Certyfikat dla Sklep zoologiczny Świat Pupila

No. X3DE79A5D8D644C0A5FE7C845FEBE55C4
 

Certyfikat wydany dn.
02.04.2019 r.
Ważny do
01.04.2020 r.
Potwierdzone przez
Jean-Marc Noël
Dyrektor Zarządzający Trusted Shops GmbH
Informacje na temat sprzedawcy
Dalsze informacje i warunki korzystania z gwarancji Trusted Shops

Opinie o Sklep zoologiczny Świat Pupila



Bardzo dobry

4.87/5.00

    • 5 gwiazdek
    • 4 gwiazdki
    • 3 gwiazdki
    • 2 gwiazdki
    • 1 gwiazdka

Ocena łączna obliczana została na podstawie 65 ocen zebranych za pośrednictwem systemu Trusted Shops od dnia 01.02.2019 r..
Sklep zoologiczny Świat Pupila ma 65 opinii.

    • Dostawa
    • Towar
    • Serwis dla klientów

Opinii klientów

   
Data publikacji
15.10.2019 r.
Data zamówienia
08.10.2019 r.
15.10.2019 r.
Radosc dla pupilka
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
11.10.2019 r.
Data zamówienia
06.10.2019 r.
11.10.2019 r.
Zgodnie z zamówieniem
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
28.09.2019 r.
Data zamówienia
21.09.2019 r.
28.09.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
16.09.2019 r.
Data zamówienia
02.09.2019 r.
16.09.2019 r.
Sprawnie i szybko przy dobrej obsłudze. Towar ok. Godni polecenia
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
16.09.2019 r.
Data zamówienia
02.09.2019 r.
16.09.2019 r.
Sprawnie i szybko. Towar dobrej jakości. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.09.2019 r.
Data zamówienia
29.08.2019 r.
14.09.2019 r.
TOWAR SPEŁNIŁ MOJE OCZEKIWANIA . PRZESYŁKA DOTARŁA NA CZAS I BEZ JAKICHKOLWIEK WAD. NAJWAŻNIEJSZE , ŻE PIES JEST ZADOWOLONY . KARMĘ ZJADA Z PRZYJEMNOŚCIĄ. MYŚLĘ , ŻE PRZY NASTĘPNYCH ZAKUPACH KARMY DLA MOJEGO PUPILA TEŻ SKORZYSTAM Z OFERTY TEGO SKLEPU. NAPRAWDĘ TEN SKLEP JEST GODNY POLECENIA WSZYSTKIM WŁAŚCICIELOM PSÓW I KOTÓW .
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
02.09.2019 r.
Data zamówienia
29.08.2019 r.
02.09.2019 r.
Bardzo szybka obsługa, wszystko super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
01.09.2019 r.
Data zamówienia
27.08.2019 r.
01.09.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
01.09.2019 r.
Data zamówienia
29.08.2019 r.
01.09.2019 r.
Polecam , ekspresowa wysyłka , towar w 100 zgodny.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
30.08.2019 r.
Data zamówienia
25.08.2019 r.
30.08.2019 r.
Jedyny sklep mający w sprzedaży to co potrzebne moim psiakom.Polecam
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
29.08.2019 r.
Data zamówienia
21.08.2019 r.
29.08.2019 r.
Super obsługa , szybka dostawa.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
28.08.2019 r.
Data zamówienia
12.08.2019 r.
28.08.2019 r.
Jestem bardzo zadowolona
Smycz jest genialna dostawa szybka obsługa bardzo miła i dokładna.
Dziękuję
Mam nadzieję że państwo dołączycie Francję do wysyłek i PayPal do opłat w przyszłości. Pozdrawiam Iva
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
18.08.2019 r.
Data zamówienia
14.08.2019 r.
18.08.2019 r.
Jestem zachwycona jakością towaru.... szybkością dostawy i sensowna cena
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
17.08.2019 r.
Data zamówienia
11.08.2019 r.
17.08.2019 r.
Super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
17.08.2019 r.
Data zamówienia
14.08.2019 r.
17.08.2019 r.
Szybko sprawnie w dobrej cenie
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.08.2019 r.
Data zamówienia
31.07.2019 r.
09.08.2019 r.
Majtki inaczej wyglądały na zdjęciu a inaczej w rzeczywistości:), Materiał co prawda milutki ale niepraktyczny produkt dla suczki która ma cieczkę, materiał przemakał, ciasne zapięcie i guma, pomimo, że i tak wzięłam większy rozmiar niż planowałam.Towar nie spełnił moich oczekiwań.Bardzo droga przesyłka:( 17 zł bez możliwości wybory opcji.Jedna narzucona i koniec.Właściwie 40 zł na marne:(
2.67
Dostateczny

Data publikacji
08.08.2019 r.
Data zamówienia
01.08.2019 r.
08.08.2019 r.
Polecam Sklep świetny, korzystam systematycznie.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
03.08.2019 r.
Data zamówienia
28.07.2019 r.
03.08.2019 r.
Czekałam 4 dni robocze na realizację zamówienia
4.00
Dobry

