Klienci bardzo często podkreślają wysoki poziom profesjonalizmu, uprzejmości i zaangażowania obsługi sklepu. Doceniają fachowe wsparcie w wyborze roweru, cierpliwość oraz chęć wyjaśnienia szczegółów technicznych. Wielu klientów zwraca uwagę na sprawną, szybką realizację zamówień oraz ekspresową wysyłkę. Dużym atutem sklepu jest szeroki wybór rowerów i akcesoriów, a także atrakcyjne ceny i liczne promocje. Klienci chwalą również dokładne przygotowanie i dopasowanie roweru do indywidualnych potrzeb oraz łatwość i sprawność komunikacji, zarówno telefonicznej, jak i mailowej. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące problemów technicznych związanych z przygotowaniem roweru.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniehttps://tomarsport.pl/
Jestem bardzo zadowolony z obsługi i jakości usług. Profesjonalne podejście, fachowe doradztwo i świetny kontakt z klientem. Rower został przygotowany perfekcyjnie, wszystko działa bez zarzutu, a realizacja była szybka i bezproblemowa. Widać, że pracują tu ludzie z pasją do rowerów. Zdecydowanie polecam każdemu, kto szuka solidnego serwisu lub dobrego sklepu rowerowego 🚴
Bardzo polecam ten sklep rowerowy! Kupowałam tam rower dla dziecka i jestem naprawdę zadowolona. Obsługa była niezwykle miła i profesjonalna – pracownicy chętnie doradzili i pomogli wybrać odpowiedni model.
Dużym plusem jest możliwość, aby dziecko mogło na miejscu kawałek się przejechać i sprawdzić rower. Dodatkowo rower został od razu złożony i idealnie dopasowany do dziecka, co było dla mnie ogromnym ułatwieniem.
Świetne podejście do klienta i wysoki poziom obsługi – na pewno wrócimy!
Profesjonalne doradztwo - świetni fachowcy
Świetna obsługa - fschowa i profesjonalna, doradztwo w miłej i sympatycznej atmosferze, a przede wszystkim z dbałością o oczekiwania klienta. Byliśmy tak zadowoleni z pomocy, że od razy zdecydowaliśmy się na zakup drugiego roweru (a mieliśmy w planie najpierw rozeznanie się na własną rękę przed zakupem drugiego modelu) - chyba nie ma lepszej rekomendacji
Jestem bardzo zadowolona z zakupu roweru.Zamówienie zostało zrelalizowane szybko i bez problemów a rower został dobrze zabezpieczony. Kontakt ze sprzedawcą był profesjonalny a obsługa klienta pomocna na każdym etapie zakupu. Zdecydowanie polecam ten sklep oraz zakup tego roweru.
Świetny sprzedawca p. Michał, którego wiedza, profesjonalizm oraz wyczucie potrzeb klienta, okazały się kluczowe dla zakupu mojego nowego roweru Unibike.
Dziękuję i szczerze polecam 👍
Tomasz
Kupiłem rower Giant Roam 2, przy odbiorze zwróciłem uwagę na ocierające klocki o tarcze hamulcową, otrzymałem zapewnienie Pana sprzedawcy, że jest to spowodowane niską temperaturą i jak rower się ogrzeję problemy znikną. Trzymałem rower w salonie (23 stopnie) przez 16 h i problemy z ocieraniem nie znikły, więc pojechałem z reklamacją. Pan ustawił hamulce i faktycznie było ok, ale po powrocie do domu ocieranie znowu wróciło do poprzedniego stanu. Nie wiem czy nie potraficie ustawić poprawnie hamulców, czy sprzedaliście mi wadliwy rower. Nie mam teraz czasu żeby kolejny raz podjechać, ale czeka mnie u was kolejna wizyta z reklamacją. Jeśli się z tym nie uporacie to zwracam rower.
Na razie nie pozdrawiam.
Po zamówieniu towaru okazało się, że jest niedostępny. Szybko zaproponowano inny, dużo droższy model za niewielką dopłatą. Sztyca dotarła, jestem bardzo zadowolony.
Wszystko OK, kupowałem szprychy - b. dobre ceny, jedyny mały minus to odrobinę za wysoka cena najtańszej przesyłki. Jak się chce kupić coś taniego to zaczyna to już ważyć. Z drugiej strony próg darmowej wysyłki nie jest zbyt wysoki, więc w sumie na plus.
Panowie Wojtek i Karol bardzo profesjonalnie, sympatycznie doradzali w zakupie. Duża wiedza, słuchanie klienta zaowocowało zakupem roweru. Jestem bardzo zadowolona i polecam sklep.
Podejście do klienta oraz umiejętność dostosowania rowerka pod konkretne potrzeby. Natomiast najdłużej zajęło późniejsze wyczekiwania rowerka aby go odpowiednio przygotować do pierwszej jazdy i to nam zajęło 80% całego zakupu.
Super rower. Nastolatek zadowolony :). Polecam !
Po zamowieniu roweru, miałem jeszcze kilka pytania wiec kontaktowałem się telefonicznie i otrzymałem wyczerpujące odpowiedzi, bdb kontakt. Rower świetnie przygotowany-zapakowany do wysyłki. Po odpakowaniu 100% gotowy do jazdy, a czerwony kolor ramy wygląda świetnie !
Pełen profesjonalizm :)
Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Pracownik pomógł mi dobrać rower, który potem został przygotowany na miejscu i mogłam go zabrać do domu tego samego dnia. Polecam :)
Jak zwykle sprawna realizacja zamówienia. Miła i pomocna obsługa sklepu i serwisu na Jasnogórskiej. Przy okazji drobna usługa serwisowa wykonana gratis. Polecam!
Zamówienie przyszło szybko i kontakt ze sklepem był bardzo dobry.
Obsługa jest na medal szczególnie pan Mikołaj i pan Michał. Dziękuję bardzo za poświęcony czas i profesjonalną obsługę w wyborze odpowiedniego roweru.
Zostałem szybko i sprawnie obsłużony. Zamówiony produkt spełnił moje oczekiwania.
Bardzo jestem zadowolony z obsługi. Kupowałem rower z odbiorem osobistym. Na miejscu otrzymałem bardzo wyczerpująca informacje o funkcjach roweru, wyregulowano nawet amortyzator powietrzny 😉
Bardzo miła oraz fachowa obsługa, przyjazny sklep, polecam.
Wzorowy sprzedawca
Dobre promocje. Szybka wysyłka. Dobrze zapakowane. Wszystko tak jak ma być. Bez zastrzeżeń.
Polecam TOMAR SPORT towar zgodny z opisem dobry kontakt ze sprzedającym