ombre.pl

Opinie łącznie (9227) Opinie (6760) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość produktów, zadowolenie z materiałów i wykonania oraz atrakcyjne ceny, które uznają za adekwatne do jakości. Doceniana jest również bardzo szybka i sprawna dostawa zamówień. Wielu klientów podkreśla profesjonalną, pomocną i miłą obsługę oraz sprawną komunikację. Opinie dotyczące procesu zwrotów są w większości pozytywne – klienci opisują go jako prosty i bezproblemowy. Część klientów chwali także zgodność rozmiarówki z opisem. Pojedyncze opinie zwracają uwagę na drobne niedociągnięcia w wykonaniu produktów oraz sporadyczne trudności ze zwrotami. Niektórzy klienci zauważają również nieścisłości w rozmiarówce, co może prowadzić do konieczności dopasowania według tabeli lub wymiany.

Opinieombre.pl

Z 3 zakupionych rzeczy, jedną po zakupie sprzedawca usunął ponieważ nie było jej na stanie. Chociaż po wejściu na stronę można było ja znów dodać do koszyka. Kurtka która przyszła kolorystycznie odpowiadała temu co na zdjęciach jednak jakość wykonania do sugerowanej ceny dało dużo do myślenia. Nie dość że kurtka leżała na mnie jak jakiś worek to miała kilka błędów. W kieszeniach czuć było przejścia nitek od szycia gdy wkładałem tam ręce dolna krawędź szycia kurtki się śmiesznie układała. Jeden rękaw nie był wypełniony do końca na całej powierzchni. I na początku nie czytałem składów poszczególnych rzeczy. Duży plus jednak za wygląd, fajnie dobrane kolory i wzory. T-shert sobie zostawilem z tego względu.
M G
Marta G.
kurtka ladnie odszyta,zobaczymy jak bedzie sie sprawdzac w noszeniu,nie dostalam faktury,ktora bedzie dowodem nabycia kurtki,maz zadowolony,rozmiar troche zanizony,trzeba chyba schudnac na wiosne,prosilam tez o dostarczenie zamowienia w czwartek, a dostalam w srode, w normalnych warunkach bylby to plus ale nie ylo mnie w domu,dobrze ze kurier zaczekal
Mam pozytywne doświadczenia z zakupem, ponieważ jakiś czas temu zainteresowałam się tym produktem i nie było rozmiaru jaki chciałabym zakupić, po czasie dostałam powiadomienie, że jest rozmiar jakiego szukałam i dzięki temu mam produkt. Dostawa i zabezpieczenie przesyłki bez uwag, polecam sklep.
Bardzo lubię ten sklep. Kilka razy już kupowałam dla swoich panów koszulki i bluzy - zawsze trafione z rozmiarem i fasonem. Dobra jakość. Bezproblemowa obsługa. Szybko i niezbyt drogo. Polecam. Krystyna
Zakupiono 2 rzeczy - buty męskie i koszulka z długim rękawem - rozmiary zgodne, kolory też. Mąż jest zadowolony. Zobaczymy jak będzie się nosiło. Firma ok, ciekawy asortyment. Myślę , że zamówimy kolejne rzeczy.
Rozmiar-zgodny, kolor-zgodny, dostawa-niezwłoczna, tylko nie otrzymałem faktury VAT papierowej o którą prosiłem, nie otrzymałem info że została wystawiona w KSEF nowym systemie. Będę zamawiał ponownie. Pozdrawiam:Jacek

Jestem zadowolony z botów, wygodne, latwi sie ubiera, zamek boczny w tym bardzo ulatwia. Opis i zdjevia oddają 100% autentyczności z rzeczywistoscią wygladu. Szybka wysyłka zgodna z opisem. Polecam serdecznie i do usłyszenia wkrótce na kolejnych zakupach w sklepie Ombre
Super sklep👍. Atrakcyjny towar w dobrej cenie. Szybka dostawa, świetna komunikacja z klientem w całym procesie zakupowym. Jestem bardzo zadowolona i polecam bardzo, bardzo.
Miałem problem bo zamówiłem koszulki i okazało się że były lekko przyciasne dokonałem zwrotu wszystko przeszło bez żadnych problemów zwrot kosztów na kąto polecam bardzo zakupupy na tej stronie.

