Klienci bardzo często chwalą wyśmienitą jakość mięsa oraz świeżość oferowanych produktów, co stanowi jeden z głównych powodów powrotu do sklepu. Produkty spełniają oczekiwania nawet najbardziej wymagających osób, a solidne, bezpieczne i chłodzące opakowania zapewniają ich świeżość podczas transportu. Dostawa realizowana jest ekspresowo i zgodnie z ustalonym terminem, co wzbudza dużą satysfakcję. Klienci doceniają również profesjonalizm, uprzejmość i pomocność obsługi sklepu, a także sprawną komunikację i indywidualne podejście. Dla części klientów cena produktów jest wysoka, choć najczęściej uzasadniona wysoką jakością mięsa.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniesteki.pl
Szczerze polecam, po upieczeniu karkóweczka wołowa rozpadała się pod naciskiem widelca, była przyjemnie miękka. Mięso był dobrze zabezpieczony termicznie. Pomocna obsługa i ekspresowa dostawa.
Odpowiedź ze sklepu steki.pl
Bardzo dziękujemy za świetną opinię i zaufanie! Życzymy smacznego i zapraszamy ponownie!
Czytelny i zarazem prosty sposób prezentowania produktów i ich zamawiania .
Błyskawiczna informacja i wysyłka.
Towar bardzo dobry , porządnie spakowany.
Polecam.
Odpowiedź ze sklepu steki.pl
Jakość mięsa pierwsza klasa , sposób zapakowania bardzo dobry , mięso dostarczone kurierem dobrze zapakowane , chłodne .
Dobra jakość
Produkty bardzo dobrze zapakowane. Chciałabym mieć możliwość wyboru mniejszych porcji mięsa, na ogół w ofercie są porcje 1 kg.
Odpowiedź ze sklepu steki.pl
Cieszymy się, że zakupy u nas były udane. Dziękujemy za opinię i zapraszamy ponownie!
drogo ale genialnie
200 zł za 1kg to strasznie dużo, ale nawet ze swoimi wątpliwymi umiejętnościami kulinarnymi udało mi się przygotować coś świetnego.
Wyśmienite produkty!
Wszystko, co zamówiłam do tej pory ma jakość premium. W rzeźni w moich okolicach nawet mięsa o podobnej jakości nie ma. Bardzo polecam i jak zawsze wrócę niebawem. :)
Odpowiedź ze sklepu steki.pl
Pyszne świeże mieso na steki. Nic nie zmieniacie tylko utrzymajcie jakość na tym samym poziomie!
Pozdrawiam
Odpowiedź ze sklepu steki.pl
Przedewszystkim podoba mi się jakoś mięsa, jest pierwsza klasa, po drugie czas dostawy to jest poprostu ekspres. Napewno jeszcze skorzystam.
Odpowiedź ze sklepu steki.pl
Super zapakowany i zabezpieczony produkt. Wklady chłodzące w środku i super opcja z nocną dostawą. Mieso super jakości. Na pewno będę korzystał w dalszym ciągu.
Dziękujemy za miłe słowa! Zadowolenie naszych klientów to dla nas priorytet!
Paczka dotarła zgodnie z informacją o dostawie. Mięsko dobrze spakowane, schłodzone na czas transportu. Super.
Zamówiłem świeżą picancha
Zamówiłem świeżą picanhe, bardzo dobre mięso - Polecam. Zamówiłem też Kansas Premium Stek z Rostbefu, ale strasznie dymił. Po smażeniu jak myłem na patelni był dziwny osad ni to olej ni woda, który ciężko było domyć w zlewie. Tego mięsa zdecydowanie nie polecam. Może ja źle trafiłem.
Dostawa zgodnie z zaplanowanym terminem. Dobrze zabezpieczony towar . Jak zawsze jestem usatysfakcjonowana.
Dziękujemy za miłe słowa! Zadowolenie naszych klientów to dla nas priorytet!
Świetny sklep, dobra organizacja dostawy i co najważniejsze bardzo dobrej jakości mięso.
Dziękujemy za miłe słowa! Zadowolenie naszych klientów to dla nas priorytet!
Świetnie! Po raz kolejny robię zakupy i jestem pod…
Po raz kolejny robię zakupy i jestem pod wrażeniem jakości, świeżości produktów oraz chłodzącego pakowania.
Odpowiedź ze sklepu steki.pl
Świeże mięso, dobrze zapakowane, zabezpieczone przed utratą chłodu. Ja wracam kolejny raz i szczerze polecam zakupy w Steki.pl
Odpowiedź ze sklepu steki.pl
Paczka dotarła bardzo szybko.
Mieso bardzo dobrej jakości, steki pyszne. Dziękuję
Odpowiedź ze sklepu steki.pl
Doskonałe mięska i wąttóbka i łój mega aromatyczny. Bardzo dobra jakość, kruchutkie, rozpływa sie w ustach. Zapakowane bardzo bezpiecznie.
Dziękujemy za miłe słowa! Zadowolenie naszych klientów to dla nas priorytet!
Świetnie zapakowane i zabezpieczone. Długo utrzymywała się zimna temperatura. Paczkomat bardzo dobrze się sprawdził. Mięso świeże.
Odpowiedź ze sklepu steki.pl
Cała przyjemność po naszej stronie! Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię i zapraszamy ponownie!
Jakość spełnia nawet bardzo wysokie oczekiwania
Przyznam szczerze, że podchodziłem z rezerwą i miałem swoje obawy, ale kontakt z firma i ostatecznie jakość samego mięsa okazały się byc na najwyższym poziomie!
Zamówienie
Wszystko pyszne, zamawiane już któryś raz i na pewno nie ostatni! Polecam!