Opinie łącznie (619) Opinie (418) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 26 kwi 2024

foliesolar.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość folii i pozostałych materiałów, podkreślając ich trwałość, funkcjonalność oraz zgodność z opisem. Wielu klientów podkreśla bardzo szybką, sprawną i bezproblemową realizację zamówień oraz solidne zabezpieczenie przesyłek. Obsługa klienta oceniana jest jako bardzo pomocna, komunikatywna i zaangażowana w rozwiązywanie problemów, co budzi zaufanie i satysfakcję kupujących. Klienci często doceniają dołączanie do zamówienia kompletnego zestawu akcesoriów i narzędzi niezbędnych do montażu, co znacznie ułatwia aplikację folii. Dodatkowe materiały instruktażowe, zarówno drukowane, jak i wideo, są bardzo pozytywnie oceniane i uznawane za wartościowe wsparcie podczas montażu. Opinie na temat montażu folii są mieszane – część klientów uznaje instrukcje i zestawy za bardzo pomocne, inni wskazują na trudność samodzielnej aplikacji, zwłaszcza przy większych powierzchniach.

Opiniefoliesolar.pl

Jakość zabezpieczenia oraz deklarowane cechy folii

Bardzo dobrze zabezpieczony materiał na czas transportu. Poza kartonem dopasowanym do folii, wszystko owinięte folią stretch. Towar zgodny z opisem - wyczuwalna struktura drewna. Co do montażu, okaże się w przyszłym tygodniu

Odpowiedź ze sklepu foliesolar.pl

Bardzo dziękujemy za szczegółową i pozytywną opinię. Cieszymy się, że sposób zabezpieczenia przesyłki oraz zgodność produktu z opisem spełniły Pana oczekiwania. Mamy nadzieję, że również montaż przebiegnie pomyślnie. W razie pytań oczywiście zawsze służymy pomocą. Pozdrawiamy, Solar Systems Folie.
Jakość folii i dobry asortyment. Kompletny zestaw do montażu. Jasna instrukcja w formie papierowej i video.

Odpowiedź ze sklepu foliesolar.pl

Dziękujemy za tak pełną ocenę zamówienia. Bardzo miło nam, że docenione zostały zarówno jakość folii i szeroki wybór, jak również kompletny zestaw oraz instrukcje w wersji papierowej i wideo. Pozdrawiamy, Solar Systems Folie.
Swietny produkt, materialy potrzebne do montazu zalaczone do przesylki. Produkt zgodny z opisem.

Odpowiedź ze sklepu foliesolar.pl

Dziękujemy za 5 gwiazdek! Cieszymy się, że produkt jest zgodny z opisem, a dołączone materiały montażowe okazały się pomocne. Życzymy świetnego efektu po aplikacji! Pozdrawiamy, Solar Systems Folie
Bardzo dobry towar, łatwe przyklejenie na szybę dzięki szczegółowej instrukcji wraz z niezbędnymi akcesoriami. Polecam

Odpowiedź ze sklepu foliesolar.pl

Dziękujemy za polecenie. Dobrze słyszeć, że szybka dostawa, jakość produktu i dołączone akcesoria pomocnicze zostały ocenione na plus. Pozdrawiamy, Solar Systems Folie.
Otrzymałem próbki, które pozwoliły mi wybrać folię, którą chciałem. Kontakt świetny, polecam.

Odpowiedź ze sklepu foliesolar.pl

Dziękujemy za maksymalną liczbę gwiazdek. Pozdrawiamy, Solar Systems Folie.

folia

polecam! przesyłka zabezpieczona pancernie! za jakiś czas wrócę po kolejne kilka metrów folii na pozostałe okna w domu :)

Odpowiedź ze sklepu foliesolar.pl

Dziękujemy za podzielenie się opinią i wystawieniem 5 gwiazdek! Cieszymy się, że folia spełniła oczekiwania, a przesyłka dotarła bezpiecznie. Będzie nam miło ponownie przygotować dla Pana kolejne zamówienie. Pozdrawiamy ,Solar Systems Folie.
Szybko , profesjonalny towar , już na szybie, zestaw do montażu super pomaga ! Polecam

Odpowiedź ze sklepu foliesolar.pl

Dziękujemy za najwyższą możliwą ocenę. Pozdrawiamy, Solar Systems Folie.

Profesjonaliści

Kontakt wzorowy, wiedza i pomoc w doborze odpowiedniej folii na poziomie profesjonalnym, polecam serdecznie

Odpowiedź ze sklepu foliesolar.pl

Dziękujemy za doskonałą opinię oraz 5 gwiazdek! Bardzo się cieszymy, że jakość obsługi i pomoc w wyborze odpowiedniej folii zostały tak wysoko ocenione. Dziękujemy za zaufanie i rekomendację! Pozdrawiamy, Solar Systems Folie

Trudne naklejenie

Myślałam, że produkt z wyższej półki lepiej będzie mi nakleić na szybę. A tu spotkała mnie porażka - folia po naklejeniu ma mnóstwo bąbli, pyłków i skaz - pomomo, że robiłam wszystko zgodnie z instrukcją, a okno porządnie umyłam przed aplikacją. Wymiar okna:110x130cm. Myslę, że na małych formatach to jeszcze jakoś da radę, ale przy dużym oknie w 2 osoby jest trudno i efekt niezadowalający. Na ten sezon folia zostaje bo faktycznie szyba zimniejsza i mniejsze nagrzewanie, ale kosztem estetyki. Może powinniście mieć usługę z montażem?