Towar zgodn

Towar, jego jakość, kolorystyka i wykonanie - zgodne z oczekiwaniem, co w zasadzie nie jest dla mnie zaskoczeniem, bo z usług tej firmy, korzystałem już kilkakrotnie, ceniąc ją zawsze za rzetelność i terminowość. No, i to najważniejsze: wysoka jakość, za umiarkowane, wyważone ceny! Wielce dziękuję, z pewnością się jeszcze zwrócę , w celach handlowych oczywiście. Już wcześniej polecałem znajomym, ale przypomnę im jeszcze. Brawo, serdecznie dziękuję i równie serdecznie pozdrawiam 🌹🌹🌹🙏❗
Duży wybór, korzystne ceny, jakość towaru też niczego sobie, szybko, sprawnie i bez jakichkolwiek komplikacji, więc nie mam pojęcia, czego mógłbym sobie jeszcze życzyć, zresztą to byłoby czepialstwo.
Jestem zadowolony z zakupu. Cena odpowiada jakości produktu. Jestem szczególnie zadowolony z kroju płaszcza, który spełnia wymogi klasycznego eleganckiego męskiego płaszcza, zwłaszcza jeśli chodzi o jego długość oraz szerokość klap. Nie jest łatwo znaleźć takie ubranie w tym zakresie cenowym, dlatego też przymykam oko na takie minusy jak skład materiału, czy minimalne niedociągnięcia w wykonaniu.
Wszystko ok, ale niepotrzebnie zmieniłem kolor na kremowy. Na początku zamówiłem jasny beż i obawiając się, że to nie ten kolor zamieniłem na kremowy. Moja wina.
Towar przybył na czas, dobrze zapakowany i przede wszystkim zgodny z opisem i zdjęciami na stronie sklepu. Na prawdę polecam. Odzież jest bardzo dobrej jakości, napewno zamówię kolejne rzeczy.
Firma ok. Ciekawy asortyment, do tego sensowne ceny. To nie mój pierwszy zakup,ale pierwszy raz (chyba,że się mylę),musiałem dokonać zwrotu na własny koszt. Dokonałem zakupu kurtki w dwóch rozmiarach. Jeden mi pasował, drugi zwróciłem. Zwróciłem i 19,90 zapłaciłem (Inpost
duża oferta, korzystne ceny, o jakości produktu przekonam się po czasie, trochę niefajnie, że buty przychodzą nie w pudełku, a w foliówce, na szczęście nie zostały uszkodzone....
Zaryzykowałem z tą nową marką i nie zawiodłem się . Towar szybko dostarczany i stosunek jakości do ceny rewelacja ! Jeden na +- 13 produktów słabej jakości ale cała reszta zaskakująco dobra . Dobra i trafia w moje gusta. Polecam !

Ogólnie duży plus, choć rozmiarówka jest zaniżona.

Proces zamówienia super, czas realizacji ekspresowy! Zamówione ubrania wydają się dobrej jakości (może nawet bardzo dobrej), choć nie mamy możliwości ich "przetestowania" bo zamówiony rozmiar jest za mały :/ niestety XL dla wzrostu 193 cm jest za mały, głównie długość rękawów, choć obwód nieco też, czyli rozmiarówka odbiega od innych firm. Szkoda.
Z Ombre jestem już dosyć długo. Lubię ich propozycje i możliwości zakupu. Zawsze coś znajdę, a jakość jest dla mnie wystarczająca. Spokojnie polecam.
Miałem obawy że za tak niską cenę będzie chłam. Miłe zaskoczenie. Jakość lepsza niż koszul za 200zł markowych. Szycie jest dobre. Materiał rewelacja. Koszula do stylizacji na każdą okazję. Bez ściemy warta większych pieniędzy. Za pierwszym razem kupiłem jedną. Teraz trzy w innych kolorach. I najważniejsze że długość rękawów jest przemyślana proporcjonalnie do wielkości rozmiaru.