Data publikacji
01.08.2019 r.
Data zamówienia
17.07.2019 r.
01.08.2019 r.
bardzo udany zakup i przemiła,wysoce profesjonalna obsługa sklepu
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.07.2019 r.
Data zamówienia
24.07.2019 r.
27.07.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.07.2019 r.
Data zamówienia
22.07.2019 r.
27.07.2019 r.
Bardzo dobry kontakt, bardzo miła obsługa, szybka dostawa
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
15.07.2019 r.
Data zamówienia
11.07.2019 r.
15.07.2019 r.
Szybko, sprawnie. O to chodzi. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
05.07.2019 r.
Data zamówienia
01.07.2019 r.
05.07.2019 r.
Gorąco polecam :) szybka wysyłka, bezproblemowy kontakt :-)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.06.2019 r.
Data zamówienia
17.06.2019 r.
24.06.2019 r.
Bez zarzutu
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
21.06.2019 r.
Data zamówienia
15.06.2019 r.
21.06.2019 r.
Jestem zadowolona z obsługi jak z zakupionego towsru
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.06.2019 r.
Data zamówienia
09.06.2019 r.
14.06.2019 r.
Super sklep, polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
07.06.2019 r.
Data zamówienia
03.06.2019 r.
07.06.2019 r.
Szybka dostawa, jestem zadowolona
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
07.06.2019 r.
Data zamówienia
31.05.2019 r.
07.06.2019 r.
Doskonała obsługa i wszystko bardzo dobrej jakości, duży asortyment
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
03.06.2019 r.
Data zamówienia
21.05.2019 r.
03.06.2019 r.
POLECA SKLEP
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
31.05.2019 r.
Data zamówienia
26.05.2019 r.
31.05.2019 r.
Jest ok. Towar dobrze zapakowany, dobry kontakt. Także szczerze polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
16.05.2019 r.
Data zamówienia
13.05.2019 r.
16.05.2019 r.
mam to
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
12.05.2019 r.
Data zamówienia
08.05.2019 r.
12.05.2019 r.
Profesjonalna obsługa
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
10.05.2019 r.
Data zamówienia
23.04.2019 r.
10.05.2019 r.
Polecam sklep. Szybka dostawa, towar zgodny z oczekiwaniami.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
10.05.2019 r.
Data zamówienia
07.05.2019 r.
10.05.2019 r.
Szybka dostawa Wszystko należycie i w porządku Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.05.2019 r.
Data zamówienia
01.05.2019 r.
04.05.2019 r.
Profesjonalna obsługa i szybka dostawa
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
02.05.2019 r.
Data zamówienia
26.04.2019 r.
02.05.2019 r.
brak solidnego mocowania poidelka,
3.67
Dobry

Data publikacji
02.05.2019 r.
Data zamówienia
28.04.2019 r.
02.05.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.04.2019 r.
Data zamówienia
02.04.2019 r.
06.04.2019 r.
Dobry sklep. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.04.2019 r.
Data zamówienia
03.04.2019 r.
06.04.2019 r.
polecam zakupy w tej firmie
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
01.04.2019 r.
Data zamówienia
28.03.2019 r.
01.04.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Sklep zoologiczny Świat Pupila opinie klientów

Sklep zoologiczny Świat Pupila

Wszystko co najlepsze dla Twojego Pupila

Sklep zoologiczny Świat Pupila uzyskał certyfikat Trusted Shops w dniu 02.04.2019 r.

Kontakt
ul. Polna 56
55-093 Kiełczów / Wrocław
Polska
sklep@swiat-pupila.pl
Sklep zoologiczny Świat Pupila
Sprzedawca
ECTUM Mariusz Połatyński
Polna 56D
55-093 Kiełczów
Polska
Rejestr handlowy
CEIDG NIP 6651815338, REGON 311608577
Osoba upoważniona do reprezentowania firmy
Mariusz Połatyński
Zapoznaj się z doświadczeniami innych klientów!
Realizacja każdego z zamówień może zostać oceniona w skali od 1 do 5 gwiazdek. Klienci mogą ocenić sklep do 6 miesięcy od daty złożenia zamówienia. Na podstawie punktów przyznanych za towar, dostawę i obsługę obliczamy dla każdej dodanej opinii ocenę średnią (średnia arytmetyczna). Łączna ocena sklepu internetowego stanowi średnią wszystkich takich ocen z ostatnich 12 miesięcy. Dodając komentarze, klienci opisują swoje doświadczenia związane z korzystaniem z Sklep zoologiczny Świat Pupila.

Obliczanie oceny łącznej
5.0 - 4.5Bardzo dobry
4.5 - 3.5Dobry
3.5 - 2.5Dostateczny
2.5 - 1.5Mierny
1.5 - 1.0Niedostateczny

Wiarygodne opinie klientów zwiększają zaufanie
Trusted Shops jest wiodącą marką budującą zaufanie w segmencie zakupów online na terenie Europy. Wszystkie opinie poddawane są przez Trusted Shops zautomatyzowanej i manualnej kontroli, ponieważ tylko autentyczne oceny pomagają w podjęciu decyzji o zakupie.