Odpowiedź ze sklepu foliesolar.pl

Dzień dobry, dziękujemy za tak szczegółową opinię i podzielenie się swoim doświadczeniem. Rozumiemy, że przy większym formacie montaż mógł okazać się dużo trudniejszy, niż początkowo się wydawało. Każdy tego typu produkt wymaga pewnej wprawy, szczególnie przy większych szybach, gdzie nawet przy pracy w dwie osoby aplikacja bywa wymagająca. Co do montażu-posiadamy taką usługę, jednak ze względów logistycznych nie jest ona dostępna bezpośrednio przy każdym zakupie. Mimo to zawsze staramy się być pod telefonem i chętnie pomagamy, tłumacząc, jak najlepiej przeprowadzić aplikację. Dziękujemy jednak za uczciwe zaznaczenie, że sam produkt spełnia swoje zadanie pod względem ograniczenia nagrzewania. Pozdrawiamy, Solar Systems Folie.
Jestem zadowolona z folii, którą zamówiłam. Szybka dostawa bo po zamówieniu folii, kurier dostarczył ją już na drugi dzień.

Odpowiedź ze sklepu foliesolar.pl

Dziękujemy za opinię. Bardzo nam miło, że folia spełniła Pani oczekiwania, a szybka dostawa okazała się dodatkowym atutem całego zamówienia. Pozdrawiamy, Solar Systems Folie.
Bardzo dobry kontakt i proklienckie podejście. Szybka dostawa. Świetnie zabezpieczony towar.

Odpowiedź ze sklepu foliesolar.pl

Dziękujemy za taki pozytywny odzew i okazane zaufanie. Pozdrawiamy, Solar Systems Folie.
Jakość materiałów, pakowanie i dołączone do tego materiały pomocnicze wszystko na duży plusik.

Odpowiedź ze sklepu foliesolar.pl

Bardzo dziękujemy za miłe słowa. Cieszy nas, że całość zamówienia, łącznie z materiałami pomocniczymi i pakowaniem, spełniła oczekiwania. Pozdrawiamy, Solar Systems Folie.
Błyskawicznie spakowane i dostarczone! Okleiny meblowe super.

Odpowiedź ze sklepu foliesolar.pl

Dziękujemy za 5 gwiazdek! Bardzo się cieszymy, że zamówienie zostało błyskawicznie przygotowane i dostarczone, a okleiny meblowe spełniły oczekiwania. Pozdrawiamy, Solar Systems Folie.
dobre zabezpieczenie przesyłki i szybka realizacja reklamacji

Odpowiedź ze sklepu foliesolar.pl

Serdecznie dziękujemy za pełną ocenę zakupu. Pozdrawiamy, Solar Systems Folie.
Polecam. Szybka dostawa. Jakość produktu bardzo dobra oraz akcesoria pomocne.

Odpowiedź ze sklepu foliesolar.pl

Na razie zamówiłam próbki, doszły bardzo szybko.

Odpowiedź ze sklepu foliesolar.pl

Dziękujemy za 5 gwiazdek! Cieszymy się, że próbki dotarły bardzo szybko. Mamy nadzieję, że pomogą w wyborze odpowiedniej folii. Pozdrawiamy, Solar Systems Folie
Produkt bardzo solidny, kontakt ze sprzedającym bardzo dobry

Odpowiedź ze sklepu foliesolar.pl

Bardzo dziękujemy za ocenę i zaufanie. Pozdrawiamy, Solar Systems Folie.
Folia super, szybka wysyłka, ale polecam zamówić usługę . Samemu naklejanie jest trudne.

Odpowiedź ze sklepu foliesolar.pl

Dziękujemy za opinię i podzielenie się swoim doświadczeniem. Przykro nam, że montaż okazał się trudniejszy, niż się Pani spodziewała, ale bardzo się cieszymy, że mimo to jest Pani zadowolona z produktu. Jeśli pojawią się jakiekolwiek pytania lub problemy, oczywiście pozostajemy do dyspozycji i chętnie pomożemy. Pozdrawiamy, Solar Systems Folie.

wszystko super

Jestem zaskoczony jakością zestawu w przeliczeniu do jego ceny

Odpowiedź ze sklepu foliesolar.pl

Dziękujemy za 5 gwiazdek i tak pozytywną opinię! Bardzo się cieszymy, że jakość zestawu pozytywnie zaskoczyła i spełniła oczekiwania. Dziękujemy za zaufanie i życzymy satysfakcji z użytkowania! Pozdrawiamy, Solar Systems Folie.
Folia świetnej jakości, paczka zapakowana doskonale i bardzo szybka wysyłka. Polecam

Odpowiedź ze sklepu foliesolar.pl

Dziękujemy za 5 gwiazdek i okazane zaufanie. Pozdrawiamy, Solar Systems Folie.