Sklep Leśniczówka- Logo - Opinie

Sklep Leśniczówka

Opinie (3084) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (4521)

Sklep Leśniczówka- Logo - Opinie

Sklep Leśniczówka

Opinie (3084) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (4521)

Opinie na temat Sklep Leśniczówka są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo wysoko oceniają smak i jakość wyrobów, podkreślając ich naturalność, świeżość oraz wyraziste przyprawy. Wysoko oceniane są także naturalne składniki, brak konserwantów i sztucznych dodatków. Doceniana jest również wysoka jakość produktów, zgodność z opisem, szeroki wybór asortymentu oraz możliwość wyboru różnych mięs i wędlin. Klienci chwalą staranne i bezpieczne pakowanie, które zapewnia świeżość podczas transportu. Obsługa klienta jest określana jako profesjonalna, pomocna i elastyczna, a dostawa zazwyczaj realizowana jest szybko i punktualnie. Pojawiają się jednak sporadyczne uwagi o braku wyrazistości smaku lub nieodpowiadającym poziomie przyprawienia. Niektórzy klienci zwracają uwagę na obecność azotynów sodu w niektórych produktach. Zdarzają się również wyjątki w postaci opóźnień w dostawie czy problemów z dostępnością wybranych pozycji w asortymencie.

Opinie nt. sklepu sklep.lesniczowka.net

Znakomita obsługa!!! Bardzo zależało mi na czasie i Pani, która odebrała telefon, staneła na głowie, aby moje zamówienie dotarlo błyskawicznie (choć zamowień przed świętami było bardzo dużo). Serdecznie dziękuję! Pięne opakowanie i niesamowity smak wędlin i innych wyrobów zrobiły wspaniałe święta dla naszych bliskich.
Produkty spróbowałam dopiero wczoraj. Dostawa w terminie , bezpiecznie zapakowana z wkładem zamrożonym w środku.Nie próbowałam wszystkiego ale kabanosy , kiełbasa toskańska z dzika , przepyszna ,.Napewno zamówię coś jeszcze. E.Zaleska
Widać doświadczenie od pierwszego kontaktu, oferty, zamówienia, ( domówienia jednego produktu który przeoczyłem ) , czasu dostarczenia , opakowania termicznego z wkładem chłodzącym aż po sam produkt. GRATULACJE. Pozdrawiam i będę na pewno powtarzał zamówienia. Krzysztof

Super zakupy

Wszystkie zamówione produkty estetycznie zapakowane o wybornym smaku i długiej trwałości docierają terminowo i już planuję zakupy na WIEKANOC. BOGATY asortyment zadowoli każdego nabywcę produktów mięsnych z Gościejowic . Pozdrawiam .. Jan Ł

Bardzo smaczne

Powiem tak: bardzo szybka obsługa,produkty ,które zamówiłam są bardzo smaczne i popakowane w porcje w sam raz do degustacji,wszystkim bardzo smakowały.Ja osobiście na pewno jeszcze zamówię
Bardzo dobre wyroby. Przypomniały mi się smaki dzieciństwa. Miałam tatę który był myśliwym. Dziczyzna bywała czesto na stole. Wasze wyroby będę polecać znajomym. Pozdrawiam.
Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka
Szanowna Pani, Dziękujemy za podzielenie się tak miłymi wspomnieniami oraz za zaufanie do naszych wyrobów. Cieszymy się, że nasze produkty przywołują smaki dzieciństwa i spełniają oczekiwania. Pozdrawiamy
Ekspresowa realizacja zamówienia. Produkty bardzo dobrze zabezpieczone w styropianowymi opakowaniu z mrożonymi wkładami. Nie wszystkie artykuły jeszcze spróbowane, ale z dotychczasowych zjedzonych-wszystko smaczne.

Dobra robota!

