Klienci bardzo często chwalą wyjątkowo szybką i sprawną realizację zamówień oraz dostawy. Większość klientów docenia wysoką jakość materiałów i wykonania odzieży medycznej. Korzystne, konkurencyjne ceny oferowanych produktów również spotykają się z pozytywnym odbiorem. Obsługa klienta oraz kontakt ze sklepem są oceniane jako miłe, profesjonalne i sprawne. Klienci wielokrotnie podkreślają wygodę noszenia odzieży, często wskazując na komfort użytkowania przez cały dzień. Kwestię rozmiarów klienci podnoszą zarówno pozytywnie (dobrze dopasowane), jak i negatywnie (nietypowa rozmiarówka, brak tabel), co czasem prowadzi do zwrotów.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieCLCL SCRUBS
Swietny scrubs, w swietnej cenie, bardzo dobry kontakt ze sklepem
Odziez bardzo dobrze uszyta, material bardzo przyjemny w noszeniu, jestem bardzo zadowolona z zakupow!
Perkalowe kwiatki i jeżyki a nawet króliki i świstaki
Bawełniane bluzy Scrub wykonane są z wysokiej jakości płótna bawełnianego zwanego dawniej perkalem. Mogą się wydawać nieco sztywne i szeleszczące na początku ale to nie jest wada. Pięknie się piorą, rozwieszone starannie nawet nie wymagają prasowania. Te dokupione są uzupełnieniem kolekcji wzorów.
Świetna jakość
Córka jest zachwycona. Kolor a przede wszystkim jakość rewelacyjna. Z pewnością zakupimy kolejne spodnie
Bardzo piękne bluzy i komplet niezła jakość 😉
Swietny scrubs w rewelacyjnej cenie! To moj pierwszy zakup, na pewno nie ostatni!
Bardzo szybka wysyłka, bluzy zgodne z opisem oraz tabelą rozmiarów.
Scrubsy ładne, ale rozmiary jak na mnie duże. Musiałam niestety zwrócić
Bardzo duzy wybor,fajne ceny
Komplet fajny, spelnia swoja funcję.
Wszystko ok.
Szybka wysylka, to raz, dwa swietna cena i bardzo wysoka jakosc!
Swietna odziez, bardzo dobre ceny, widac ze uniform jest oryginalny, bardzo dobrze odszyty
Szybka wysylka, piekny scrubs, funkcjonalny i wygodny
Polecam sklep, bardzo dobre scrubsy, blyskawiczna wysylka
Polecam, miła obsługa, sprawny kontakt i szybka wysyłka
Ekspresowa wysylka, scrub super 🙌
Bardzo dobre ceny i blyskawiczna wysylka, polecam!
Rozmiar bardzo dobry ,jest super
Najlepsi!