Certyfikat dla Sklep zoologiczny Świat Pupila

No. X3DE79A5D8D644C0A5FE7C845FEBE55C4
 

Certyfikat wydany dn.
02.04.2019 r.
Ważny do
01.04.2020 r.
Potwierdzone przez
Jean-Marc Noël
Dyrektor Zarządzający Trusted Shops GmbH
Informacje na temat sprzedawcy
Dalsze informacje i warunki korzystania z gwarancji Trusted Shops

Opinie o Sklep zoologiczny Świat Pupila



Bardzo dobry

4.88/5.00

    • 5 gwiazdek
    • 4 gwiazdki
    • 3 gwiazdki
    • 2 gwiazdki
    • 1 gwiazdka

Ocena łączna obliczana została na podstawie 42 ocen zebranych za pośrednictwem systemu Trusted Shops od dnia 01.02.2019 r..
Sklep zoologiczny Świat Pupila ma 42 opinii.

    • Dostawa
    • Towar
    • Serwis dla klientów

Opinii klientów

   
Data publikacji
24.06.2019 r.
Data zamówienia
17.06.2019 r.
24.06.2019 r.
Bez zarzutu
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
21.06.2019 r.
Data zamówienia
15.06.2019 r.
21.06.2019 r.
Jestem zadowolona z obsługi jak z zakupionego towsru
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.06.2019 r.
Data zamówienia
09.06.2019 r.
14.06.2019 r.
Super sklep, polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
07.06.2019 r.
Data zamówienia
03.06.2019 r.
07.06.2019 r.
Szybka dostawa, jestem zadowolona
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
07.06.2019 r.
Data zamówienia
31.05.2019 r.
07.06.2019 r.
Doskonała obsługa i wszystko bardzo dobrej jakości, duży asortyment
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
03.06.2019 r.
Data zamówienia
21.05.2019 r.
03.06.2019 r.
POLECA SKLEP
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
31.05.2019 r.
Data zamówienia
26.05.2019 r.
31.05.2019 r.
Jest ok. Towar dobrze zapakowany, dobry kontakt. Także szczerze polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
16.05.2019 r.
Data zamówienia
13.05.2019 r.
16.05.2019 r.
mam to
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
12.05.2019 r.
Data zamówienia
08.05.2019 r.
12.05.2019 r.
Profesjonalna obsługa
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
10.05.2019 r.
Data zamówienia
23.04.2019 r.
10.05.2019 r.
Polecam sklep. Szybka dostawa, towar zgodny z oczekiwaniami.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
10.05.2019 r.
Data zamówienia
07.05.2019 r.
10.05.2019 r.
Szybka dostawa Wszystko należycie i w porządku Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.05.2019 r.
Data zamówienia
01.05.2019 r.
04.05.2019 r.
Profesjonalna obsługa i szybka dostawa
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
02.05.2019 r.
Data zamówienia
26.04.2019 r.
02.05.2019 r.
brak solidnego mocowania poidelka,
3.67
Dobry

Data publikacji
02.05.2019 r.
Data zamówienia
28.04.2019 r.
02.05.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.04.2019 r.
Data zamówienia
02.04.2019 r.
06.04.2019 r.
Dobry sklep. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.04.2019 r.
Data zamówienia
03.04.2019 r.
06.04.2019 r.
polecam zakupy w tej firmie
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
01.04.2019 r.
Data zamówienia
28.03.2019 r.
01.04.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
29.03.2019 r.
Data zamówienia
27.03.2019 r.
29.03.2019 r.
Bardzo szybka wysyłka, paczuszka super zapakowana, zero uszkodzeń. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
28.03.2019 r.
Data zamówienia
25.03.2019 r.
28.03.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.03.2019 r.
Data zamówienia
09.03.2019 r.
14.03.2019 r.
Jak zawsze niezawodni.
Dziękujemy za szybką dostawę.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
11.03.2019 r.
Data zamówienia
02.03.2019 r.
11.03.2019 r.
Szybko , sprawnie towar zgodny z opisem i zdjęciami .
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
10.03.2019 r.
Data zamówienia
02.03.2019 r.
10.03.2019 r.
Powinno być więcej opcji dostawy dla małych zamówień np. paczkomaty, a nie tylko kurier
3.67
Dobry

Data publikacji
25.02.2019 r.
Data zamówienia
21.02.2019 r.
25.02.2019 r.
towar godny polecenia
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
22.02.2019 r.
Data zamówienia
18.02.2019 r.
22.02.2019 r.
Współpraca ze sklepem jak zwykle wzorowa. Szybko, sprawnie, bez nieporozumień.
Bardzo dziękujemy.
4.00
Dobry

