sklep.kreatywnie.com

Opinie łącznie (629) Opinie (425) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą szybkie tempo realizacji zamówień i dostawy. Zdecydowana większość klientów pozytywnie ocenia staranne, bezpieczne i estetyczne pakowanie przesyłek. Produkty są określane przez klientów jako wysokiej jakości, spełniające oczekiwania. Obsługa klienta jest postrzegana jako miła, profesjonalna i pomocna. Klienci doceniają szeroki wybór produktów i bogaty asortyment dostępny w sklepie. Wielu klientów podkreśla profesjonalne podejście firmy do realizacji zamówień.

Opiniesklep.kreatywnie.com

Wszystko super 🙂
Szybka realizacja zamówienia i bardzo dobry kontakt z klientem - dziękuję za pomoc przy wyborze lakieru :)
Wszystkie produkty są najwyższej jakości, godne polecenia.
Na chwilę obecną nie mam nic do zarzucenia. Przesyłka przyszła szybko.
Jak zawsze niezawodni!
Wspaniały sklep,pięknie zabezpieczony towar i gratis niespodzianka Polecam Dziękuję bardzo
Szybka dostawa, wszystko bezpiecznie zapakowane
Wszystko bardzo sprawnie Polecam, szybki i konkretny kontakt, zamówienie wysłane szybki o kompletnie. Polecam :)

Świetnie przygotowana strona sklepu, rzetelnie opisane produkty, linki do filmów instruktażowych i natychmiastowa wysyłka zamówionych produktów. Pełen profesjonalizm. Zakupy ns stronie Kreatywnie.com to przyjemność.
Wszystko dopracowane w drobnych szczegółach. Polecam
Profesjonalizm i perfekcja, jak zawsze :-)
J J
Joanna J.
Jak na pierwsze zakupy, trudno mi powiedzieć, co można poprawić. Jestem bardzo zadowolona, pełna profesja, przyjemna obsługa, pomocna, kontrolująca przesyłkę.