fryzjerskie.pl

Opinie łącznie (196) Opinie (196) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień i ekspresową dostawę. Wielu klientów podkreśla wysoką jakość zakupionych produktów i ich zgodność z opisem. Opinie klientów wskazują na wysoki profesjonalizm, uprzejmość i cierpliwość obsługi. Znaczna liczba klientów zdecydowanie poleca sklep i deklaruje powrót na kolejne zakupy. Klienci doceniają sprawność realizacji oraz brak trudności w procesie zakupu i dostawy.

Opiniefryzjerskie.pl

Bardzo sprawna obsługa. Mimo, że płatność nie zadziałała przy zamówieniu, następnego dnia kontakt ze sklepem i wszystko poszło bardzo sprawnie. Polecam i sama też wrócę tu na zakupy👌😊

Odpowiedź ze sklepu fryzjerskie.pl

Świetna , szybka , profesjonalna obsługa. Produkt doskonały, stosowane przeze mnie od lat.

B.szybka i sprawna dostawa

Odpowiedź ze sklepu fryzjerskie.pl

Polecam! Produkty najwyższej jakości. Dostawa ekspresowa to za mało powiedziane! Serdecznie polecam

Odpowiedź ze sklepu fryzjerskie.pl

Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię! 😊 Cieszymy się, że jakość produktów oraz szybkość dostawy spełniły Pani oczekiwania. Takie słowa są dla nas ogromną motywacją do dalszej pracy. Zapraszamy ponownie do zakupów w fryzjerskie.pl! #kosmetykifryzjerskiekielce

Odpowiedź ze sklepu fryzjerskie.pl

Artykuły fryzjerskie - farby do włosów kupuję od kilku lat w sklepie Rena jestem bardzo zadowolona , kolor i trwałość farb znakomita. Polecam bardzo.

Odpowiedź ze sklepu fryzjerskie.pl

Dzień dobry, Bardzo dziękujemy za miłe słowa i zaufanie ❤️ Cieszymy się, że farby spełniają Pani oczekiwania, a ich kolor i trwałość są na wysokim poziomie. Zapraszamy ponownie na zakupy – zawsze służymy pomocą w doborze produktów 😊 Pozdrawiamy serdecznie Zespół Rena #kosmetykifryzjerskiekielce

Odpowiedź ze sklepu fryzjerskie.pl

Ekspresowa wysyłka, korzystne ceny, profesjonalna obsługa. Polecam

Odpowiedź ze sklepu fryzjerskie.pl

Dziękujemy za pozytywną opinię i rekomendację. Cieszymy się, że docenił Pan naszą ekspresową wysyłkę, konkurencyjne ceny oraz profesjonalną obsługę. Każdego dnia staramy się zapewniać naszym klientom najwyższy poziom usług i szeroki wybór profesjonalnych kosmetyków fryzjerskich. Zapraszamy ponownie do zakupów w F.U.H. RENA! 😊 #kosmetykifryzjerskiekielce
Bardzo szybka wysyłka, dbałosc o klienta. Polecam

Odpowiedź ze sklepu fryzjerskie.pl

Bardzo dziękujemy za 5 gwiazdek! ⭐⭐⭐⭐⭐ Cieszymy się, że wszystko poszło sprawnie. Zapraszamy ponownie do naszego sklepu – zawsze znajdziesz u nas coś nowego i wyjątkowego!

Szybka dostawa