Data publikacji
21.02.2019 r.
Data zamówienia
15.02.2019 r.
21.02.2019 r.
Wszystko super. Polecam sklep.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
17.02.2019 r.
Data zamówienia
13.02.2019 r.
17.02.2019 r.
Miła obsługa, szybkie dostarczenie towaru. Serdecznie polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.02.2019 r.
Data zamówienia
07.12.2018 r.
04.02.2019 r.
Polecam :-)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.02.2019 r.
Data zamówienia
07.11.2018 r.
04.02.2019 r.
Super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.02.2019 r.
Data zamówienia
14.12.2018 r.
04.02.2019 r.
Polecam dla młodych psów
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.02.2019 r.
Data zamówienia
12.12.2018 r.
04.02.2019 r.
Szybka dostawa, bardzo miła obsługa. Serdecznie polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.02.2019 r.
Data zamówienia
22.01.2019 r.
04.02.2019 r.
To co zamówione to dostrczone.Zamówiony towar i dostawa bez zastrzeżeń.Tak powinna wyglądać normalność w naszym kraju.
4.33
Dobry

Data publikacji
03.02.2019 r.
Data zamówienia
04.12.2018 r.
03.02.2019 r.
Spoko
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
03.02.2019 r.
Data zamówienia
05.12.2018 r.
03.02.2019 r.
towar bardzo dobry
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
02.02.2019 r.
Data zamówienia
22.01.2019 r.
02.02.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
02.02.2019 r.
Data zamówienia
03.12.2018 r.
02.02.2019 r.
Od kilku lat kupuje u nich karmę dla mojego labradora ( dziś ma szóste urodziny ). Zamawiam internetowo i następnego dnia kurier ( bezpłatny ) jest pod drzwiami. Zdecydowanie polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
02.02.2019 r.
Data zamówienia
28.01.2019 r.
02.02.2019 r.
Petarda
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
02.02.2019 r.
Data zamówienia
24.01.2019 r.
02.02.2019 r.
Córka kupuje dla świnki bardzo za morskiej jest bardzo zadowolona z zakupu . Polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
02.02.2019 r.
Data zamówienia
17.09.2018 r.
02.02.2019 r.
Polecam sklep. Szybka dostawa, dobry kontakt
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
02.02.2019 r.
Data zamówienia
02.12.2018 r.
02.02.2019 r.
Super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
02.02.2019 r.
Data zamówienia
22.01.2019 r.
02.02.2019 r.
Bogaty asortyment, dobre ceny i szybka dostawa. Profesjonalna obsługa klienta.
POLECAM
5.00
Bardzo dobry

Sklep zoologiczny Świat Pupila opinie klientów

Sklep zoologiczny Świat Pupila

Wszystko co najlepsze dla Twojego Pupila

Sklep zoologiczny Świat Pupila uzyskał certyfikat Trusted Shops w dniu 02.04.2019 r.

Kontakt
ul. Polna 56
55-093 Kiełczów / Wrocław
Polska
sklep@swiat-pupila.pl
Sklep zoologiczny Świat Pupila
Sprzedawca
ECTUM Mariusz Połatyński
Polna 56D
55-093 Kiełczów
Polska
Rejestr handlowy
CEIDG NIP 6651815338, REGON 311608577
Osoba upoważniona do reprezentowania firmy
Mariusz Połatyński
Zapoznaj się z doświadczeniami innych klientów!
Realizacja każdego z zamówień może zostać oceniona w skali od 1 do 5 gwiazdek. Klienci mogą ocenić sklep do 6 miesięcy od daty złożenia zamówienia. Na podstawie punktów przyznanych za towar, dostawę i obsługę obliczamy dla każdej dodanej opinii ocenę średnią (średnia arytmetyczna). Łączna ocena sklepu internetowego stanowi średnią wszystkich takich ocen z ostatnich 12 miesięcy. Dodając komentarze, klienci opisują swoje doświadczenia związane z korzystaniem z Sklep zoologiczny Świat Pupila.

Obliczanie oceny łącznej
5.0 - 4.5Bardzo dobry
4.5 - 3.5Dobry
3.5 - 2.5Dostateczny
2.5 - 1.5Mierny
1.5 - 1.0Niedostateczny

Wiarygodne opinie klientów zwiększają zaufanie
Trusted Shops jest wiodącą marką budującą zaufanie w segmencie zakupów online na terenie Europy. Wszystkie opinie poddawane są przez Trusted Shops zautomatyzowanej i manualnej kontroli, ponieważ tylko autentyczne oceny pomagają w podjęciu decyzji o zakupie.