Sklep zoologiczny Świat Pupila- Logo - Opinie

Sklep zoologiczny Świat PupilaOpinie

: 1004Bardzo dobry

4,88

Znak jakości
Ważny

z Ochroną Kupującego

Znak jakości
Ważny

z Ochroną Kupującego

ważny od: 2 kwi 2019
data aktualizacji: 3 lut 2023
Sklep Sklep zoologiczny Świat Pupila został sprawdzony i uzyskał certyfikat zgodnie z kryteriami jakości Trusted Shops
  • Sprawdzona tożsamość
  • Ochrona danych osobowych
  • Zrozumiały proces składania zamówienia

Zabezpieczenie ochroną kupującego

W sklepie Sklep zoologiczny Świat Pupila można skorzystać z gwarancji Trusted Shops i zabezpieczyć zakupy do kwoty 10 000 zł. Dowiedz się więcej


ważny od: 2 kwi 2019
data aktualizacji: 3 lut 2023
Sklep Sklep zoologiczny Świat Pupila został sprawdzony i uzyskał certyfikat zgodnie z kryteriami jakości Trusted Shops
  • Sprawdzona tożsamość
  • Ochrona danych osobowych
  • Zrozumiały proces składania zamówienia

Zabezpieczenie ochroną kupującego

W sklepie Sklep zoologiczny Świat Pupila można skorzystać z gwarancji Trusted Shops i zabezpieczyć zakupy do kwoty 10 000 zł. Dowiedz się więcej

Opinie nt. sklepu Sklep zoologiczny Świat Pupila

Opinie zweryfikowana (152) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Opinie łącznie (1004)
W ten sposób mamy pewność, że opinie pochodzą od prawdziwych konsumentów.

najbardziej pozytywna opinia


4 maj 2022
Ktoś nie pomyślał, że może lepiej nie wysyłać paczki z psią kiełbasą przed długim weekendem, w rezultacie szła tydzień - z czego większość leżakowania w magazynach - a ja się obawiałam, czy zawartość się nie zepsuje. Na szczęście wszystko ok.
Zgłoś opinię

Pokaż wszystkie pozytywne opinie

najbardziej krytyczna opinia


14 kwi 2022
Wysyłka sprawna paczka kompletna ale niestety zabawki dla papug śmierdzą stęchlizną
Zgłoś opinię

Pokaż wszystkie krytyczne opinie

Opinie nt. sklepu Sklep zoologiczny Świat Pupila

Filtruj 
 Sortuj Trafność 
 Opinia zweryfikowana
20 sty 2023
Rzetelność - przesyłka utknęła na sortowni - obsługa sklepu poinformowała mnie i przeprosiła za opóźnienie. Zamówione produkty zgodne z zamówieniem. Polecam!
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
12 dni temu
 
Nerka do przysmaków jest super. Bardzo dobrze wykonana, i po naszej poprzedniej z innej firmy muszę przyznać że jest dużo lepsza!
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
6 dni temu
Dostawa zgodnie z oczekiwaniem. Dobra komunikacja z klientem. Jedyny mankament to trochę za długi czas oczekiwania na przesyłkę.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
12 dni temu
Bardzo miła obsługa, zamawiałem przez internet zrobiłem błąd więc zadzwonili się spytać czy na pewno jest dobrze.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
6 dni temu
Zamówienie dotarło dobrze zapakowane, wszystko Ok. Polecam zakupy w tym sklepie :)
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
11 dni temu
Szybka wysyłka. Legowisko-budka śliczne. Moje trzy futra bardzo zainteresowane.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
21 sty 2023
Piesek zadowolony z tej nowej rękawicy z szczotką. Super sprawa.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
7 dni temu
Szybka i profesjonalna obsługa. Towar wysyłany bardzo szybko
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
20 sty 2023
Łatwość zamówienia ,płatność przy odbiorze ,szybka dostawa
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
17 sty 2023
Szczególnie jestem zadowolona z szybkiej dostawy
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
13 dni temu
Towar jest taki jaki zamawiałem, wszystko jest ok.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
6 sty 2023
Towar zgodny z opisem. Szybka wysyłka. Polecam
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
21 sty 2023
Polecam! Psiaki zachwycone penisem wołowym 😁
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
7 dni temu
Świetna i bardzo profesjonalna obsługa!
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
5 dni temu
Kontakt z biurem obsługi, transport
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
20 sty 2023
Dostawa zgodna z zamowieniem
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
18 sty 2023
Bardzo profesjonala obsługa
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
6 dni temu
Wszystko ok
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
5 dni temu
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
5 dni temu
Zgłoś opinię