Sklep Leśniczówka

5217 – łączna liczba opinii od 10 lip 2024

Ważny od: 10 lip 2024
sklep.lesniczowka.net spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo wysoko oceniają wyjątkowy, naturalny i domowy smak wyrobów, często podkreślając świeżość produktów oraz brak sztucznych dodatków. Wysoka jakość mięsa i wyrobów, staranne i bezpieczne zapakowanie, zwłaszcza zabezpieczenia termiczne, spotykają się z dużym uznaniem. Obsługa klienta jest określana jako profesjonalna, szybka i pomocna, a szybka, terminowa i sprawna dostawa – nawet w trudnych warunkach pogodowych – zachęca do kolejnych zakupów. Pojedyncze uwagi krytyczne dotyczą doprawienia lub konsystencji niektórych produktów, a sporadycznie pojawiają się również zastrzeżenia do składu.

OpinieSklep Leśniczówka

Sprawna realizacja zamówienia, przesyłka świetnie i naprawdę profesjonalnie zapakowana, jakość wyrobów rewelacyjna. Na pewno wrócę z kolejnym zamówieniem.

Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Cieszymy się, że zamówienie spełniło Państwa oczekiwania pod względem jakości oraz staranności pakowania. Pozdrawiamy

Opinia zamówienia smak i skład

Witam serdecznie, zamówiłem Ocena za smak (później będzie skład): Baleron tradycyjny z dzika ocena 5/5 Dworska z dzika 5/5 Dziki Słoik 5/5 Frankfurterki z sarny 4/5 Krakowska sucha z jelenia 250g 3/5 Pasztet pieczony z jelenia 2/5 Wiejska z dzika 250g 4/5 Żywiecka z dziczyzny 5/5 To były oceny za smak, niestety spory minus za substancje konserwujące azotyn sodu jest naprawdę niezdrowy i nie wiem po co to dodajecie. Ogólnie polecam

Wszystko ok

Szybka dostawa. Przesyłka dobrze zapakowana i schłodzona. Wyroby bardzo dobre. Myślę że to nie ostatni zakup. Pozdrawiam załogę i oby tak dalej.

Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka

Dziękujemy za miłe słowa i docenienie sprawnej realizacji zamówienia oraz wysokiej jakości naszych produktów. Cieszymy się, że spełniliśmy Państwa oczekiwania. Pozdrawiamy
Wszystkie produkty bardzo smaczne. Przesyłka dotarła błyskawicznie. Wszystko było bardzo dobrze zabezpieczone i zapakowane wraz z wkładami chłodzącymi. Zdecydowanie polecam ten sklep.

Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka

Dziękujemy serdecznie za miłą opinię. Cieszymy się, że produkty spełniły Państwa oczekiwania, a przesyłka dotarła szybko i w idealnym stanie. Satysfakcja klientów jest dla nas najważniejsza. Pozdrawiamy
Sklep OK. ale produkty nie OK. boczek trzeba parzyć bo nie nadaje się do konsumpcji jest twardy i łykowaty , chorizo jest surowe , w opisie brak takiej informacji po sparzeniu super. Życząc sukcesów serdecznie pozdrawiam

Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Wymienione przez Pana produkty nadają się do bezpośredniego spożycia i nie są surowe. Choć można oczywiście je potraktować jak się tylko chce ;) Pozdrawiamy
Pyszne wędliny. Przesyłka zapakowana wzorowo, termiczne opakowanie. Polecam każdemu , warto spróbować .

Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka

Dziękujemy za miłe słowa i polecenie. Cieszymy się, że jakość i opakowanie spełniły Państwa oczekiwania. Pozdrawiamy

Dziki Smak!!!

Przesuper zapakowane.Smaki nietknietego chemia miesa prostonznlasu.100 gwiazdek dla was tak trzymajcie dziekuje!!!!

Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka

Bardzo dziękujemy za miłe słowa i docenienie staranności w pakowaniu oraz naturalności smaków. Cieszymy się, że oferta spełniła Państwa oczekiwania. Pozdrawiamy
Wszystko zapakowane w specjalny box styropianowy z.wkladem.chkodzacym . Super . Smaczne i dobre .

Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka

Dziękujemy za podzielenie się pozytywną opinią o sposobie pakowania oraz jakości produktu. Pozdrawiamy
Wszystko super smakowało, dobrze doprawione wędliny. Żywiecką 2 dni podsuszyłem i była dla mnie idealna. Hambuksy z jelenia wszystkim bardzo smakowały.

Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka

Szanowni Państwo, Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię. Cieszymy się, że nasze wędliny oraz burgery spełniły Państwa oczekiwania pod względem smaku i jakości. Pozdrawiamy
Zakupy zabezpieczone bardzo dobrze, szybka wysyłka, znalazłam swój sklep z dziczyzną będę robiła tu zakupy :) Dziękuję

Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka

Dziękujemy za miłe słowa. Cieszymy się, że zakupy spełniły Państwa oczekiwania i że znaleźli Państwo miejsce do dalszych zakupów. Pozdrawiamy
Wszystko super mały problem jestem w klubie i drugi raz nie mogę skorzystać z kodu rabatowego wędliny pyszne będę polecał pozdrawiam

Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka

Dziękujemy za miłe słowa i cieszymy się, że nasze wędliny spełniły Państwa oczekiwania. Doceniamy również podzielenie się uwagą dotyczącą kodu rabatowego. Pozdrawiamy

Tak jak poprzednio, szybko, smacznie, sprawnie.

Kolejny udany zakup, sprawdzone i smaczne produkty, szybka dostawa. Jest dobrze, nic nie zmieniajcie aby nie zepsuć.

Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka

Dziękujemy za kolejne pozytywne doświadczenia z naszymi produktami oraz za docenienie szybkiej realizacji zamówienia. Pozdrawiamy
Dziękuję bardzo. Produkty znakomitej jakości, profesjonalnie zapakowane, wszystko świeże. Szczerze polecam !!!

Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka

Dziękujemy za miłe słowa. Cieszymy się, że jakość i świeżość produktów spełniły Państwa oczekiwania. Pozdrawiamy
Coś wspaniałego! Jestem bardzo zadowolony z usług i jakości. Na pewno od dziś będę stałym klientem. Dziękuję za przepyszną przesyłkę.

Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka

Dziękujemy za wyjątkową opinię. Cieszymy się, że spełniliśmy Państwa oczekiwania i że nasze usługi oraz jakość produktów przypadły do gustu. Zapraszamy ponownie! Pozdrawiamy
Dziękuję za otrzymane wędliny,zamówione w Leśniczówce.To są kolejne przepyszne wędliny zamówione w Leśniczówce, jesteśmy zachwyceni Waszymi produktami.Bedziemy nadal korzystać z Waszych produktów.

Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka

Szanowni Państwo, Dziękujemy serdecznie za kolejne pozytywne słowa dotyczące naszych wędlin. Cieszymy się, że nasze produkty spełniają Państwa oczekiwania i będą Państwo dalej z nich korzystać. Pozdrawiamy
Szybka realizacja zamówienia. Idealnie zabezpieczona. Bardzo dobrej jakości produkty!

Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka

Dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że zamówienie spełniło Państwa oczekiwania pod względem szybkości realizacji i jakości produktów. Pozdrawiamy
Produkty które zamówiłem są smaczne i trafnie doprawione.Dzisiaj przygotowałem kaszankę z dzika z młodą cebulką smak mnie zaskoczył pozytywnie, polecam z całą uczciwością

Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka

Szanowny Panie/Pani, Dziękujemy za pozytywną opinię oraz za polecenie naszych produktów. Cieszymy się, że smak kaszanki z dzika spełnił Państwa oczekiwania. Pozdrawiamy
Kaszanka biała- na niej najbardziej mi zależało- to po prostu poezja smaku. Pozostałe wyroby również oceniam bardzo dobrze.

Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka

Szanowni Państwo, Serdecznie dziękujemy za wyrażenie uznania dla naszej kaszanki białej oraz pozostałych wyrobów. Cieszymy się, że nasza oferta spełnia Państwa oczekiwania i dostarcza wyjątkowych doznań smakowych. Pozdrawiamy

Bardzo dobry sklep i super jakość towarów

Mięso bardzo dobrej jakości, szybka dostawa, towar świeży. Jestem bardzo zadowolona z zakupów. na pewno wrócę do tego sklepu.

Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka

Szanowna Pani, Serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że jakość mięsa oraz szybka dostawa spełniły Pani oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby dostarczać świeże produkty i obsługiwać Klientów na najwyższym poziomie. Pozdrawiamy
Zamówiony towar dotarł do mnie szybko i bardzo ładnie zapakowany. Kiełbaski są bardzo smaczne, to moja opinia i koleżanki, z którą dzielę zamówienie. Zawsze mi mówi, że kiełbaski są rewelacyjne.

Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka

Szanowni Państwo, Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że nasze kiełbaski spełniły Państwa oczekiwania i że zamówienie dotarło szybko i w dogodnym stanie. Dbamy o najwyższą jakość i satysfakcję klientów. Pozdrawiamy

W Leśniczówce od blisko 40 lat kultywujemy tradycję i sprawdzone receptury produkcji wędlin z dziczyzny. Tworzymy wyroby, których znakiem szczególnym jest jakość i smak. Patrzymy w przyszłość czerpią...