Opinie łącznie (3101) Opinie (1014) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 16 lis 2017

maylily.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często podkreślają wysoką jakość produktów, solidne wykonanie oraz zastosowanie świetnych materiałów. Obsługa klienta oceniana jest jako bardzo profesjonalna, pomocna i miła, a kontakt przebiega sprawnie i bezproblemowo. Wiele osób docenia szybką realizację zamówień. Estetyka zapakowania produktów wywołuje pozytywne wrażenia i jest często chwalona przez klientów. Klienci bardzo chętnie komentują piękne, oryginalne i atrakcyjne wzory produktów. Klienci doceniają możliwość spersonalizowania zamówienia, chwaląc indywidualne podejście i realizację szczególnych życzeń. Pojawiają się też pojedyncze uwagi o długim czasie oczekiwania.

OpinieMAYLILY.PL

Polecam! :)

Pani ze sklepu przemiła i bardzo wyrozumiała. Uratowała sytuację z prezentem na ostatnią chwilę. Pieluszki i króliczek przepięknie zapakowane wraz z instrukcją pielęgnacji. Tak naprawdę gotowe do wręczenia. Polecam.
Wysoka jakość wykonania. Materiał który jest przewiewny, przepuszczalny co sprawia ze dziecko sie dodatkowo nie poci

Produkty dobrej jakości. Czas oczekiwania na dostawę porażka. Dodatkowo brak informacji o wydłużonym czasie oczekiwania niż podany w regulaminie. Musiałam sama dzwonić i dopytywać co z moją przesyłką. Argumentem jest aktualnie trwająca promocja, tylko ta promocja jest od kilku miesięcy.
Szlafrok zasługuje na 6+ to mój drugi i nie wyobrażam sobie innego dla swojego synka 🥰 jakość na najwyższym poziomie , zachowuje swój wygląd nawet po praniu , nie wspomnę jaki jest milutki i cieplutki Dziękuję 🤩
Przepiękny prezent dla maluszka, szybka wysyłka, wykonany z największą starannością

Świetna jakość

Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Materiał przyjemny w dotyku i miły dla wrażliwej skóry maluszka. Kusi mnie żeby domówić w tym samym wzorze kołderkę bambusową 🙈😁
Z całego serca polecam ❤️ rzeczy z bambusa są cudowne,obsługa bardzo miła i kontaktowa,robiłam już kilka razy zakupy w Maylily i to nie koniec:) na pewno wrócę
Super jakość! Mięciutka, super układa się na główce! Córeczka wygląda w niej przepięknie a co najważniejsze nie próbuje jej ściągać :)

Wkładka z wełny merino

Przepiękna wkładka, bardzo miła w dotyku, jedynie nie spodziewałam się długiej realizacji ale jest warta czekania ☺️
Kontakt ze sklepem szybki, skuteczny, a przede wszystkim w miłej atmosferze. Paczka dotarła mimo weekendu dzięki temu dotarła przed wyjazdem. Polecam z całego serca

10/10!

Zamówienie wykonane z dbałością, dobry kontakt z obsługą klienta! Serdecznie polecam :)
Produkt w super jakości, mam od Państwa wkładkę bambusową do fotelika i służy nam już drugi rok, tym razem spróbujemy wersję wodoodporną na długą podróż.

Jakościowe i dobrze wykonane produkty zamówione dla niemowlaka. Pięknie zapakowane.

Szybka i profesjonalna obsługa

Polecam! Zamówienie personalizowane zrealizowane bardzo szybko i zgodnie z zamówieniem. Dostałam też kompleksową poradę w kwestii doboru kolorów ze zdjęciami przykładowych produktów.
Obsługa sklepu bardzo miła i profesjonalna. Kontakt szybki i bezproblemowy, a wysyłka błyskawiczna. Gdyby była taka możliwość, chętnie przyznałabym więcej niż 5 gwiazdek 😊 Sklep zdecydowanie godny polecenia!
Super czapuchy-kupuje kolejny sezon,sprawdzają się doskonale. Polecam
Wszystko super , produkt wysokiej jakości (w moim przypadku kocyk) , ładnie zapakowany Szczególne podziękowania dla sprzedającego , ponieważ miałam specjalne życzenie odnośnie haftu i zostało one spełnione bez problemu Polecam

Spiworek muślinowy 0,5 tog - dobry zakup

To już drugi spiworek 0,5 tog muślinowy (kolejny rozmiar), śpiworek miękki, przewiewny i trwaly, jesteśmy zadowoleni z zakupu. Prany wielokrotnie i nic sie nie odksztalcilo, nie zmniejszyło, nie zmechaciło. Polecam.
Jestem absolutnie zachwyconya jakością produktów z tego sklepu! Widać, że materiały są solidne i starannie wykonane. Towar w 100% zgadza się z opisem na stronie. Zdecydowanie polecam każdemu, kto szuka wyjatkowych rzeczy dla swojego maluszka. Personalizacja na przytulance to SZTOS !😍😍😍 To na pewno nie były moje ostatnie zakupy!"

Świetna jakość produktów

Ekspresowa dostawa, świetny kontakt ze sklepem i wysoka jakość produktów

• +48600600317
  • www.maylily.pl
  • sklep@maylily.pl
  • Iwonicz Zdrój, POL

MAYLILY.PL

MAYLILY delikatne jak dotyk mamy – z tą myślą tworzymy najdelikatniejsze produkty, które otulają dzieci. Łączymy wyjątkową miękkość luksusowych tkanin z nieszablonowym designem, by dzieciństwo było pi...