foliesolar.pl

Opinie łącznie (441) Opinie (240) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają szybki czas realizacji zamówień oraz dostawę na czas. Jakość folii i dodatków jest szeroko chwalona, klienci doceniają trwałość, wygląd oraz skuteczność produktów. Obsługa klienta jest oceniana bardzo dobrze, klienci zwracają uwagę na profesjonalizm, pomocność i miłą atmosferę. Klienci doceniają dołączone instrukcje i kompletny zestaw akcesoriów, które ułatwiają montaż folii. Przesyłki są dobrze zabezpieczone, co jest często chwalone przez klientów. Montaż folii bywa opisywany jako łatwy dzięki akcesoriom, jednak część klientów wskazuje na trudności przy samodzielnej aplikacji.

Opiniefoliesolar.pl

Folia pathera lux szkoda, że wczesniej na alle... kupilem tez od Was jakiejś słabej jakości folie co od samego patrzenia sie rysowała.

Odpowiedź ze sklepu foliesolar.pl

Cieszymy się, że folia Panthera spełniła Pana oczekiwania, jednocześnie dziękujemy za cenną uwagę dotyczącą wcześniejszej folii samochodowej- takie informacje są dla nas bardzo ważne i z pewnością weźmiemy je pod uwagę. Pozdrawiamy, Zespół Solar Systems
Dobry kontakt z obsługą, bardzo szybka realizacja zamówienia, przesyłka świetnie zabezpieczona, jestem pod wrażeniem.

Odpowiedź ze sklepu foliesolar.pl

Serdecznie dziękujemy za miłe słowa. Cieszymy się, że kontakt z obsługą, realizacja zamówienia oraz zabezpieczenie przesyłki spełniły oczekiwania. Pozdrawiamy, Solar Systems Folie.
Towar zgodny z zamówieniem .Na czas , dobrze spakowany .

Odpowiedź ze sklepu foliesolar.pl

Serdecznie dziękujemy za opinię. Takie informacje są dla nas bardzo ważne, zwłaszcza gdy klient docenia zarówno zgodność zamówienia, jak i sposób zapakowania. Pozdrawiamy, Solar Systems Folie.
Sprawny i szybka obsługa. Kilka możliwości dzięki czemu jest możliwość wyboru najlepszego rozwiązania bez konieczności kupowania w ciemno

Odpowiedź ze sklepu foliesolar.pl

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że nasza obsługa oraz możliwość wyboru najlepszego rozwiązania spełniły oczekiwania. Pozdrawiamy, Solar Systems Folie.
Błyskawiczna dostawa, towar wysokiej jakości

Odpowiedź ze sklepu foliesolar.pl

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Miło nam, że zarówno realizacja zamówienia, jak i jakość produktu spełniły oczekiwania. Pozdrawiamy, Solar Systems Folie.
Błyskawiczna wysyłka i informacje o stanie realizacji.

Odpowiedź ze sklepu foliesolar.pl

Dziękujemy za pozytywną opinię. Bardzo się cieszymy, że docenił Pan szybkość naszej realizacji oraz bieżące informacje o statusie zamówienia. Pozdrawiamy, Solar Systems Folie.
Wszystko ok, rozwiązana sytuacja pomyślnie, polecam

Odpowiedź ze sklepu foliesolar.pl

Bardzo dziękujemy za opinię i polecenie. Cieszymy się, że sytuację udało się zakończyć pozytywnie. Pozdrawiamy, Solar Systems Folie.
Ok. Szybko i bezproblemowo.

Odpowiedź ze sklepu foliesolar.pl

Dziękujemy za maksymalną ocenę. Cieszymy się, że zakupy spełniły oczekiwania. Pozdrawiamy, Solar Systems Folie.
Wszystko ok. Zgodnie z ustaleniami. Szybie nadanie. Polecam

Odpowiedź ze sklepu foliesolar.pl

Dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że folia spełniła oczekiwania. Pozdrawiamy, Solar Systems Folie.
Szybka dostawa

Odpowiedź ze sklepu foliesolar.pl

Dziękujemy za pozostawienie opinii i docenienie naszej szybkiej wysyłki! Pozdrawiamy, Solar Systems Folie.
Wszystko ok!

Odpowiedź ze sklepu foliesolar.pl

Serdecznie dziękujemy za pozostawienie opinii! Pozdrawiamy, Solar Systems Folie.
szybkość i fachowość obsługi

Odpowiedź ze sklepu foliesolar.pl

Dziękujemy za pozostawienie opinii! Cieszymy się, że szybkość i fachowość obsługi spełniły oczekiwania. Pozdrawiamy, Solar Systems Folie.

Odpowiedź ze sklepu foliesolar.pl

Dziękujemy za pełną liczbę gwiazdek. Pozdrawiamy, Solar Systems Folie.
Folia bardzo dobrej jakości. Polecam

Odpowiedź ze sklepu foliesolar.pl

Bardzo dziękujemy za miłe słowa. Cieszymy się, że jakość folii spełniła Pani oczekiwania. Pozdrawiamy, Solar Systems Folie.
Było ok

Odpowiedź ze sklepu foliesolar.pl

Bardzo dziękujemy za pozytywną ocenę. Pozdrawiamy, Solar Systems Folie.