slowsilver.pl

Opinie łącznie (41) Opinie (41) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Opinieslowsilver.pl

Bardzo polecam!

Swietnie doswiadczenie podczas wspolpracy z pania Kasia, ktora doradzala i pomagala mi droga mailowa wybrac jak najlepiej. Dostawalem zdjecia przykladowych kamieni co niesamowicie pomoglo z decyzja i finalnie piescionek wyszedl idealny. Wszystko gotowe na umowiony czas, bezproblemowa wysylka, komunikacja przez caly proces - bardzo polecam!

Fantastyczna Firma!

Jedna z najlepszych firm z jakimi miałam do czynienia, komunikacja bezproblemowa, bardzo pomocni ludzie potrafiący zrozumieć różne sytuacje :) Jeśli w przyszłości będę chciała powiększyć swoją kolekcję biżuterii zdecydowanie zrobię to u Slow Silver. Na zdjęciu nasze ślubne obrączki

Pierścionek Kaskada z Aleksandrytem

Zamówienie przebiegło sprawnie i piękny pierścionek dotarł na czas. Naprawdę świetnie wygląda i jestem bardzo zadowolony z jakości wykonania. Polecam każdemu, sam na pewno jeszcze kiedyś coś zamówię od SlowSilver.
Po długich perturbacjach udało nam się stworzyć wspólnie personalizowany pierścionek z obrączką z którego jestem bardzo zadowolony tak samo jak moja kobieta. Polecam z całą pewnością
Wspaniały warsztat Jubilerski, świetny kontakt i naprawdę profesjonalne wykonanie nie mógł bym być szczęśliwszy, serdecznie polecam
Pięknie wykonane obrączki i świetny kontakt z właścicielami pracowni. Zdecydowanie polecam!
Bardzo polecam! Wspaniała jakość wykonania, bardzo unikatowy wzór, estetyczne opakowanie :)
Piękne wykonanie. Terminowy czas realizacji. Gorąco polecam

Świetna robota

Rozmiar idealny, piękna robota.
Super komunikacja, a sam pierścionek przepiękny!
Piękny. Narzeczona zachwycona.
Kontakt i sam pierścionek