Ważny od: 8 lip 2022
- Zweryfikowana tożsamość
- Szyfrowana transmisja danych
- Przejrzysty proces składania zamówienia
Klienci bardzo często chwalą ekspresową realizację zamówień oraz szybkie dostawy. Produkty są oceniane jako wysokiej jakości, spełniające oczekiwania klientów. Większość klientów docenia staranne zabezpieczenie przesyłek. Obsługa klienta jest postrzegana jako miła, profesjonalna i szybko reagująca na zgłoszenia. Klienci doceniają sprawne i uprzejme rozwiązywanie reklamacji lub braków. Pojedyncze uwagi dotyczą uszkodzeń przesyłek. Sporadycznie zgłaszane są trudności w rozwiązywaniu reklamacji lub braków. Część klientów wskazuje również na braki lub niejasności w opisach produktów.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniesisano.pl
Polecam !
Easy and fast
Dobre zabezpieczenie towaru
Jak zawsze niezawodni :)
Świetna obsługa i wysoka jakość
sisano.pl
- +48608868182
- sisano.pl
- kontakt@sisano.pl
- Nasielsk, POL
sisano.pl
Wybierz idealny zestaw do wyrobu świec na prezent dla siebie lub Twoich bliskich. W tym sklepie znajdziesz wszystko co potrzebne do wyrobu własnych świec sojowych. Sprawdź jakie to proste i przyjemne...