Podobał mi się sposób zabezpieczenia produktów oraz interwencja podjęta po nieudanym dostarczeniu mi paczki przez InPost; następnego dnia miałam dostarczoną przesyłkę przez innego kuriera.
Na stronie wybrałem produkty które chciałem wybrałem dzień wysyłki i doszło następnego dnia do paczkomatu. Zapakowane w styropian wędlina hermetycznie zabezpieczona, wszystko w porządku.
Za każdym razem zamowienie bardzo szybko dostarczone i bardzo świeże i bardzo dobre w smaku. Polecam moim znajomym gdy pytają jak posmakują wyrobów z dziczyzny. Cena tez w miarę przystępna jak i zapakowane bardzo dobrze. Pozdrawiam
Dostarczone produkty dobrze zapakowane i smaczne. Niestety opakowywanie styropianowe w zeszłym roku było lepszej jakości, a w tym niestety uległo uszkodzenie(pęknięcie-dziura).
Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka
Szanowni Państwo, Dziękujemy za pozytywną opinię oraz za zwrócenie uwagi na aspekt opakowania. Dokładamy wszelkich starań, aby nasze produkty trafiały do Państwa w nienaruszonym stanie i najwyższej jakości. Pozdrawiamy

Dot. wędlin z dziczyzny

Wędliny z dziczyzny bardzo dobrej jakości, dostarczone bardzo szybko i w opakowaniu trzymającym świeżość. Bardzo smaczne.
Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka
Szanowni Państwo, Dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że nasze wędliny z dziczyzny spełniły Państwa oczekiwania pod względem jakości, świeżości oraz smaku. Dbamy o najwyższą jakość produktów i szybką dostawę. Pozdrawiamy
box zamówiony na prezent- idealnie zapakowana i zabezpieczona przesyłka wraz z wkładami chłodzącymi. Szybka dostawa. Box robi efekt wow :)
Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka
Szanowni Państwo Dziękujemy za docenienie staranności pakowania oraz szybkości dostawy. Cieszymy się, że box spełnił Państwa oczekiwania i zrobił efekt „wow”. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy detal był dopracowany. Pozdrawiamy
Szybka wysyłka, wędliny odpowiednio schłodzone, spersonalizowana kartka z imienną informacją, kto zapakował zamówienie.
Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka
Dziękujemy za docenienie naszej szybkiej wysyłki i dbałości o jakość produktów oraz osobisty akcent w postaci imiennej kartki. Takie detale są dla nas niezwykle ważne. Pozdrawiamy!
Przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona każdy produkt estetycznie zapakowany produkty które spróbowałem były smaczne 4 na 7 zakupionych na etykietach data przydatności spożycia oraz składniki danego produktu.
Narazie nie mam na widoku zamówień, ale w bliskiej przyszłości pewnie się do Was zwrócę z jakimś zamówieniem. Moi Włosi są zachwyceni Waszymi wyrobami, ale w tym roku na Święta nie wyjeżdżam! Trudno! Później pewnie tak! Pozdrawiam i życzę wiele satysfakcji z pracy i Klientów zadowolonych! Dosiego Roku!

Mega paczka (Bartek)

Mega paczka, wyroby pierwsza klasa. Kabanosy i wyroby z Jelenia super, z dziczyzny trochę ustępują ale tez spoko. Polecam wszystkim miłośnikom i smakoszom leśnych smaków;)
Produkty przepyszne,pasztetowa,salceson,kupiłam na próbę-rewelacja.Wędzonki jak zawsze,bez zarzutu.Nie mam zastrzeżeń.Do tego świetna strona internetowa,pełen profesjonalizm.
Wedlinki ktore zakupiłem pierwsza klasa ,pasztet oraz parówki naprawdę bardzo dobre..Polecam i napewno bede jeszcze robił zakupy w Leśniczówce bo mi naprwdę posmakowały..Pozdrawiam Leśniczówkę
Prawdziwa dziczyzna - rewelacyjny smak a do tego zgodny z opisem deklarowany termin "przydatności do spożycia" , super zabezpieczona i błyskawiczna przesyłka. Na pewno wrócę po jeszcze :)