lavaredo.pl

Opinie łącznie (7889) Opinie (1002) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają niezwykle szybką realizację zamówień i błyskawiczną dostawę. Wielu klientów chwali wysoką jakość produktów, ich solidność i zgodność z opisem. Klienci są bardzo zadowoleni z atrakcyjnych, konkurencyjnych cen oraz częstych promocji i okazji. Doceniają także profesjonalne podejście obsługi, sprawną komunikację i pomoc w procesie zakupowym.

Opinielavaredo.pl

Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Towar został dostarczony szybko i był starannie zapakowany. Produkt jest zgodny z opisem, wykonany solidnie i spełnia oczekiwania. Jakość bardzo dobra.Zdecydowanie polecam.

Odpowiedź ze sklepu lavaredo.pl

Ogromnie nam miło! Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie :) - Zespół Lavaredo.pl

Rewelacyjny czas dostawy

Bardzo szybka realizacja. Buty wiedzialem jaki model chcialem i czego sie spodziewac wiec nie bylo zaskoczenia. Ale czas realizacji rewelacja. Zamowilem jednego dnia po godz 15. Nastepnego mialem buty w paczkomacie

Odpowiedź ze sklepu lavaredo.pl

Bardzo dziękujemy. No cóż, nie tylko w górach szybko działamy :) - Zespół Lavaredo.pl

Bardzo szybka i profesjonalna obsługa.Polecam!!!

Szanowni Państwo, jakiś chochlik komputerowy nie wklikał mi wszystkich 5 gwiazdek w opinii, za co przepraszam. Jestem bardzo zadowolona zarówno z jakości jak i szybkości obsługi w sklepie.Dziękuję za informację zwrotną, gdyby nie ona, nawet nie uświadomiłabym sobie pomyłki :-). Beata.

Odpowiedź ze sklepu lavaredo.pl

Pięknie dziękujemy za opinię :) Bardzo nam miło! Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie :)
Sklep wstawia oryginalne buty. Dba o klientów i szybka przesyłka. W ogóle podoba mi się, że wprowadzacie super promocje, że juz nie zastanawiałam się. Super sklep i ma bogate oferty.

Odpowiedź ze sklepu lavaredo.pl

Ogromnie dziękujemy za tak miłą opinię 😊 Od lat staramy dać możliwość upolowania świetnego sprzętu w naprawdę dobrej cenie i to nie kosztem obsługi i specjalistycznego doradztwa😉 Jeszcze bardziej miło czytać, że oferta sklepu przypadła Pani do gustu. Takie opinie dają nam ogromną motywację do dalszego rozwoju 💚
bardzo mocno na plus sprawność i obsługa , jeszcze dobrze nie odłożyłam telefonu a już za chwilę miałam powiadomienie że produkt wydany kurierowi , expresowa dostawa ! super ,

Odpowiedź ze sklepu lavaredo.pl

Bardzo dziękujemy za świetną opinię 😊 Szybkość to nasze drugie imię — i to nie tylko na szlaku 😉 Bardzo cieszy nas, że realizacja zamówienia zrobiła tak dobre wrażenie. Dokładamy wszelkich starań, żeby sprzęt trafiał do naszych klientów możliwie ekspresowo — szczególnie kiedy pogoda i góry nie chcą czekać 😄
Polecam sklep! Oferta doskonała i bezproblemowa dostawa, zamówienie dostarczone następnego dnia. Dziękuję i zdecydowanie polecam!

Odpowiedź ze sklepu lavaredo.pl

Ogromnie nam miło! Bardzo dziękujemy! pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie :) - Zespół Lavaredo.pl
Fajny sklep. Błyskawicznie zajmują się zamówieniem, na następny dzień już miałam swoje buty. Wazystko super. To był mój pierwszy zakup na tej stronie i jestem bardzo zadowolona

Odpowiedź ze sklepu lavaredo.pl

Dzięki za opinię! Szybkość to nasze drugie imię – zarówno w pracy, jak i na szlaku 😉 Pozdrawiamy serdecznie i liczymy, że odwiedzisz nas jeszcze wielokrotnie :)

Błyskawiczna wysyłka i wszystko ok

Zamówienie dotarło do mnie błyskawicznie i było dobrze zapakowane, a produkt spełnił moje oczekiwania. Na pewno tu wrócę 🙂

Odpowiedź ze sklepu lavaredo.pl

Zamówienie dotarło ekspresowo, a produkt spełnił moje oczekiwania. Bluza jest w pełni zgodna z opisem i warta swojej ceny. Polecam każdemu.

