Klienci pozytywnie oceniają szeroką ofertę sklepu, atrakcyjne ceny oraz wysoką jakość produktów, które są zgodne z opisem. Doceniana jest również miła, rzeczowa i pomocna obsługa, a także szybka realizacja zamówień i błyskawiczna wysyłka. Z drugiej strony, pojawiają się uwagi dotyczące opóźnień w dostawie, nieaktualnych stanów magazynowych na stronie oraz komplikacji przy realizacji zamówień. Klienci narzekają także na brak odpowiedzi ze strony obsługi oraz utrudniony kontakt, szczególnie w trudniejszych sytuacjach. Część z nich zgłasza również słabe zabezpieczenie przesyłek, co prowadzi do uszkodzeń opakowań produktów i niezadowolenia z powodu otrzymania produktów po zwrocie.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieextrasport.pl
Super podejście do klienta
Był problem z jedną pozycja w zamówieniu zostałem poinformowany telefonicznie dobraliśmy wspólnie inną podobną rzecz i dostałem mały gratis🎯🎯🎯 Polecam🎯🎯🎯 już planuje coś znowu zakupić w tym sklepie 🤝
Winmau Blade6
Kupiłem tarczę sizalową. Została zapakowana w worek foliowy i nie zabezpieczona dodatkowo ( np. kartonem) więc oryginalne opakowanie przyszło uszkodzone. Sama tarcza na szczęście była cała.
Zakup był dla mnie, ale gdyby był na prezent to źle by to wyglądało.
Sama wysyłka błyskawiczna, towar zgodny z opisem. Mnogość fajnego sprzętu w ofercie sklepu. Polecam ale odejmuję 1 gwiazdkę za opakowanie.
Konkurencyjne ceny i słabo zabezpieczona paczka
Konkurencyjne ceny i stosunkowo szybka realizacja zamówienia w gorącym okresie sprzedażowym dla darterskich sklepów, niemniej paczka zabezpieczona była wyłącznie zwykłą kopertą transportową, za co ujmuję jedną gwiazdkę (kartonik z lotkami mocno oberwał).
Odpowiedź ze sklepu extrasport.pl
Dziękujemy za opinię. Weźmiemy pod uwagę Pana doświadczenie z opakowaniem.
Jak sama nazwa sklepu mówi EXTRA
Produkt zgodny z opisem, wysokiej jakości. Sprzedający szybko odpowiada na zadane pytania, oraz odpowiada na wiadomości. Przychylił się do prośby o szybsze zrealizowanie zamówienia. Tak trzymać !
Niezadowolony!
Bardzo często się zdarza że jest wystawiony na stronie sprzęt do sprzedaży którego nie ma na stanie w magazynie. Bardzo długo oczekuje na zwrot pieniędzy od 9 kwietnia to trochę długo a jeszcze nie wiadomo kiedy zostanie wysłany.
Szybka wysyłka w pełni zamówionego towaru
Dobry wybór
Duży wybór, miejsca mało, trochę bałagan, ale starają się jak najlepiej sprostać wymaganiom rynku :) Trzymam kciuki za rozwój biznesu!
Syn zadowolony z zakupu.
klasa
Wszystko super i bardzo szybka wysyłka :)