Klienci bardzo często chwalą niezwykle szybką i sprawną dostawę zamówień. Produkty oceniane są jako świeże, smaczne i wysokiej jakości zarówno przez klientów, jak i ich zwierzęta. Większość klientów docenia bardzo dobre i staranne zabezpieczenie przesyłek. Obsługa klienta jest często opisywana jako profesjonalna, uprzejma i sprawna, zapewniająca pozytywne doświadczenia zakupowe. Ceny produktów są oceniane przez klientów jako atrakcyjne i konkurencyjne. Klienci podkreślają, że zamówione produkty są zgodne z opisem oraz ich oczekiwaniami. Sporadycznie pojawiają się uwagi o naruszeniu paczek.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniespolka-zoo.com/
Zamówienie zrealizowane szybko i w 100 %zgad,a się Zamówienie
Po raz kolejny zamawiam i jestem bardzo zadowolona dostawa exoresowa wszystko dobrze zapakowane i piecho też zadowolony dziękuję i pozdrawiam
Polecam firmę jedzonko pieskowi smakuje dostawa bardzo szybko i w miarę tanio
Dostawa jak zawsze szybko i sprawnie. Wszystko zgodne z zamówieniem. Wrócę po kolejne smakości dla mojego Ptysia🙂
Paczka jednak była otwierana/ktoś zaglądał do środka. Jedna taśma była odklejana i niestarannie próbowano ją ponownie przykleić.
Niczego w przesyłce nie brakowało.
pozdr
Szybka wysyłka oraz bardzo dobrze zapakowany towar ,zgodny z opisem.
Polecajka
Dolina Noteci w najlepszej cenie - mój pies uwielbia!
Paczuszka przyszła mega szybko dobrze spakowana polecam z całego serca
Wszystko rewelacja. Trzymajcie tylko cenę produktu a napewno będę wracać…
Bardzo jestem zadowolona z karmy i szybkiej dostawy
Zamówienia realizowane w szybkim tempie. Brawo!
Paczka przyszła szybciutko karma chyba super , bo pies zadowolony. Karma znika z miski.
Karma dla psa
Zamówienie kompletne dostarczone bardzo szybko.
Terminowa dostawa, paczka dotarła w całości, Super.
Wysłano
Szybka wysyłka .Paczka zgodna z zamówieniem.
Kozak kurrrrrrrrwa nie przejmujcie się niczym jest wszystko w pytke
Ferdynand dziękuję :)
Całość zgodna z zamówieniem. Ferdynand przeszczęśliwy i najedzony :) z psim pozdrowieniem hau hau hau
Dostawa bardzo szybko sprawnie nie mam nic do zarzucenia
Szybka wysyłka . Wszystko zgodne z opisem . Polecam
Puszki dla piesków w bardzo dobrej cenie . Przesyłka bardzo dobrze zapakowana . Ekspresowa dostawa.