428 reviews since 9 kwi 2025

Ważny od: 9 kwi 2025
tomarsport.pl/ spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą profesjonalizm, życzliwość i zaangażowanie obsługi. Większość pozytywnie ocenia tempo realizacji zamówień, wysyłki i dostawy. Wysoko oceniane jest fachowe doradztwo oraz indywidualne podejście do wyboru produktów. Wielu klientów podkreśla bardzo dobry i sprawny kontakt ze sprzedawcą w trakcie całego procesu zakupu. Doceniane są także staranne złożenie, ustawienie i gotowość rowerów do jazdy oraz bardzo dobre zabezpieczenie towaru na czas transportu. Sporadycznie pojawiają się pojedyncze negatywne doświadczenia związane z obsługą klienta i wydłużonym czasem oczekiwania na realizację zamówienia. Część klientów zgłasza również problemy z dostępnością produktów i rozbieżnościami między stanem magazynowym a ofertą online.

Opiniehttps://tomarsport.pl/

Goraco popecam!

Rower zgodny z opisem a to co zasloczylo mnie calkowicie to fakt ze przyjechal zlozony (inne sklepy wysylaja w czesciach) zabezpieczony tak starannie ze 20minut zdejmowalem gabki zabezpieczajace kazda pojedyncza czesc! Bardzo goraco polecam!
Jestem bardzo zadowolony z obsługi i jakości usług. Profesjonalne podejście, fachowe doradztwo i świetny kontakt z klientem. Rower został przygotowany perfekcyjnie, wszystko działa bez zarzutu, a realizacja była szybka i bezproblemowa. Widać, że pracują tu ludzie z pasją do rowerów. Zdecydowanie polecam każdemu, kto szuka solidnego serwisu lub dobrego sklepu rowerowego 🚴
Mieszane uczucia. Wg informacji na stronie produkt dostępny był w sklepie, oraz w sklepie internetowym. Podczas wizyty w sklepie okazało się, iż produkt jest niedostępny a to co jest na stronie to błąd, ten stan utrzymywał się przez dłuższy czas. Dodatkowo w sklepie internetowym produkt też był nie dostępny i trzeba go było zamawiać. Ogólnie informacje wprowadzające w błąd. Kolejną irytacją jest ciągłe otrzymywanie wiadomości o wystawieniu opinii. Skoro nie jestem zainteresowany po dwóch prośbach to po kolejnej nie ma opcji abym wystawił pozytywną.
Bardzo polecam ten sklep rowerowy! Kupowałam tam rower dla dziecka i jestem naprawdę zadowolona. Obsługa była niezwykle miła i profesjonalna – pracownicy chętnie doradzili i pomogli wybrać odpowiedni model. Dużym plusem jest możliwość, aby dziecko mogło na miejscu kawałek się przejechać i sprawdzić rower. Dodatkowo rower został od razu złożony i idealnie dopasowany do dziecka, co było dla mnie ogromnym ułatwieniem. Świetne podejście do klienta i wysoki poziom obsługi – na pewno wrócimy!

Profesjonalne doradztwo - świetni fachowcy

Świetna obsługa - fschowa i profesjonalna, doradztwo w miłej i sympatycznej atmosferze, a przede wszystkim z dbałością o oczekiwania klienta. Byliśmy tak zadowoleni z pomocy, że od razy zdecydowaliśmy się na zakup drugiego roweru (a mieliśmy w planie najpierw rozeznanie się na własną rękę przed zakupem drugiego modelu) - chyba nie ma lepszej rekomendacji
Wszystko ok, ładnie l zabezpieczone szybko wysłane towar oryginalny Bontrager Trek, Lemondka siedzi aż miło nie spodziewałem się że będzie aż tak Wygodna, nowe Pady to Nowe Pady :)
Jestem bardzo zadowolona z zakupu roweru.Zamówienie zostało zrelalizowane szybko i bez problemów a rower został dobrze zabezpieczony. Kontakt ze sprzedawcą był profesjonalny a obsługa klienta pomocna na każdym etapie zakupu. Zdecydowanie polecam ten sklep oraz zakup tego roweru.

Super realizacja

Wszystko super. Zamówienie zostało wysłane w terminie, o jaki prosiłem. Wszystko zgodnie z zamówieniem. Wymarzony rower doszedł w stanie 100%. Jestem bardzo zadowolony :)
Profesjonalna obsługa zwłaszcza Pan Maciej, który mi doradzał w wyborze. Na pewno wrócę. Pozdrawiam

rower crossowy Unibike, dzięuję i polecam

rower szybko dostarczony, skręcony, ustawiony, wszystko śmiga jak trzeba. do zobaczenia na przeglądach!

Świetny sprzedawca p. Michał, którego wiedza, profesjonalizm oraz wyczucie potrzeb klienta, okazały się kluczowe dla zakupu mojego nowego roweru Unibike. Dziękuję i szczerze polecam 👍 Tomasz
Świetna obsługa- Pan Kamil - doradztwo i szybka realizacja

Rower ok, serwis mógłby być szybszy

Super rower - miłe zaskoczenie z drobną zniżką. Jedyny minus to oczekiwanie ok.40min na przygotowanie kupionego roweru.
Kupiłem rower Giant Roam 2, przy odbiorze zwróciłem uwagę na ocierające klocki o tarcze hamulcową, otrzymałem zapewnienie Pana sprzedawcy, że jest to spowodowane niską temperaturą i jak rower się ogrzeję problemy znikną. Trzymałem rower w salonie (23 stopnie) przez 16 h i problemy z ocieraniem nie znikły, więc pojechałem z reklamacją. Pan ustawił hamulce i faktycznie było ok, ale po powrocie do domu ocieranie znowu wróciło do poprzedniego stanu. Nie wiem czy nie potraficie ustawić poprawnie hamulców, czy sprzedaliście mi wadliwy rower. Nie mam teraz czasu żeby kolejny raz podjechać, ale czeka mnie u was kolejna wizyta z reklamacją. Jeśli się z tym nie uporacie to zwracam rower. Na razie nie pozdrawiam.
Szybka dostawa, dobry kontakt z klientem. Polecam gorąco.
Super kontakt, rzetelność i profesjonalizm.
Po zamówieniu towaru okazało się, że jest niedostępny. Szybko zaproponowano inny, dużo droższy model za niewielką dopłatą. Sztyca dotarła, jestem bardzo zadowolony.
Wszystko zgodnie z opisem, informacje co się dzieje z zleceniem krok po kroku.
Super sklep. Kompetentni Panowie.
Bardzo szybka i profesjonalna realizacja zamówienia, fantastyczne, profesjonalne wsparcie podczas procesu zakupu.

Nasze sklepy to coś więcej niż rowery! To pasja i wiedza, którą dzielimy się z Wami od ponad 30 lat. W naszym sklepie rowerowym w Krakowie czeka na Ciebie ogromna ekspozycja rowerów, akcesoriów i odzi...