Klienci są zachwyceni wysoką jakością produktów, często podkreślając solidność materiałów, miękkość, delikatność i przyjemność w dotyku. Estetyka produktów, piękne wzory oraz staranne wykończenie są również wysoko oceniane. Obsługa klienta jest opisywana jako bardzo miła, profesjonalna i pomocna, co pozytywnie wpływa na doświadczenie zakupowe. Dodatkowo możliwość personalizacji produktów cieszy się dużym uznaniem ze względu na indywidualne podejście i spełnianie specjalnych życzeń klientów. Większość klientów chwali bardzo szybką realizację i wysyłkę zamówień. Pojedyncze opinie wskazują na dłuższy czas oczekiwania na realizację zamówienia.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieMAYLILY.PL
Bardzo szybka i profesjonalna obsługa jak i perfekcyjne podejście do klienta.
Polecam z całego serca to już kolejne zakupy .
Świetny produkt
Świetna zabawka edukacyjna, a zarazem ozdoba, która została podarowana w prezencie. Dobre wykonanie i szybka dostawa.
Wysoka cena ale i wysoka jakość
Dość wysoka cena, ale produkty bardzo dobrej jakości. Czapka, apaszka i chustka z daszkiem na gumce są super; piękne kolory i przyjemny w dotyku materiał.
My girlfriend loved it! Very good quality. Now we hope our little Emma will love it too :)
To już któreś moje zamówienie z tego sklepu. Po raz kolejny jestem zachwycona jakością produktów. Polecam z całego serca!
Super jakość produktów. Długi czas oczekiwania na produkt (wiem, że zgodnie z regulaminem )
Na moja prośba była ekspresowa wysyłka! Produkty oczywiście piękne jak zawsze :)
Świetna jakość
Chustki piękne, świetna jakość, szybka dostawa. Czego chcieć więcej?! Jak najbardziej polecam i jeszcze nie raz skorzystam
Szybka przesyłka , jakość produktów najlepsza , polecam naprawdę , kontakt też super ❤️
Cudowna przytulanka
Kroliczek jest sliczny, a Córeczka uwielbia z nim spać.
Czas wysylki byl wydluzony, natomiast kontakt z obslugą klienta jest bardzo latwy i szybko dostawalam odpowiedź. Dotalismy tez voucher do sklepu w ramach przeprosin :)
Grzechotka oraz kroliczek sa bardzo ladne
Grzechotka oraz kroliczek sa bardzo wykomane z jakosciowych materialow, sa bardzo ladne, estetycznie wykonane
Zachwycająca jakość
Jak zwykle jakość Maylily mnie zachwyciła! Czapeczki bambusowe oraz muślinowe są przewiewne, idealne na tropikalne upały! Polecam!
Wspaniale
Jak zwykle czapeczki i wkladka do fotelika wspaniałej jakosci, świetnie zapakowane wszystko
Super jakość, moje dziecko w końcu nie jest spocone w wózku. Polecam bardzo
Produkty wysokiej jakości, przepiękne. Obsługa I klasa. Świetny kontakt.
Wszystko super 😊 zarówno jakość produktów jak i szybkość wysyłki
Pościel do przedszkola
Pięknie wykonana pościel do przedszkola, mięciutka nie za gruba przyjemna w dotyku. Wzór w zajączki delikatny nie przesadzony dzięki czemu nie odciąga uwagi dziecka od odpoczynku.
Zamówiłam również bambusowa czapeczkę i chustę pod szyję, pięknie wykonane ubranka z najprzyjemniejszego materiału z jakim mieliśmy do czynienia.
Polecam, produkty z najwyższej jakości warte każdej złotówki.
Gdyby w ofercie kiedyś pojawił się kocyk do przedszkola dwustronny z materiału jak szaraczki to byłby ideał na lato.
Polecam bardzo!
Uwielbiam czapki i chustki bambusowe. Mięciutkie, w pięknych kolorach, nie zsuwają się. Polecam wszystkim!
Piękna czapeczko/chusta z daszkiem. Dobry materiał, gumka nie uciska głowy dziecka
Kolejny zamówiony ręcznik z wyhaftowanym imieniem. Piękny, trwały.
Realizacja zamówienia bez zarzutu.