Sklep zoologiczny Świat Pupila- Logo - Opinie

Sklep zoologiczny Świat Pupila
Opinie:

Opinie (370) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (1415)

4,79
Bardzo dobry

znak jakości
Ważny

Obejmuje Ochronę Kupującego

Ważny od: 2 kwi 2019
Znak jakości oznacza wiarygodnych sprzedawców internetowych.
Sklep zoologiczny Świat Pupila spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione
  • Zweryfikowana tożsamość
  • Szyfrowana transmisja danych
  • Przejrzysty proces składania zamówienia

Ochrona Kupującego Trusted Shops

Firma ta oferuje Ochronę Kupującego Trusted Shops do 10 000 zł. Dowiedz się, w jaki sposób zapewnia to bezpieczeństwo transakcji.

Naszym celem jest budowanie cyfrowego zaufania. Dowiedz się, jak działają opinie w Trusted Shops:

najbardziej pozytywna opinia

6 mar 2023
 Opinia zweryfikowana
Obsłiga klienta na bardzo wysokim poziomie. W sklepie skończył się produkt smaczzków dla pieska, który zamówiłam. Otrzymałam bardzo miły telefon odnośnie mojego zamówienia, z zapytaniem o to czy chcę zrezygnować z części zamówienia, czy wymienić je na inne smaczki. Dopytano mnie szczegółowo o potrzeby pieska i wymieniono produkt na podobną cenę, dopłacając różnicę na koszt sklepu. Jestem bardzo zadowolona z podejścia do klienta.

najbardziej krytyczna opinia

10 kwi 2023
 Opinia zweryfikowana
Kontakt telefoniczny z Pania, ktora odebrala tel kiedy dzwonilam zapytac o zamówienie gdy przez 3 dni nie zmieniał sie status (byla tez pisana prośba) tragiczny, Pani bardzo nie miła z podniesionym tonem naskoczyła na mnie i nie chciala dojsc do slowa nie mam pojecia jak mozna tak rozmawiac z klientem…. Klatka wątpliwej jakości, lekko pęknięty jeden element ale za ta cene nie ma co sie czepiać, choc towar nie do konca zgodny z opisem - domek dla chomika jest inny niz na zdjęciu, jedzenie dla gryzoni ok. Ale nie zrobie wiecej tu zakupow i nie polecam sprzedającego.
Naszym celem jest budowanie cyfrowego zaufania. Dowiedz się, jak działają opinie w Trusted Shops:

Opinie nt. sklepu Sklep zoologiczny Świat Pupila

Filtruj
 Sortuj  
Trafność
4 dni temu
 Opinia zweryfikowana
Niezwykle przyjacielska obsługa Zrobiłam błąd w zamówieniu (zaznaczyłam opcję "odbiór osobisty"), a niezwykle sympatyczna Pani z własnej inicjatywy zadzwoniła do mnie i naprawiła błąd!
Zgłoś opinię
31 sty 2024
 Opinia zweryfikowana
Wszystko poprawnie, nie mam zastrzeżeń do obsługi, może jednak dokładniej proszę pakować towar, bo serki himalajskie miały pokruszone końcówki
Zgłoś opinię
13 lut 2024
 Opinia zweryfikowana
Uprząż spełnia swoje zadnie, stabilizuje tylne łapy pieska. Rozmiar odpowiedni zgodny z opisem, regulacja rączek wystarczająca dla opiekuna.
Zgłoś opinię
18 godzin temu
 Opinia zweryfikowana
Jestem zadowolona . Produkt otrzymałam bardzo szybko i w idealnym stanie. Polecam Świat Pupila znajomym. Dziękuję za wspaniałą obsługę.
Zgłoś opinię
1 lut 2024
 Opinia zweryfikowana
Bardzo dobre podejście do Klienta, pomimo błędów przy robieniu zamówienia. Towar w 100% zgodny z opisem.
Zgłoś opinię
31 sty 2024
 Opinia zweryfikowana

Kanarek zadowolony :)

Bogaty asortyment w bdb cenach, szybka wysyłka i dobrze zapakowany towar w transporcie. Polecam :)
Zgłoś opinię
KT
13 lut 2024
 Opinia zweryfikowana
Duży wybór asortymentu. Szybko sprawnie . Towar bardzo dobrej marki. Ceny przystępne.
Zgłoś opinię
5 lut 2024
 Opinia zweryfikowana
Produkty dobrej jakosci, bardzo dobry kontakt ze sklepem, bardzo szybka dostawa
Zgłoś opinię
3 dni temu
 Opinia zweryfikowana
Dziękuję za szybką dostawę i miłą obsługę jestem zadowolona z zakupu
Zgłoś opinię
15 lut 2024
 Opinia zweryfikowana

Polecam

Bardzo dobrze wykonane kratki i łączenia. Polecam, klatka super.
Zgłoś opinię
7 lut 2024
 Opinia zweryfikowana
Tylko w jednym jeszcze sklepie znalazłem to, czego szukałem
Zgłoś opinię
11 lut 2024
 Opinia zweryfikowana
Wszystko
Zgłoś opinię
6 lut 2024
 Opinia zweryfikowana
wszystko
Zgłoś opinię
4 dni temu
 Opinia zweryfikowana
Zgłoś opinię
5 dni temu
 Opinia zweryfikowana
Zgłoś opinię
6 dni temu
 Opinia zweryfikowana
Zgłoś opinię
6 dni temu
 Opinia zweryfikowana
Zgłoś opinię
8 dni temu
 Opinia zweryfikowana
Zgłoś opinię
9 dni temu
 Opinia zweryfikowana
Zgłoś opinię
10 dni temu
 Opinia zweryfikowana
Zgłoś opinię