Ważny od: 4 mar 2024
- Zweryfikowana tożsamość
- Szyfrowana transmisja danych
- Przejrzysty proces składania zamówienia
Klienci bardzo pozytywnie oceniają jakość obsługi sklepu, podkreślając profesjonalizm, sprawność i uprzejmość personelu oraz dobry kontakt. Produkty są starannie i solidnie pakowane, co minimalizuje ryzyko uszkodzeń podczas transportu. Szybkość realizacji zamówień i dostaw jest często chwalona, a otrzymane produkty są zgodne z opisem i spełniają oczekiwania użytkowników. Klienci doceniają także wysoką jakość i trwałość produktów oraz atrakcyjne ceny w stosunku do oferowanej jakości. Proces reklamacji przebiega sprawnie, a sklep szybko reaguje na zgłaszane problemy, co buduje zaufanie kupujących.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniesklepgalicja.pl
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie. Produkty są świetnej jakości, widać dbałość o detale i staranne wykonanie. Dodatkowo są naprawdę bardzo piękne, na żywo prezentują się jeszcze lepiej niż na zdjęciach. Wszystko było starannie zapakowane, a zamówienie dotarło szybko. Zdecydowanie polecam i na pewno wrócę po kolejne zakupy.
Pojemniki do spieniania mydła w płynie są estetyczne , solidnie wykonane z ceramiki i przede wszystkim dobrze spieniają rozcieńczone przeze mnie mydło w płynie, co w połączeniu z ich niewygórowaną ceną przekłada się na ewidentne spore oszczędności w wydatkach. A ich obecność w kuchni i w łazience współgra z nowoczesnym wystrojem mieszkania. Jestem bardzo zadowolona. Joanna
Trafiony zakup, gorąco polecam.
Towar bezpiecznie zapakowany, szybka wysyłka. Zakupione przedmioty wysokiej jakości.
Szeroki wybór produktów.
Kontakt w związku z zamówienie.
Dość szybki czas realizacji.
Produkt zgodny z zamówieniem, dobra jakość wyrobu, bardzo dobrze zapakowane do transportu.
Wszystko sprawnie i szybko. Paczka bardzi dobrze zabezpieczona. Polecam 🙂
Szybka dostawa.Wszystko dokładnie zapakowane, przesyłka przyszła nienaruszona . Polecam.
Szybko i profesjonalnie
Szybka realizacja zamówienia. Reklamacja rozpatrzona niemal natychmiast i w bardzo miły sposób.
Doskonale zapakowane. Kieliszki pieknie wykonane. Cena baaardzo przyjemna.
Bardzo dobrze zapakowanie towaru , żeby się nie potłukło nic z zamówienia.
Termos plastikowy MOBI 1L jest kolejnym zakupem w sklepie Galicja. Pierwsze termosy Galicja kupilam kilkanaście lat temu- dwa ( 1 L i 0.68 ) użytkuje do tej pory!!!. Zaletą ich jest to,że kilkanaście godzin utrzymują wysoką temperaturę napoju, są łatwe do mycia,estetyczne. Tym razem kupiłam pięć termosów ,ponieważ są świetnym prezentem dla podróżujących znajomych. Polecam
Towar bardzo dobrze zapakowany, szybka dostawa, cena jak najbardziej na tak, w najbliższym czasie znowu złożę zamówienie
Jestem bardzo zadowolona z produktów Waszej firmy. Pewnie nie raz jeszcze coś kupię, polecam I pozdrawiam
Mimo pomyłki w wysyłce paczki,sprawa rozwiązana szybko,zakończona miłą niespodzianką.
zakupy
Otrzymałam zamówienie, przesyłka była dobrze zabezpieczona, zawartość zgodna z zamówieniem. Na bieżąco otrzymywałam maile z informacją o poszczególnych etapach realizacji zamówienia. Mam nadzieję, że i kolejne zakupy będą równie udane.
Dobra komunikacja . Przesyłka przyszła bardzo szybko . Polecam
Super!
Wszystko w najlepszym porządku, paczka doszła szybko i ładnie spakowana.
Jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupów, dziękujemy serdecznie
jestem bardzo zadowolona było bardzo dobrze zabezpieczone
jeszcze raz dziękuje za szybką wysyłką
poważaniem
WIOLETTA
Dwie szklanki przyszły uszczerbione-po jednej w dwóch opakowaniach. Pierwszej nie zrobiłam zdjęć bo byłam pewna że przy tak dokładnym pakowaniu trafiło mi się przypadkiem. Poza tym oceniam zamówienie dobrze- dobrze opakowane, szybka przesyłka
sklepgalicja.pl
- +48882678181