Opinie łącznie (4960) Opinie (1902) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Opinie (1902) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 21 sie 2015

marbo-sport.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo wysoko oceniają jakość wykonania produktów, podkreślając solidność, trwałość i estetykę sprzętu. Wielu klientów bardzo chwali błyskawiczną realizację zamówień oraz szybką dostawę. Obsługa klienta i kontakt z firmą są oceniane jako profesjonalne, pomocne i szybkie, zarówno w standardowej komunikacji, jak i przy rozwiązywaniu problemów. Pakowanie produktów jest często wyróżniane jako bardzo staranne i zapewniające bezpieczeństwo transportu. Klienci najczęściej doceniają łatwość montażu, a reklamacje i problemy z zamówieniami rozwiązywane są szybko i bezproblemowo, co klienci bardzo doceniają. Znacząca liczba klientów zgłasza zastrzeżenia do instrukcji montażu, opisując je jako nieczytelne, nieintuicyjne lub niepełne. Pojawiają się też pojedyncze głosy o trudnościach lub czasochłonności składania niektórych konstrukcji.

OpinieMarbo Sport

Ok

Sprzęt świetnie zapakowany, chwilowo nie mam czasu zmontować, ale mam już ławkę i presę do nóg z poprzedniej edycji, więc wiem czego się spodziewać. Jedyny minus to czas oczekiwania, zamówiłem 05.08 a dotarła 10.08. Gdybym zamówił w Media Expert miałbym na drugi dzień, płacąc jedynie 5 zł więcej.

Odpowiedź ze sklepu Marbo Sport

Dziękujemy za opinię i zaufanie! 😊 Cieszymy się, że sprzęt dotarł bezpiecznie. Przepraszamy za dłuższy czas oczekiwania i dziękujemy za tę uwagę – będziemy pracować nad usprawnieniem realizacji zamówień. Życzymy udanych treningów! Pozdrawiamy, Marbo Sport
Jestem bardzo zadowolony z zakup. Materiał bardzo solidny, lecz siedzisko w ławce ma minimalnie krzywo nawiercone otwory, nie przeszkadza to w użytkowaniu, lecz rzuca się w oczy. Mimo wszystko solidny sprzęt zero wad technicznych oprócz tej jednej wizualnej ;)

Odpowiedź ze sklepu Marbo Sport

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że zakupy w naszym sklepie spełniły Państwa oczekiwania. Życzymy udanych treningów i zapraszamy ponownie! 💪 Pozdrawiamy, Marbo Sport
Świetny sprzęt! I wszystkim go polecam. Ławka co prawda okazała się większa niż się spodziewałem ale to na plus. Jakość bardzo dobra, solidnie wykonana. Instrukcja montażu czytelna i jasna.

Odpowiedź ze sklepu Marbo Sport

Dziękujemy za pozostawienie pozytywnej opinii, cieszymy się, że doceniasz nasz sprzęt. Pozdrawiamy, Marbo Sport
Sprzęt pierwsza klasa, wykonanie wraz z wykończeniem w 100% spełnia moje oczekiwania, nie jest to pierwszy sprzęt kupiony w Marbo Sport i zapewniam że nie ostatni.

Odpowiedź ze sklepu Marbo Sport

Dziękujemy za 5 gwiazdek! Cieszymy się, że zakupy w naszym sklepie spełniły Państwa oczekiwania. Życzymy udanych treningów i zapraszamy ponownie! 💪 Pozdrawiamy, Marbo Sport
Realizacja zamówienia przebiegła bardzo dobrze. Bardzo pomocne okazały sie filmy na YouTube. Szkoda że nie ma wystwaionej ekspozycji np Decathlon. Może warto rozważyć np stałą ekspozycje na 15mkw zmienianą raz na 6 miesiecy. Sprzętu nie możną obejrzeć nawet u producenta. Plusy zakupu ławki i stojaka: Idealnie spasowane elementy, szystkie części sie odliczyły w czasie montażu. Produkty solidnie zapakowane. Minus: Instrukcja montażu jest nieczytelna, mało intuicyjna. Jedna z dwóch instrukcji nie była spięta zszywaczem. Doskawka do ćwiczeń na nogi montowana do ławeczki - element który dotyka kości piszczelowej powinien być obrotowy.

