Klienci bardzo często chwalą szybką, sprawną i ekspresową dostawę zamówień. Piękne, staranne i eleganckie opakowanie produktów jest bardzo często podkreślane przez klientów. Klienci bardzo pozytywnie oceniają jakość oraz staranne wykonanie biżuterii. Komunikacja ze sklepem, zarówno mailowa jak i telefoniczna, jest oceniana jako bardzo sprawna i pomocna. Produkty są najczęściej zgodne z opisem i zdjęciami na stronie, co buduje zaufanie do sklepu. Klienci często wspominają o atrakcyjnych, konkurencyjnych i przystępnych cenach produktów. Wielu klientów docenia wysoką kulturę obsługi, profesjonalizm oraz pomocność pracowników sklepu.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniejubilersezam.pl
Bardzo fajny pierścionek, rozmiar idealny. Szybki kontakt mailowy, powstałe problemy rozwiązane błyskawicznie. Niestety, podane numery telefonów nieaktualne.
Piękna biżuteria, solidne wykonanie. Zamówione kolczyki przyszły w pięknych opakowaniach. Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko
to mój drugi zakup w tym sklepie, produkt ładny, zgodny z ofertą, pięknie zapakowany, dostawa błyskawiczna, polecam w 100%
Srebrny wisiorek z Madonną zgodny z oczekiwaniem.Szybka wysyłka,staranie,estetycznie zapakowany,dołączono też firmowe pudełko na biżuterię.Dziekuję.Firma godna polecenia.
śliczny malutki medalik serce, bardzo dokładnie i z precyzją wykonany! Noszę z przyjemnością, polecam serdecznie!
Piękne pierscionki jestem mega zadowolona.Mysle ze każdy na każdą kieszeń może coś z bizuteri wybrać.
Bardzo ładna biżuteria, zresztą to już mój kolejny zakup w tym sklepie. Wszystko dobrze zapakowane i zabezpieczone. Jedynie wysyłka mogłaby być szybsza, ale też oczekiwanie nie było przesadnie długie. Polecam!
Pierwsze wrażenie na piątkę!
Błyskawiczna wysyłka, doskonale zabezpieczona biżuteria, pięknie zapakowana. Jestem pod wrażeniem!
Piękna bransoletka
Błyskawiczna dostawa, warto dokupić piękne opakowanie. Prezent wywołał wiele radości i wzruszenie.
Super szybka dostawa i miła obsługa :) na pewno wrócę jak będę szukać ładnej biżuterii dla siebie lub na prezent :)
Zakup 2 par kolczyków
Kolczyki fantastyczne, piękne, choć w tych okrągłych na zatrzask dwie części są dosyć luźno zespolone więc muszę pomanewrować żeby sztyfcik trafił w dziurkę przy zapieciu szarnir, ale poza tym ok.
Bransoletka piękna
Sprawny zakup, szybka wysyłka , biżuteria zgodna z opisem . Do zamówienia dostarczony certyfikat autentyczności pięknie zapakowane .
Przesyłka dotarła szybko
Pięknie zapakowana, choć nie zamawiałam szczególnego opakowania
Polecam serdecznie tą firmę ♥️
Duży wybór biżuterii, ale niektóre wyroby ze srebra częściowo pokryte czarnym nalotem
Duży wybór biżuterii, bardzo miła obsługa klienta, elegancko zapakowane produkty, minus za stan niektórych wyrobów ze srebra - są częściowo przyczernione, co oznacza, że samodzielnie trzeba je wyczyścić w specjalnym płynie (utrudnieniem są perły, które mogą się zniszczyć podczas użycia płynu do czyszczenia srebra).
Wszystko super.
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w waszym sklepie. Szybki kontakt, wysyłka ekspresowa, bezpiecznie zapakowana. Wszystkim polecam zakupy w jubilerska.pl.
Piękne kolczyki i eleganckie opakowanie. Kupione na prezent - zachwyciły obdarowaną. Mój pierwszy zakup tutaj, ale na pewno nie ostatni.
Piękna biżuteria, elegancko opakowana,szybka wysyłka, dobry kontakt ze Sprzedawcą
Spinki do mankietów
Zamówione spinki przyszły w eleganckim opakowaniu, produkt jest wysokiej jakości.
Małe zastrzeżenie mam do prezentacji na stronie. Spinki są srebrne i bardziej "lustrzane". Na zdjęciu spinki mają biały odcień.
Wszystko szybko i sprawnie, towar zgodny z opisem. (A nawet ładniejszy 😊) Serdecznie polecam .
Zacznę od tego, że paczka była pięknie zapakowana. Najbardziej spodobały mi się pierścionki które zamówiłam chociaż łańcuszek i kolczyki też są piękne. U Jubilera Sezam cały asortyment jest z górnej półki i jest w czym wybierać. Od dłuższego czasu jeśli kupuję coś z biżuterii to kupuję u Jubiler Sezam. Dziękuję.