Sklep zoologiczny Świat Pupila- Logo - Opinie

Sklep zoologiczny Świat PupilaOpinie

: 926Bardzo dobry

4,89

Znak jakości
Ważny

z Ochroną Kupującego

Znak jakości
Ważny

z Ochroną Kupującego

ważny od: 2 kwi 2019
data aktualizacji: 28 wrz 2022
Sklep Sklep zoologiczny Świat Pupila został sprawdzony i uzyskał certyfikat zgodnie z kryteriami jakości Trusted Shops
  • Sprawdzona tożsamość
  • Ochrona danych osobowych
  • Zrozumiały proces składania zamówienia

Zabezpieczenie ochroną kupującego

W sklepie Sklep zoologiczny Świat Pupila można skorzystać z gwarancji Trusted Shops i zabezpieczyć zakupy do kwoty 10 000 zł. Dowiedz się więcej


ważny od: 2 kwi 2019
data aktualizacji: 28 wrz 2022
Sklep Sklep zoologiczny Świat Pupila został sprawdzony i uzyskał certyfikat zgodnie z kryteriami jakości Trusted Shops
  • Sprawdzona tożsamość
  • Ochrona danych osobowych
  • Zrozumiały proces składania zamówienia

Zabezpieczenie ochroną kupującego

W sklepie Sklep zoologiczny Świat Pupila można skorzystać z gwarancji Trusted Shops i zabezpieczyć zakupy do kwoty 10 000 zł. Dowiedz się więcej

Opinie nt. sklepu Sklep zoologiczny Świat Pupila

Opinie zweryfikowana (187) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Opinie łącznie (926)
W ten sposób mamy pewność, że opinie pochodzą od prawdziwych konsumentów.

najbardziej pozytywna opinia


28 lis 2021
Jak zawsze wszystko sprawnie i dokładnie. Zamówienie idealne, a dodatki w postaci naklejek i liścików są nad wyraz miłe i sympatyczne. Bardzo chętnie robimy u państwa zakupy, które oprócz poczucia obowiązku dogadzania naszemu pupilowi Czesławowi sprawiają nam wiele radości. Pozdrawiamy serdecznie Wszystkich bez wyjątku. Czesiek z rodziną
Zgłoś opinię

Pokaż wszystkie pozytywne opinie

najbardziej krytyczna opinia


1 paź 2021
W dostawie przyszedł nie ten produkt, który zamawiałam. Brak odpowiedzi na maila z pytaniem co możemy z tym zrobić.
Zgłoś opinię

Pokaż wszystkie krytyczne opinie

Opinie nt. sklepu Sklep zoologiczny Świat Pupila

Filtruj 
 Sortuj Trafność 
 Opinia zweryfikowana
4 wrz 2022
Szybka dostawa profesjonalna (bardzo miła )obsługa ,
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
12 dni temu
Szybka wysyłka, solidnie i profesjonalnie, polecam!
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
6 dni temu
Jakość , szybkość , informacja
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
5 dni temu
Szybka realizacja zamówienia
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
3 wrz 2022
Szybka realizacja zamówienia.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
10 wrz 2022
Szybka dostawa.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
12 dni temu
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
12 wrz 2022
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
12 wrz 2022
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
10 wrz 2022
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
29 sie 2022
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
10 sie 2022 
Dobry kontakt ze sprzedawcą, uwzględniona telefoniczna zmiana zamówienia. Polecam
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
12 sie 2022 
Produkty zgodne z opisem, szybka dostawa.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
26 sie 2022
Polecam, szybka realizacja zamówienia
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
21 sie 2022
Szybko i kompetentnie.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
2 sie 2022
Fachowa obsługa.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
25 sie 2022
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
11 sie 2022
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
5 sie 2022
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
4 sie 2022
Bardzo długi czas realizacji zamówienia, które jeszcze do mnie nie dotarło.
Zgłoś opinię