkowników. Niektórzy klienci wskazują na drobne niedogodności przy nietypowej sylwetce, a także zgłaszają problemy z funkcjonalnością blokad i zakresem regulacji. Sporadycznie pojawiają się także zastrzeżenia do plastikowych elementów wykonania.

OpinieParadox24.com

Krzesło po 3 dniach użytkowania, po 3h dziennie. Wydaje się wygodne, jest na styk dla osoby mającej 190 cm, podłokietniki za lekko się obracają, wystaje nitka pod siedziskiem, jakby miało się coś pruć
Jestem bardzo zadowolony z fotela jakość wykonania na najwyższym poziomie niesamowicie wygodny bardzo duży zakres regulacji jedyne co mógłbym się przyczepić to zagłówek mógłby być bardziej regulowany przód tył od głowy ale to może zależy od sylwetki i wzrostu ja mam 170
Jestem bardzo zadowolony z fotela. Jest wygodny, przewiewny oraz posiada wiele opcji regulacji.
Dostawa była bardzo szybka, a produkt został bardzo dobrze zapakowany.

Szybka wysyłka, produkt zgodny z opisem

Szybka wysyłka, paczka była na drugi dzień, a fotel zgodny z opisem. Jestem z niego zadowolony
Dostawa szybka , wysoka jakość produktu
Szybka realizacja zamówienia, bardzo ładny fotel, polecam.

Ergo Milano Pro Black

Zamowilem Ergo Milano Pro Black, krzeslo jest soldine i posiada bardzo duza mozliwosc regulacji, plecy po 12 godzinach pracy przed komputerem juz nie bola
ekspresowa wysyłka. Fotel bardzo wygodny, solidny, wielofunkcyjny! Polecam
Wszystko było ok, dostawa i przedmiot zakupu.
Szybka dostawa, dość łatwy montaż, spoko fotel.
Szybka dostawa, fotel łatwy w montażu, bardzo wygodny z wieloma możliwościami ustawień.
Już wysłałem swoją opinię. Proszę mnie nie męczyć

Fotel SUPER 👍

Paradox24.com

W Paradox tworzymy wyjątkowe fotele do gry i pracy. Nasza filozofia jest prosta: piękny design, wysokiej jakości materiały i ergonomia, która wspiera ciało, gdy umysł pracuje na pełnych obrotach! Wy...