foliesolar.pl

761 reviews since 26 kwi 2024

Ważny od: 26 kwi 2024
foliesolar.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą szybką realizację zamówień i bezproblemową dostawę przesyłek. Jakość folii i materiałów jest powszechnie oceniana bardzo wysoko, co przekłada się na zadowolenie z efektów końcowych. Opinie podkreślają profesjonalizm, życzliwość i pomocność obsługi oraz sprzedawców, zwłaszcza w doradztwie i rozwiązywaniu problemów. Wielu klientów docenia kompletność zestawów montażowych oraz dodatkowe akcesoria dołączane do przesyłek. Instrukcje montażowe są najczęściej oceniane jako jasne i pomocne. Samodzielny montaż folii jest możliwy i często oceniany pozytywnie. Klienci chwalą skuteczność folii w ochronie przed słońcem, zmniejszaniu nagrzewania i poprawie komfortu użytkowania. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące szczegółowości instrukcji montażowych oraz trudności z samodzielnym montażem folii, zwłaszcza przy większych powierzchniach.

Opiniefoliesolar.pl

Jestem bardzo zadowolony z zakupu, dobrze zapakowany i szybko dostarczony. Wszystkie potrzebne akcesoria, nawet w nadmiarze, dobra instrukcja.

Odpowiedź ze sklepu foliesolar.pl

Dziękujemy za tak miłą opinię! Cieszymy się, że zakup spełnił oczekiwania, przesyłka dotarła szybko, a akcesoria i instrukcja okazały się pomocne. Dziękujemy za zaufanie! Pozdrawiamy, Solar Systems Folie :)
Łatwe oklejanie bardzo ładny efekt finalny biurko zrobione z 2 kawałków 7cm i 53cm z na 2 obrazku łączenie z lewej strony nie rzucające sie aż tak bardzo

Odpowiedź ze sklepu foliesolar.pl

Dziękujemy za pozostawienie oceny i zdjęcia efektu końcowego! Takie opinie lubimy najbardziej :) Cieszymy się, że aplikacja przebiegła sprawnie, a całość spełniła oczekiwania. Pozdrawiamy, Solar Systems Folie
Wszystko dobrze, przesyłka była w czasie jakim określono. W paczce wszystkie akcesoria potrzebne do montażu, nawet butelka na płyn co nie zdarzyło mi się wcześniej przy foli innego producenta chociaż wtedy zamawiałem z allegro. Wygląda dobrze i nie przyciemnia znacząco pomieszczenia na czym mi zależało. Polecam

Odpowiedź ze sklepu foliesolar.pl

Bardzo dziękujemy za opinię i miłe słowa. Bardzo się cieszymy, że folia spełniła oczekiwania, a komplet akcesoriów oraz efekt końcowy zostały przez Pana tak dobrze ocenione. Będzie nam miło gościć ponownie! Solar Systems Folie.
Wszystko super , przesyłka ekspresowa, towar zgodny z opisem jednak umiejętności amatora trochę zawaliły sprawę , naszczescie 5 m więc jest na czym terenowac - polecam

Odpowiedź ze sklepu foliesolar.pl

Dziękujemy za 5 gwiazdek i polecenie! Cieszymy się, że przesyłka dotarła ekspresowo, a produkt był zgodny z opisem. Początki z oklejaniem mogą wymagać odrobiny wprawy, dlatego trzymamy kciuki za kolejne realizacje — przy 5 metrach na pewno będzie okazja dobrze przećwiczyć aplikację. Pozdrawiamy, Solar Systems Folie

Folia ochronna przed zwierzętami

Produkt zgodny z oczekiwaniami, folia trzyma się drzwi i chroni je przed psimi pazurami, kupię następną na zewnętrzną stronę,polecam

Odpowiedź ze sklepu foliesolar.pl

Bardzo dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że folia dobrze sprawdza się jako zabezpieczenie drzwi przed psimi pazurami i spełniła swoje zadanie. Pozdrawiamy, Solar Systems Folie
Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, ekspresowa wysyłka, świetna jakość produktu, polecam

