steki.pl

3093 reviews since 2 maj 2024

Ważny od: 2 maj 2024
steki.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość, świeżość i smak mięsa, a także solidne, chłodnicze pakowanie oraz profesjonalne zabezpieczenie termiczne przesyłek, co zapewnia świeżość produktów nawet podczas upałów. Dostawa oceniana jest bardzo pozytywnie za szybkość i terminowość. Pozytywne oceny dotyczą także procesu zamówienia, kontaktu z obsługą oraz atrakcyjnego stosunku jakości do ceny. Smak i jakość steków sezonowanych są szczególnie doceniane przez wielu klientów. Część klientów zgłasza uwagi dotyczące tłuszczu, ścięgien lub powtarzalności jakości mięsa, a także do nierównego krojenia i różnic w grubości steków, co wpływa na wygodę przygotowania. Sporadycznie pojawiają się opóźnienia w dostawie. Pojedyncze osoby zwracają uwagę na problemy z rozwiązywaniem zgłoszeń i komunikacją z obsługą, a minimalna kwota zamówienia bywa postrzegana jako problematyczna. Niektórzy oczekiwali także bardziej wyrazistego aromatu steków sezonowanych.

Opiniesteki.pl

Zamawiam już po raz kolejny i jestem zadowolona. Dostawa jest błyskawiczna- mięso przyszło do mnie zimne jak z lodówki dzięki temu że było obłożone wkładami chłodzącymi. Mięso świeże i smaczne. Dziękuję.

Odpowiedź ze sklepu steki.pl

Bardzo dziękujemy za świetną opinię i zaufanie! Życzymy smacznego i zapraszamy ponownie!
Mieso nie mialo charakterystycznego posmaku sezonowania, byc moze bylo za krótko sezonowane, poza tym delikatne miekkie po obrobce , ale zalezalo mi przede wszystkim na tym konkretnym orzechowym smaku ktorego nie bylo

Odpowiedź ze sklepu steki.pl

Dziękujemy za pozytywną opinię. Zapraszamy ponownie!

Steki które otrzymałem były rzeczywiście…wyjątkowe.

Steki które otrzymałem były rzeczywiście wyjątkowe, sezonowane na sucho mają zupełnie inny Smak i zapach jak steki które znam sezonowane na mokro, zamawiam następną przesyłkę.

Odpowiedź ze sklepu steki.pl

Cała przyjemność po naszej stronie! Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię i zapraszamy ponownie!
Wszystko na najwyższym poziomie. Polecam! Świeże, odpowiednio schłodzone mięso dostarczone na czas. Produkt wysokiej jakości, zgodny z opisem. Z pewnością skorzystam ponownie.

Odpowiedź ze sklepu steki.pl

Cieszymy się, że zakupy u nas były udane. Dziękujemy za opinię i zapraszamy ponownie!
Wszystko świeże, doskonale opakowane, dziękuję :). A co możecie zrobić lepiej? hmmmm....... Czy jednorazowo, wyjątkowo mogłabym kupić żołądek wołowy lub chociaż kawalek? tego brakuje mi do pelni szczęścia, pozdrawiam :) Lidka Milewska

Odpowiedź ze sklepu steki.pl

Wołowina wyśmienitej jakości, paczka dotarła w wyznaczonym terminie idealnie schłodzoną. Polecam na 100 procent
Wysyłka ok. Towar dobrze zabezpieczony. Jednak mimo przestrzegania zasad smażenia, stek byl gorszy niz np zwykla polędwiczka.

Odpowiedź ze sklepu steki.pl

Dziękujemy i zapraszamy ponownie! :)

Mega dobry wybór!

Jakość mięsa bardzo dobra. Wszystkie produkty były szczelnie zapakowane. Jestem zadowolony z zamówienia.
Jakość jak zwykle znakomita, dostawa terminowa. Moglibyście punkty/ premie za zamówienie utrzymywać do dłuższego wykorzystania :)

Odpowiedź ze sklepu steki.pl

Dziękujemy za miłe słowa! Zadowolenie naszych klientów to dla nas priorytet!
Świeże soczyste steki takie jak powinny być. Wszystko na czas, dobrze zapakowane. Pełen profesjonalizm.
Lepiej jak steki były by krojene z kilograma na 5 a nie na 6 stekow badz zeby taka opcja byla mozliwe poza tym jestem zadowolony

Odpowiedź ze sklepu steki.pl

Pyszne mieso nie strzela na patelni, łój bez ciutki zapachu krowy. Steki sezonowane to cos nowego dla mnie aczkolwiek jestem milo zaskoczony. Podroby okej i zapakowane jak trzeba nic ująć a wiele dodac polecam. Szykuje sie na nastepne zamowieni. Polecam. Pozdrawiam

Odpowiedź ze sklepu steki.pl

Idealne kości na rosół – polecam!

Jestem obcokrajowcem i kupiłem w Polsce jedną z najświeższych wołowin, jakie miałem okazję spróbować. Kupiłem kości na rosół (bone broth) i są naprawdę znakomite. Wywar wyszedł niesamowicie głęboki i pełen smaku — po prostu rewelacja! Na pewno kupię ponownie. Chciałbym też następnym razem spróbować ścięgien wołowych 😊

Odpowiedź ze sklepu steki.pl

Najbardziej mi się podobał a raczej smakował gulasz z wołowinki, pycha. Mięsko cudne. Na razie mam zapas na kilka tygodni ale na pewno zamówię ponownie.

Odpowiedź ze sklepu steki.pl

Pod wielkim wrażeniem we wszystkich kwestiach a mianowicie jak zabezpieczone było mięso oraz smak mięsa, dziękuję ❤️ Wam bardzo za Waszą pracę. Jedynie co było zdziwienie zamówienie powinno było być następnego dnia do godziny 7 a było o 11:30 poprzedniego dnia lecz mi to nie stanowiło problemu akurat była w domu.

Odpowiedź ze sklepu steki.pl

Jestem bardzo zadowolona z zamówienia :) to już kolejne i jak zawsze jakość mięska jest świetna! Sama przesyłka również bardzo dobrze zabezpieczona wkładami chłodzącymi.

Odpowiedź ze sklepu steki.pl

Zamawiam od dłuższego czasu, ogólnie mięsko fajne, zupełnie inne niż z marketu, porządnie zapakowane, ostatnio niestety mięso mielone miało chrzęści co zazwyczaj się nie zdarzało, mam nadzieję że to to jednorazowa sytuacja

Odpowiedź ze sklepu steki.pl

Zamawiałem do paczkomatu 2 razy. Mięsko przychodzi chłodne i świeże. W smaku super!
Podoba mi sie ze zawsze mieso dociera do mnie dobrE schłodzone. Wczesniej z innym dostawca mialem przykre doswiadczenie

Odpowiedź ze sklepu steki.pl

Pierwsza dostawa świeżego rostbefu ze steki pl delikatniejsza niż z innego sklepu sezonowany.

• +48787922775
  • www.steki.pl
  • sklep@steki.pl
  • Halinów, POL

Steki.pl, to więcej niż sklep internetowy, to najbardziej wyspecjalizowana w Polsce platforma, służąca do zakupu wyselekcjonowanej jakościowo, polskiej wołowiny premium bezpośrednio spod noża producen...