Opinie łącznie (3963) Opinie (2626) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną, terminową i sprawną dostawę zamówień. Wielu klientów docenia estetyczne, eleganckie i prezentowe opakowanie biżuterii. Biżuteria jest postrzegana jako bardzo wysokiej jakości, solidnie wykonana i zgodna z opisem. Klienci bardzo pozytywnie wypowiadają się o profesjonalnej, miłej i pomocnej obsłudze. Klienci często zaznaczają atrakcyjne, konkurencyjne ceny oraz korzystne promocje. Doceniany jest także duży, różnorodny wybór biżuterii i możliwość znalezienia ciekawych modeli. Niektórzy klienci napotykali drobne problemy z produktami lub komunikacją, choć zwykle były szybko rozwiązywane.

Opiniejubilersezam.pl

Wisior jest bardzo ładny,elegancki,taki jak na zdjeciu.Przesyłka b.szybka,wisior zapakowany b.elegancko,posiada certyfikat.Jestem bardzo zadowolona. Dziekuje i polecam jubilera.
Profesjonalna obsługa, bardzo szybka dostawa. Każdy produkt posiada specjalne, estetyczne, firmowe opakowanie np. bransoletka na poduszeczce w pudełeczku. Do całego zamówienia dodano torbę prezentową. Nie trzeba martwić się o opakowanie prezentu. Niewygórowane, przystępne ceny wyrobów ze srebra.
Konkurencyjna cena więc warto inwestować w takich jubilerów. Produkt odebrany, świetnie zapakowany w ozdobne pudełko. Za to ogromny PLUS. Szybka wysyłka.
Bardzo malutki, ale słodki. Myslam pare dni czy wymienić na większy, ale podobał mi się ten wzór. Chciałabym zeby taki model był dostępny 1,5 x większy.
To już moje kolejne zamówienie i jak zawsze jestem zachwycona. Zdecydowanie szybka wysyłką jest tutaj bardzo dużym plusem :)
Wszystko ok, obsługa kupującego, terminową wysyłka, dobrze zabezpieczona paczka, a przede wszystkim wysoka jakość biżuterii
Polecam zakupy w Sezam, to już moje kolejne w tym sklepie i jestem bardzo zadowolona. Produkt jest dokładnie taki jak na zdjęciu, wszystko się zgadza z opisem. Ceny są bardzo korzystne, dlatego lubię tą firmę.
Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, szybka dostawa. Miałam problem z płatnością,ale dzięki sprzedawcy udało się szybko sprawę załatwić i dostawa była w terminie. Produkt zgodny z opisem, ładnie zapakowany.
Produkt bardzo dobrej jakości, czas realizacji zamowienia bardzo szybki i kontakt ze sprzedawcą bardzo dobry

Cudo

Przepiękne wykonanie zawieszki, widać że surowiec wysokogatunkowy a nie „podróbka”. Dodatkowo zapakowana w urocze pudełeczko i dołączona torebka prezentowa- także od razu przygotowane na prezent. Ekspresowa wysyłka. Uczciwe ceny. Już polecam znajomym, bo naprawdę warto
Jestem zachwycona z zamówionego krzyżyka. Pasuje mężowi do łańcuszka idealnie. Produkt był przepięknie zapakowany czego przyznam szczerze nie spodziewałam się. Bardzo dziękuję i pozdrawiam :)
Bardzo szybka wysyłka. Na żywo łańcuszek wygląda jeszcze pięknie niż na stronie. Polecam z całego serca!
Bardzo dobry kontakt telefoniczny i szybka informacja zwrotna. Dobry kontakt też mailowy. Biżuteria piękna, oryginalnie zapakowana - gotowa aby wręczyć prezent. Aż kusi żeby sobie też kupić gdyż jest bardzo elegancka. Polecam. Pozdrawiam. Tak trzymać!! Teresa
Jestem bardzo zadowolona z zakupu w tym sklepie. Bardzo szybka realizacja. Fachowe doradztwo i super kontakt. Biżuteria doszła przepiękna. Polecam !

Srebrne kolczyki

Zakupiłam srebrne kolczyki - są pięknie wykonane, idealnie się układają, bardzo jakościowe, cena bardzo atrakcyjna, dodatkowo -30% rabatu. Super kontakt ze sklepem, szybka wysyłka. A na urodziny dostałam od koleżanek srebrną bransoletkę z ciekawym zapięciem. Na pewno będę wracać na zakupy ;-)
Bardzo szybka dostawa, świetnie zapakowanie naszyjnika, a sam naszyjnik przekroczył moje oczekiwania. Polecam gorąco - 100% zadowolenia
Duży wybor, promocje, czytelne zamawianie, szybka dostawa. Dobrze zabezpieczone, w załączeniu dekoracyjne pudełeczka, torebki.

Srebrna broszka z białymi i niebieskimi cyrkoniami

Kupiłam srebrną delikatną broszkę z białymi i niebieskimi cyrkoniami dla starszej Pani.Prezent bardzo trafiony.Szybka dostawa .Polecam
Wszystkie dotychczas zakupione produkty zgodne z ofertą i oczekiwaniami. Atrakcyjne ceny, rabaty i szybka dostawa.
Zamówiłam medalik , bardzo szybka realizacja, pięknie zapakowany, przygotowany do wręczenia