Odpowiedź ze sklepu foliesolar.pl

Bardzo dziękujemy za opinię i polecenie! Cieszymy się, że doceniła Pani zarówno kontakt z nami, jak i szybkość realizacji oraz jakość produktu. Mamy nadzieję, że będzie dobrze służył przez długi czas. Pozdrawiamy, Solar Systems Folie.
Folia beluga, swietna folia. Polecam tez sklep, bardzo szybka realizacja, profesjonalnie spakowane. Do zamowienia dolozona instrukcja i zestaw potrzebny do aplikacji folii ( plyn, szpatulka z filcem, nozyk, ostra sciereczka). Polecam

Odpowiedź ze sklepu foliesolar.pl

Bardzo dziękujemy za polecenie i miłe słowa. Zależy nam, aby cały zakup, od produktu po pakowanie i dodatki był dopracowany, dlatego tym bardziej dziękujemy za taką ocenę. Pozdrawiamy, Solar Systems Folie.
Szybko sprawnie,dobra jakościowo okleina.Pomocne rady sprzedającego dobry i rzeczowy kontakt.Polecam

Odpowiedź ze sklepu foliesolar.pl

Dziękujemy za świetną opinię! Cieszymy się, że docenił Pan zarówno jakość okleiny, jak i nasze wsparcie przy doborze oraz montażu. Dziękujemy za polecenie! Pozdrawiamy, Solar Systems Folie

Sin.Net Łódź R.O.

Jestem całkowitym amatorem, który zamówił folię "mleczną/szroniona". OTRZYMAŁEM :-) !!! i ... Paczka idealna 1.Folia zabezpieczona perfekcyjnie + zestaw do montażu. 2. instrukcje (no trzeba przeczytać żeby nie było:-). Polecam !!! Mega zadowolony jestem Podpisuję się imieniem i nazwiskiem: Sin.Net Radosław Osiński Łódź NIP 7281491096 ---------------------------------------------------------------------------------------------
Szybka obsługa, dobrze zapakowana folia i całkiem niezły starter pack do oklejania. Polecam

Odpowiedź ze sklepu foliesolar.pl

Dziękujemy za opinię i polecenie! Cieszymy się, że doceniła Pani szybką obsługę oraz dołączony zestaw montażowy :) Pozdrawiamy! Solar Systems Folie.
Bardzo szybka dostawa foli. Zakładałam sama nie było lekko , są małe niedociągnięcia ale i tak jestem zadowolona. Szyby się nie nagrzewają jak na razie. POLECAM.

Odpowiedź ze sklepu foliesolar.pl

Dziękujemy za tak szczerą opinię. Tym bardziej doceniamy, że mimo samodzielnego montażu i drobnych niedociągnięć końcowy efekt został oceniony pozytywnie. Cieszymy się, że szybkość dostawy i ograniczenie nagrzewania zostały zauważone. Pozdrawiamy, Solar Systems Folie

spravil som dve objednavky ale objednavka nebola zaplatená a bola vyhodnotená zo zlavou ale platba neprešla

I made two orders but order 13175 was not paid and was evaluated with a discount but the payment did not go through and order no. 13175 - payment ok without discount /premna 1/ thank you

Odpowiedź ze sklepu foliesolar.pl

Serdecznie dziękujemy za opinię! Problem z płatnością mógł wynikać z chwilowego błędu po stronie systemu płatniczego, sklepu lub z przerwania połączenia podczas finalizacji transakcji. W takiej sytuacji zamówienie może zostać zapisane w systemie, mimo że sama płatność nie zostanie skutecznie zaksięgowana. Do płatności można również w każdej chwili wrócić poprzez link przesyłany drogą mailową po złożeniu zamówienia i ponownie spróbować sfinalizować transakcję. Jeżeli w przyszłości pojawiają się jakiekolwiek problemy z opłaceniem zamówienia lub zastosowaniem rabatu, zawsze prosimy o kontakt- chętnie sprawdzimy sytuację i pomożemy dokończyć zamówienie. Pozdrawiamy! Solar Systems Folie
Świetna obsługa jak i produkt, w razie kłopotów z montażem można zadzwonić i wszystko zostanie wytłumaczone. Serdecznie polecam!!!!

