sklepgalicja.pl

Opinie łącznie (3837) Opinie (2548) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą staranne i bezpieczne zapakowanie produktów, co skutkuje brakiem uszkodzeń podczas transportu. Zdecydowana większość klientów docenia bardzo szybką realizację zamówień i sprawną wysyłkę. Klienci bardzo pozytywnie wypowiadają się o wysokiej jakości i trwałości otrzymanych produktów. Klienci są zadowoleni z tego, że otrzymane produkty są zgodne z opisem i odpowiadają ich oczekiwaniom. Obsługa klienta jest regularnie chwalona za profesjonalizm, szybki kontakt i pomocność, również w trudnych sytuacjach. Proces reklamacji oceniany jest jako sprawny, szybki i satysfakcjonujący, a klienci czują się dobrze zaopiekowani w przypadku problemów. Wielu klientów docenia atrakcyjne, przystępne ceny produktów w stosunku do ich jakości.

Opiniesklepgalicja.pl

Wysyłka szybka produkt super zapakowany ,aby nie uległ uszkodzeniu bo jest szklany.Jak najbardziej polecam.

Perfekcyjne zabezpieczenie towaru.

Doskonałe zabezpieczenie towaru przy użyciu bardzo dużej ilości folii bąbelkowej. Realizacja zamówienia przebiega za wolno.

Perfekcja i uprzejmość.

Bardzo dobra obsługa i kontakt ze sklepem. Towar zgodny z moimi oczekiwaniami .Wszystko prawidłowo.
Szklanki piękne, ciężkie i solidne. W rzeczywistości wyglądają jeszcze ładniej niż na zdjęciu . Kontakt ze sklepem bezproblemowy. Polecam.
Ceny produktów, szkoda że nie ma informacji o dostępności produktów gdyż bardzo chciałam kubki ravi ale dostałam informację już po złożeniu zamówienia że ich nie

polecam z całego serca

Zamówienie przyszło potłuczone ale firma uwzględniła reklamację i wysłali ponownie i jestem bardzo zadowolona.
Niezwykle staranne zapakowanie i zabezpieczenie zamówionego towaru. Wysyłka mogłaby przebiegać szybciej.

Doskonale zabezpieczony towar.Wszystko jak na zdjęciach i w opisie.Polecam!
Bezpiecznie opakowane produkty, szybka wysyłka i ogólnie będę wracać :)) polecam serdecznie !
Dziękuję za szybką realizację zamówienia, jesteście godni plecenia
Sprawna obsługa, szybka wysyłka. Towar zgodny z zamówieniem. Polecam.
Uwielbiam wasze kubki i szklanki Uchwyty na ręczniki są świetne
Dobry kontakt z klientem w sprawie reklamacji. Niestety 1 donica była pęknięta, a 2 były odkształcone. Towar był niby dobrze zapakowany w folię bąbelkową, ale karton cienki i same donice też trochę za cienki plastik. Reklamacja przebiegła szybko i bezproblemowo.
Dzień dobry, przesyłka dotarła w całości nienaruszona, a sposób zabezpieczenia szklanych pojemników oceniam bardzo dobrze na 5. Pojemniki bardzo ale to bardzo dobrze zabezpieczone przed stłuczeniem podczas transportu. Dziekuję
Torby są bardzo ładne, ale podczas zamówienia nie było możliwości wyboru. Dostałam nie do końca takie jakie chciałam

Odpowiedź ze sklepu sklepgalicja.pl

Dziękujemy za pozytywną opinię. Przy składaniu zamówienia istnieje możliwość dodania komentarza z informacją o preferowanych wzorach. Można również skontaktować się z nami bezpośrednio poprzez e-mail: sklep@galicja.com.pl lub telefonicznie, korzystając z numerów podanych na naszej stronie. Zadowolenie naszych klientów jest dla nas najważniejsze, dlatego czytamy wszystkie komentarze do zamówień oraz uwzględniamy zgłaszane uwagi. Pozdrawiamy, Sklep Galicja
Poprawny kontakt z klientem i szybka odpowiedź na zadane pytanie.
Przesylka dotarla szybko, sklep przyjazny klientowi. Polecam
Towar dobrej jakości. Paczka dobrze spakowana zabezpieczona i na czas.
Zamówione produkty są świetniej jakości odpowiadają opisowi.Ten gatunek i rodzaj rzeczy są o wiele w wyższych cenach.Goraco polecam

Doniczki balkonowe

Doniczki piękne świetna jakość wysyłka błyskawiczna . Gorąco polecam