sweeek Pologne

Opinie łącznie (708) Opinie (708) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo pozytywnie oceniają wysoką jakość produktów, ich estetykę oraz zgodność z opisem. Często podkreślają łatwość montażu oraz dobrze przygotowane instrukcje. Szczególnie doceniany jest korzystny stosunek jakości do ceny oraz atrakcyjność oferty. Dostawa zazwyczaj przebiega szybko i z odpowiednim zabezpieczeniem przesyłek, a obsługa klienta, zwłaszcza w sprawach reklamacji, zbiera wiele pozytywnych opinii. Pojawiają się jednak pojedyncze uwagi dotyczące niedociągnięć lub wad produktów. Zdarzają się także skargi na opóźnienia w dostawie oraz brak dostatecznych informacji o statusie przesyłki. Niektórzy klienci zwracają uwagę na incydentalne trudności z instrukcjami montażu lub brakiem elementów, a w rzadkich przypadkach obsługa klienta bywa trudnodostępna.

Opiniesweeek Pologne

Długi czas oczekiwania, zamówiłam dwa fotele, montaż był prosty, były dobrze zapakowane. Niestety jeden z foteli miał maleńkie wyszczerbienie w podłokietniku, w samym środku, nie jest bardzo widoczne, ale powinno być wyłapane przez dział kontroli jakości. Nie będę tego reklamować, bo jak pomyślę o czasie dostawy, kosztach... Fotel nadal jest funkcjonalny, no, ale nie jest w 100% bez wad. Ryzyk-fizyk z zakupem w tym sklepie. Może jeszcze kiedyś coś kupię.
Sweeek to firma godna polecenia. Zamówienie szybko zrealizowane, niestety firma DPD, która miała dostarczyć zamówione rzeczy nie stanęła na wysokości zadania i paczka dojechała zniszczona i niekompletna. Korespondencja z firmą Sweeek przebiegała wręcz w zawrotnym tempie. Odpowiedź konkretna, zwrot środków natychmiastowy. Reakcja naprawdę godna podziwu. Polecam serdecznie

Zadowolona klientka ;)

Bardzo polecam zakupy w sklepie Sweek. Często robię zakupy w sklepach internetowych ale nie spotkałam się jeszcze z tak profesjonalną obsługą klienta. Szczególne podziękowania przesyłam Pani Małgorzacie - najlepsza konsultantka z jaką miałam do czynienia ;) Problem dotyczył uszkodzonej szafy podczas przesyłki. Reklamacja przebiegła sprawnie cały czas w kontakcie. Po zwrocie uszkodzonej szafy przysłano mi kolejną nie uszkodzoną. Stoi aktualnie złożona w pokoju córki piękna szafa. Dziękuję za wszystko i pozdrawiam;)
I P
Iwona P.

Szybka dostawa, jakość mebli super

Ogólnie zamówienie zrealizowane w szybkim.tempie, kontakt fakt faktem tylko mailowy ale wzorowy. Paczki dotarły w całości, i szczerze mówiąc pierwszy raz widziałam tak dobrze zabezpieczone meble na czas transportu..Meble w pełni nas zachwyciły i zapewne wrócimy po inne rzeczy.
Zamówienie zgodne z opisem, bardzo dobrze zabezpieczone na czas transportu, przesyłka była opóźniona dostała około 1,5 tygodnia później niż planowana dostawa jednak byliśmy na to przygotowani, wszystko w porządku i bez zarzutu, stały kontakt mailowy, polecam !

Meble są bardzo ładne ale

Meble są bardzo ładne. Ale mają nie dociągnięcia. Okleina w niektórych miejscach jest brzydko położona. Do tego przesyłka przyszła w częściach i przez to nie byłam w stanie sprawdzić przy kurierze czy w danych częściach są wszystkie elementy. Bo do całości była tylko jedna instrukcja a nie w każdej paczce osobno co się dokładnie w niej znajduje. Do tego naklejki albo się trzymają
Dobry kontakt ze sprzedającym, mimo drobnych opóźnień z wysyłką. Towar uszkodzony w trakcie transportu, bardzo sprawne rozpatrzenie reklamacji. Polecam i chętnie zrobię zakupy w przyszłości. Produkt dobrej jakości.

Meble wyglądają super, w zestawie brakowało śrubek.

Meble jak za tą cenę wyglądają super, naprawdę polecam. Jedynie sporym minusem było że śrubki/nakładki na meble wypadły z pudełka, wiec nie było kompletu, przez co trzeba było iść do Leroy przez parę śrubek... Poza tym wygląd klasa.
Generalnie wszystko zgodnie z warunkami zamówienia. Przyszło na czas, towar jakościowo ok. Nie ma się do czego przyczepić. Firma wydaje się zatem wiarygodna.
I P
Iwona P.
fotel z podnóżkiem i stolik spełniają moje oczekiwania wizualne, jedyna rzecz zastanawia mnie czy sznurek nie będzie się nadmiernie wyciągał...
Wszystko w porządku. Mogła by być tylko dodatkowa informacja, ze paczka podzielona jest na dwa razy. Ogólnie wszystko w porządku. Polecam zakupione meble.
Świetna instrukcją oraz oznaczenia każdego z produktów, dostawa w zakresie czasu, który był wskazany. Komoda prezentuje się genialnie ☺️
Zamówienie wysłane szybko. Bezproblemowa obsługa klienta (jeden z produktów został uszkodzony w dostawie) i uczciwa propozycja rozwiązania tego problemu. Produkty na żywo ładniejsze niż na zdjęciach.
Piękny kurnik. Dawno tak przyjemnie nam się czegoś nie składało. Wszystko super opisane. Instrukcja 10/10. Nie było chwili zastanowienia i co najważniejsze nerwów przy składaniu. Daliśmy radę nawet z naszym trzy latkiem.
Paczki były nadane w różnym czasie i dostarczone przez dwie inne firmy kurierskie - jedne mebel - składający się z dwóch paczek , zero informacji o takim sposobie dostarczenia .
Szybka dostawa, nie stwierdziłem uszkodzeń, czytelny schemat składania. Mebel stanowi ładne i funkcjonalne wyposażenie mieszkania. W moim przypadku, jest uzupełnieniem kompletu mebli ratanowych.
Sama pergola super. Zobaczymy za kilka lat jak z trwałością. Instrukcja montażu do połowy fajna czytelna. Od połowy tragedia. Zbyt mało szczegółowa.
Mam od tygodnia i jest bardzo efektowna. Świetnie wygląda. Zobaczymy dalej jak się sprawdzi pod zadaszeniem ale na dworze.
Szybki proces realizacji oraz dobrą cena,co do jakości nie mogę się jeszcze wypowiedzieć bo namiot czeka nadal na rozpakowanie i złożenie,ale mam duże nadzieje:)
To już trzecia szafka od Was, szybka dostawa, bardzo czytelna instrukcja złożenia mebla. Niestety dwie płyty uszkodzone i zdecydowanie nie podczas transportu, szczęśliwie w miejscach gdzie uszkodzenia nie są widoczne. W innym przypadku złożyłabym reklamacjię.