Odpowiedź ze sklepu foliesolar.pl

Dziękujemy za tak pozytywną opinię i polecenie. Właśnie na takim wsparciu nam zależy, aby w razie pytań dotyczących montażu klient mógł liczyć na konkretne wyjaśnienia i pomoc. Pozdrawiamy, Solar Systems Folie.
Niestety pierwsza folia musiała zostać odklejona i wyrzucona. Do zestawu dodany został aplikator płynu - ale brak informacji że przy dużym oknie potrzebny 5 razy większy aplikator i więcej środka. Ale folia raczej dobra i zapewne będę musiał zamówić kolejny raz 🫣

Odpowiedź ze sklepu foliesolar.pl

Dziękujemy za opinię oraz podzielenie się swoim doświadczeniem. Przykro nam, że pierwsza folia musiała zostać zdjęta. Dołączany zestaw jest gratisowym dodatkiem przeznaczonym do standardowego montażu, natomiast ze względu na rozmiary kartonów nie mamy możliwości dokładania większych aplikatorów ani dodatkowych butelek do rozcieńczania koncentratu. Mimo wszystko dziękujemy za cenną sugestię- na pewno spojrzymy na tą kwestię szerzej i postaramy się wprowadzić odpowiednie zmiany w tym zakresie. Pozdrawiamy, Solar Systems Folie.
Folia zdaje egzamin. Montaż według opisu nie sprawia problemu. Załączony zestaw montażowy bardzo pomocny.

Odpowiedź ze sklepu foliesolar.pl

Bardzo dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że folia zdała egzamin, a montaż przebiegł bez problemu. Cieszymy się również, że dołączony zestaw montażowy okazał się pomocny. Pozdrawiamy, Solar Systems Folie
Ekspresowa realizacja, dobre zabezpieczenie produktu, niezbędne dodatki. Mega polecam!

Odpowiedź ze sklepu foliesolar.pl

Dziękujemy za świetną opinię! Cieszymy się, że całość spełniła oczekiwania :) Pozdrawiamy, Solar Systems Folie

Jakość zabezpieczenia oraz deklarowane cechy folii

Bardzo dobrze zabezpieczony materiał na czas transportu. Poza kartonem dopasowanym do folii, wszystko owinięte folią stretch. Towar zgodny z opisem - wyczuwalna struktura drewna. Co do montażu, okaże się w przyszłym tygodniu

Odpowiedź ze sklepu foliesolar.pl

Bardzo dziękujemy za szczegółową i pozytywną opinię. Cieszymy się, że sposób zabezpieczenia przesyłki oraz zgodność produktu z opisem spełniły Pana oczekiwania. Mamy nadzieję, że również montaż przebiegnie pomyślnie. W razie pytań oczywiście zawsze służymy pomocą. Pozdrawiamy, Solar Systems Folie.
Świetny produkt, w dobrej cenie, szybko nadany

Odpowiedź ze sklepu foliesolar.pl

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że produkt spełnił Pana oczekiwania. Zapraszamy ponownie! Pozdrawiamy, Solar Systems Folie.

Szybko sprawnie i na temat

Szybka dostawa i dobrze zabezpieczona, Dobrej jakości folia jak i narzędzia do montażu.

Odpowiedź ze sklepu foliesolar.pl

Dziękujemy za opinię! Bardzo się cieszymy, że zarówno dostawa, zabezpieczenie przesyłki, jak i sama folia oraz akcesoria montażowe spełniły oczekiwania. Pozdrawiamy, Solar Systems Folie
Swietny produkt, materialy potrzebne do montazu zalaczone do przesylki. Produkt zgodny z opisem.

Odpowiedź ze sklepu foliesolar.pl

Dziękujemy za 5 gwiazdek! Cieszymy się, że produkt jest zgodny z opisem, a dołączone materiały montażowe okazały się pomocne. Życzymy świetnego efektu po aplikacji! Pozdrawiamy, Solar Systems Folie