Klienci bardzo często podkreślają szybki czas realizacji zamówień i dostawę. Chwalą szeroki wybór produktów oraz dostępność nawet nietypowych towarów. Obsługa klienta jest oceniana jako profesjonalna, uprzejma i pomocna. Produkty są zgodne z opisem i spełniają oczekiwania klientów. Dodatkowo klienci zwracają uwagę na solidne i staranne pakowanie przesyłek. Ceny są często oceniane jako atrakcyjne i konkurencyjne. Problemy i pomyłki są rozwiązywane szybko i skutecznie.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniesparta.com.pl - duży sklep internetowy B2B i B2C okucia, zamki, zabezpieczenia
Proste zakupy. Szybka wysyłka.
Cudownie tanio szybko i zgodnie z zamówieniem
Wszystko w jak najlepszym porządku. Sposób wyszukiwania oraz dodawania produktów do koszyka jest mało intuicyjny.Poza tym, brak zastrzeżeń. Przypuszczam, że jeszcze skorzystam z asortymentu. Pozdrawiam
Odpowiedź ze sklepu sparta.com.pl - duży sklep internetowy B2B i B2C okucia, zamki, zabezpieczenia
Szanowny Kliencie,
Serdecznie dziękujemy za ocenę na najwyższym poziomie. Cieszymy się, że mogliśmy sprostać Państwa oczekiwaniom i zapewnić satysfakcjonującą obsługę. Dokładamy wszelkich starań, aby nasze produkty i usługi utrzymywały najwyższą jakość i spełniały potrzeby naszych klientów.
Liczymy na dalszą owocną współpracę i pozostajemy do Państwa dyspozycji.
Zespół Sparta
Szybko i profesjonalnie. Polecam sklep.
Daje 4* dlatego że jak zamawiam nawet z samego rana to wg mnie towar powinien być na drugi dzień, a zawsze jest za dwa dni.
Szanowni Państwo,
Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Bardzo cenimy każde spostrzeżenie naszych klientów, gdyż pomaga nam ono doskonalić nasze usługi. Zależy nam na zapewnieniu najwyższej jakości obsługi i terminowej realizacji zamówień, dlatego będziemy analizować możliwości optymalizacji dostaw, aby spełnić Państwa oczekiwania. Państwa satysfakcja jest dla nas priorytetem.
Z wyrazami szacunku,
Zespół Sparta
Poleca, szybka dostawa, częśći idealnie pasują, sama przyjemność
Super współpraca,wszystko na czas,doskonała obsługa i towar
Very good prices, both product and shipment, and also quite fast. I needed an open hold arm only, and almost no one else have them
Szanowny Kliencie,
Liczymy na dalszą owocną współpracę i pozostajemy do Państwa dyspozycji.
Produkt zgodny z zamówieniem
wszystko ok. szybka wysyłka, dobre ceny i dobra jakość.
Przesyłka zgodna z zamówieniem. Dobrze opakowana.
Fachowe podejście, i sprawna realizacja.
Wszystko tak jak być powinno, szybko i sprawnie.
Sprawdzili moje zamówienie i dobrze dobrali produkt.
szybciej wysyłać towar zamówiony przez B2B
Szybka wysyłka
duży asortyment
szybko
solidnie
Od zamówienia do odbioru wszystko perfekcyjnie, polecam
wszystko ok.
Sprzeczność informacji i wprowadzanie w błąd
Brak na stanie. Pytam się kiedy będzie. Oczywiście w deklarowanym terminie nie ma. Przyjeżdża później- kupuję choć już opóźnienie. To już brak do tego innej części, bo w międzyczasie się skończyła (kto robi te zamówienia dla sklepu?). Pytam i ta sama historia od nowa. Będzie na początku tygodnia, proszę Pana. Dzwonię pod koniec-nadal nie ma i już niewiadomo kiedy będzie, to po co kupowałem to czego teraz nie wykorzystam? Zmarnowali czas-bo już bym 3 razy od waszego dostawcy to ściągnął.
Szanowni Państwo,
Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią oraz za poświęcony czas. Przepraszamy za niedogodności związane z dostępnością produktów i opóźnieniami w dostawach. Zależy nam na transparentnej i terminowej realizacji zamówień, dlatego Państwa uwagi są dla nas niezwykle cenne i motywują do ciągłego doskonalenia procesów logistycznych. Dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić najwyższą jakość obsługi oraz satysfakcję naszych klientów.