Opinie łącznie (1005) Opinie (308) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 2 cze 2021

mojemiody.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo wysoko oceniają jakość miodów i innych produktów, podkreślając ich naturalność, świeżość oraz wyraźnie lepszy smak niż u konkurencji. Wielu klientów docenia również błyskawiczną, sprawną i terminową dostawę zamówień. Starannie i bezpiecznie zapakowane produkty trafiają do odbiorców bez problemów. Ceny są oceniane jako bardzo konkurencyjne oraz przystępne przy zachowaniu wysokiej jakości. Obsługa klienta jest postrzegana jako uprzejma, profesjonalna i pomocna, dzięki czemu klienci czują się dobrze obsłużeni.

Opiniemojemiody.pl

Miód rzepakowy pyszny, o przyjemnym zapachu i dobrej konsystencji, tzn. ani nazbyt zestalony, ani rzadki. Kupiłam 7 kg, w poręczny wiadereczku, dobrze zapakowany. Z części będzie domowy trójniaczek, a część zjemy. Z pewnością jeszcze wrócę!

Miody z ostatniego zamówienia.

Jeszcze nie próbowałam wszystkich miodów, więc jeśli chodzi o smak mogę wypowiedzieć się znacznie później. Jedynie jemy miód malinowy, który w smaku jest dobry, nie przypomina malin, ale jest to dobry miód. Dostawa była w terminie do bankomatu. Zawartość paczki była dobrze zabezpieczona.
Miód gryczany jest bardzo dobry i szybko dostarczony,polecam.
Kupiłam trzy rodzaje miodu, wszystkie naturalne i pyszne. Maści propolisowej jeszcze nie używałam, ale mam nadzieję, że będzie skuteczna. Nasze zamówienie dotarło szybko. Polecam tego sprzedawcę; produkt jest bardzo wysokiej jakości.
Dobrze zapakowane, produkt najlepszej jakości
Super miody jak zawsze, żelki też pycha

Pyszne 😋

Pyszne, uczciwie zrobione miody. Ciekawe smaki, szczególnie do gustu przypadł mi miód z rokitnikiem 😋
Doskonały smak .

WSPANIAŁE MIODY

Bardzo smaczne miody do tego perfekcyjnie zapakowane, błyskawiczna realizacja zamówienia, przystępna cena. Czego chcieć więcej?
Bardzo dobrze zabezpieczona przesyłka , każdy słoik oddzielony od drugiego . Jeśli chodzi o same miody to próbowałem facelii i jest przepyszna , smak , konsystencja perfekcja .
Wspaniały naturalny produkt (propolis masc ).Szybka wysyłka. Polecam !!!!
J F
Jan F.
Potwierdzam odbiór miodków przez żonę ( jak w mailu poprzednim). Miody doskonałe - jak zawsze. Bardzo szybka/błyskawiczna dostawa. Doskonały kontakt i uprzejmość.
Serdecznie polecam ,produkty rewelacja!! Ceny bardzo konkurencyjne nie obniżając jakości która zachwyca za każdym zamówieniem. Z czystym sumieniem mogę polecić!!!
Bardzo dobre. Szybką realizacją zamówienia, dostawa na następny dzień.
Bardzo dobra jakość miodów i innych produktów miodowych. Bardzo polecam:) Ponadto profesjonalna i życzliwa obsługa.
Polecam wszystkim Państwa miody,próbowałam już wierzbowy i gryczany,są bardzo smaczne i na pewno jeszcze będę próbować nowych smaków zachwycona jestem produktem tak wysokiej jakości.👌 Pozdrawiam. Agnieszka
Natychmiastowa gotowość do załatwienia nieścisłości w zamówieniu. Jako klient czułam się doskonale potraktowana.

• +48888242879
  • mojemiody.pl