Odpowiedź ze sklepu lavaredo.pl

Ogromnie nam miło! Nic tak nas nie raduje jak zadowolony klient! Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie - Zespół Lavaredo.pl
Opakowanie zewnętrzne było byle jak zaklejone. Jakby ktoś był nieuczciwy to można by było ze środka wyciągnąć buty a taśma która było zaklejone pudełko niebyła by zerwana . Poza tym mankamentem wszystko ok

Odpowiedź ze sklepu lavaredo.pl

Bardzo dziękujemy za opinię i cenny feedback 🙂 Przepraszamy za niedopatrzenie związane z zabezpieczeniem przesyłki. Zwrócimy na ten aspekt większą uwagę przy pakowaniu kolejnych zamówień i przekażemy tę informację do działu realizacji. Cieszymy się, że poza tym wszystko było w porządku i dziękujemy za zwrócenie uwagi na ten szczegół 👍
Duży wybór ,dobre ceny ,jestem zadowolony z zamówionego obuwia .Jak dla mnie wszystko ok , gorąco polecam.

Odpowiedź ze sklepu lavaredo.pl

Polecam sklep. Transakcja sprawnie i szybko, dostawa wzorowa. Produkt sprawdzony: to są już moje 4te Salewy a Żonki 3cie.

Odpowiedź ze sklepu lavaredo.pl

Bardzo dziękujemy za zaufanie i świetną opinię 😊 Ogromnie miło czytać, że wracacie Państwo do marki Salewa już kolejny raz — 4 para dla Pana i 3 dla Żony mówi sama za siebie 😉 Cieszymy się, że zarówno realizacja zamówienia, jak i dostawa spełniły oczekiwania. Życzymy samych udanych kilometrów na szlakach i zapraszamy ponownie! 💚
Buty piękne, praktyczne, wygodne. Warto zwracać uwagę na rzeczywiste wymiary stopy. Noszę rozmiar 37,5-38. Ostatecznie zostałam przy rozmiarze 38,5. Współpraca ze sklepem bardzo dobra - bezproblemowe zwroty i szybka wysyłka kolejnej pary. Szczerze polecam.

Odpowiedź ze sklepu lavaredo.pl

Dziękujemy pięknie! Cieszymy się, że wszystko przebiegło pomyślnie. Mamy nadzieję, że wrócisz do nas przy kolejnych zakupach. 🙂
Dziękuję, wszystko zgodnie z zamówieniem. Na pewno jeszcze będę korzystał z Państwa sklepu.

Odpowiedź ze sklepu lavaredo.pl

Bardzo dobry asortyment w super cenach.

Bardzo dobry asortyment w super cenach, produkty dostępne od ręki. Miła i sympatyczna obsługa skierowana do klienta. Na pewno wrócę na kolejne zakupy.

Odpowiedź ze sklepu lavaredo.pl

Pięknie dziękujemy za docenienie naszego sklepu i obsługi. Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie :)
Profesjonalny opis,szybka dostawa i super produkt.To juz druga para butow Salewa zakupiona na przestrzeni lat w tym sklepie.

Odpowiedź ze sklepu lavaredo.pl

Bardzo dziękujemy za opinię i zaufanie! Cieszy nas, że docenia Pan zarówno opis produktu, jak i sprawną realizację zamówienia – dokładamy wszelkich starań, żeby wszystko było jasne i na najwyższym poziomie od początku do końca 🙂 Tym bardziej miło, że to już kolejna para butów Salewa kupiona u nas na przestrzeni lat – to dla nas najlepsza rekomendacja. Zapraszamy ponownie!
buty zgodnie z zamowieniem, rozmiar super, jestem zadowolony pozdrawiam

Odpowiedź ze sklepu lavaredo.pl

Wszystko przebiegło pomyślnie,zgodnie z zamówieniem.
Rewelacyjny czas realizacji zamówienia. Do tego świetna jakość produktu. Chętnie wrócę.

Odpowiedź ze sklepu lavaredo.pl

Bardzo nam miło! Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie :)
Szybka wysyłka i dostawa Towar jak najbardziej zgodny z ofertą

Odpowiedź ze sklepu lavaredo.pl

Bardzo dziękujemy! Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie :) - Zespół Lavaredo.pl