Paradox24.com

Opinie łącznie (343) Opinie (329) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają, że fotele są wyjątkowo wygodne i zapewniają komfort nawet podczas długiego siedzenia, pomagając w utrzymaniu prawidłowej postawy. Jakość materiałów i wykonania foteli oceniana jest bardzo wysoko, a szerokie możliwości regulacji oraz uniwersalność sprawiają, że łatwo je dopasować do różnych sylwetek. Proces zamówienia i obsługa klienta są szybkie i bezproblemowe, co budzi bardzo pozytywne wrażenia. Dodatkowo montaż foteli jest łatwy dla większości użytkowników. Pojawiają się jednak pojedyncze uwagi do plastikowych elementów oraz drobnych defektów jakościowych. Część użytkowników wskazuje na braki lub niewygodne rozwiązania w niektórych opcjach regulacji, a podłokietniki krytykowane są za brak blokady i niestabilność. Montaż, mimo że łatwy, bywa utrudniony przez niepełne lub niejasne instrukcje, a niektóre modele foteli mogą być niewystarczająco wygodne dla bardzo wysokich osób.

OpinieParadox24.com

Super fotel paradox ultimate black raven

Kupiłem fotel mając pierwszy raz styczność z firmą paradox. Duże ryzyko. W końcu cena dość wysoka, nawet w przypadku promocji. Po zakupie i otrzymaniu przesyłki zrozumiałem, że fotel jest zdecydowanie wart swojej ceny i czekam z partnerem na kolejną promocję, bo kradnie mi fotel i często na nim siedzi. Przesiadując się z starego na nowy to jak niebo a ziemia. Tkanina dobrej jakości i wytrzymała. Szwy nie ma szans by puściły. To nie ekoskóra, która rozwali się po miesiącu. Fotel to istne cudo. Podłokietniki można dopasować na wszystkie strony. Pionowo, poziomo, na boki i pod kątem. Jestem zachwycony. A plecy? Przyznam że co do tej umbra pro miałem wątpliwości i mało jest informacji na stronie. Nie rozumiem skąd to wynika, bo to ogromny atut tego fotela i wyróżnia go na tle innych produktów. Dwa pokrętła służą do manewrowania poduszką, która jest pod materiałem/tkaniną, a wiec mega wygodne rozwiązanie. Decydujemy o tym jak duże ma być jej wybrzuszenie i na jakim odcinku. Dopasowanie do kręgosłupa 1:1. Coś wspaniałego. Siłownik to kolejny majstersztyk. Można ustawić blokadę ood jakim kątem ma być fotel. Ja ustawiłem tak, by delikatnie wciskało mnie w fotel plus oparcie na 120 stopni. Wygodniej mi na tym fotelu niż na łóżku. Ja jestem zadowolony, a Partner żałuje, że na nim usiadł bo teraz widzi różnicę na swoim i za każdym razem się krzywi, łakomie zerkając na moje cacko:D Dziękuję i polecam firmę, oraz ten konkretny model! <3

Dziękujemy za opinię. :)
Wszystko super :) fotel bardzo solidny

Paradox to perełka na rynku

Życzę tej firmie jak najlepiej i oby się rozwijała i trwała latami. Dostawa szybko. Kontakt z klientem również był i szybka odpowiedź. Nie mam tej firmie nic do zarzucenia. Fotele może i drogie, ale warto dać im szansę. To nie byle gunwo, co zepsuje się po kilku miesiącach, jak w przypadku innych foteli, a za jakość trzeba jednak zapłacić. Kiedy dotrze do nas, że kupujemy fotel na lata, a nie na miesiące, to widzimy, że koszt takich foteli szybko nam się zwróci. Pozdrawiam i polecam fotele Black Raven Ultimate.
ok
Szybka obsługa, polecam:)
Fotel ogólnie dobry aczkolwiek brak możliwości regulowania odcinka lędźwiowego ;(

Odpowiedź ze sklepu Paradox24.com

Bardzo dziękujemy za opinię! W kwestii regulacji odcinka lędźwiowego, jak najbardziej można zmieniać jego pozycję. Wysuwając siedzisko można zmniejszyć nacisk, a podnosząc oparcie zmienić miejsce ucisku. :)
Wszystko ok, sprawnie, fotel dobrze zapakowany, sprawia wrażenie solidnego, syn jest zadowolony.

Odpowiedź ze sklepu Paradox24.com

Dziękujemy za opinię! Bardzo nas cieszy, że fotel Ergo One dotarł bezpiecznie, przykładamy dużą wagę do solidnego pakowania, aby fotel dotarł do klienta w nienaruszonym stanie. :)

Super fotel

genialna jakość i wygoda fotela

Wygodne krzesło z małym minusem

Wygodne krzesło, ale regulacja podłokietników powinna mieć możliwość zablokowania, ponieważ jest bardzo ruchoma przez co przytrzasnełam obie skórę.

Odpowiedź ze sklepu Paradox24.com

Dziękujemy za opinię. Przykro nam z powodu tej sytuacji, w modelu Ergo One zastosowaliśmy podłokietniki 4D dla maksymalnej dynamiki pracy, jednak sprawdzimy, jak możemy poprawić ich stabilność w przyszłych seriach. Cieszymy się, że mimo to fotel jest dla Pani wygodny!