Odpowiedź ze sklepu Marbo Sport

Dzień dobry, bardzo dziękujemy za podzielenie się opinią i cennymi uwagami, które zostały przekazane do odpowiedniego działu. Mamy nadzieję, że w przyszłości uda nam się jeszcze zrealizować dla Pana kolejne zamówienie. Pozdrawiamy, Marbo Sport

słabsze zabezpieczenie antykorozyjne

Zauważyłem, rdzawy nalot wewnątrz okrągłych elementów łączących, co wskazuje na słabsze zabezpieczenie antykorozyjne. Montaż w dwie osoby zajął 3 godziny, instrukcja jest czytelna. Poza tym wygląda na solidny produkt.

Odpowiedź ze sklepu Marbo Sport

Dziękujemy za opinię i cenne uwagi. Cieszymy się, że produkt spełnił oczekiwania pod względem solidności oraz czytelnści instrukcji. Zgłoszenie dotyczące zabezpieczenia antykorozyjnego przekażemy do weryfikacji. Dziękujemy za pomoc w doskonaleniu naszych produktów. Pozdrawiamy, Marbo Sport
Huśtawka mocna i stabilna. Nawet bez kotwienia stoi dość stabilnie, ale oczywiście dla bezpieczeństwa zostanie odpowiednio zakotwiona. W większości da się samemu poskładać, ale na koniec potrzebna druga osoba. Z całą stanowczością mogę polecić tę huśtawkę, która wytrzyma długie lata.

Odpowiedź ze sklepu Marbo Sport

Dzień dobry, dziękujemy za opinię. Mamy nadzieję, że zakup przebiegł pomyślnie i produkt spełnił Państwa oczekiwania. W razie pytań lub problemów prosimy o kontakt. Pozdrawiamy, Marbo Sport
Bardzo dobry produkt, mocna stal, spawy ok, wszystko było nic nie brakowało. Jedynie elementy nie były opisane numerkami więc trzeba było na oko patrzeć czy to jest ta część co było trochę irytujące. Produkt godny polecenia, dzieci szczęśliwe. Polecam.

Odpowiedź ze sklepu Marbo Sport

Dzień dobry, Dziękujemy za zaufanie i pozytywną ocenę. Satysfakcja naszych klientów jest dla nas najważniejsza. Życzymy przyjemnego użytkowania produktu. Pozdrawiamy, Marbo Sport

Przesyłka dotarła bardzo szybko

Przesyłka dotarła bardzo szybko, dobrze zabezpieczone 3 paczki. W zestawie komplet elementów łącznych. Po wadze huśtawki i jakości wykonania myślę, że zakup na lata 🤩jeszcze tylko kotwy i będzie stabilnie i bezpiecznie. Zawiesia łożyskowe MEGA cichutkie. Wszystko Super i SzcZerze polecam👍😁

Odpowiedź ze sklepu Marbo Sport

Dzień dobry, Dziękujemy za zakupy i podzielenie się swoją opinią. Pozdrawiamy, Marbo Sport
Bardzo solidna konstrukcja i precyzyjnie wykonana ławka. Natomiast dystans pomiędzy siedziskiem i oparciem jest zbyt duży i w niektórych ustawieniach powoduje dyskomfort podczas ćwiczenia.

Odpowiedź ze sklepu Marbo Sport

Dziękujemy za wybór naszego produktu oraz poświęcony czas na wystawienie opinii! 😊 Życzymy wielu efektywnych treningów! Pozdrawiamy, Marbo Sport
Rzeczywiście firma trzyma poziom, pierwszy wyciąg, który kupiłem 15 lat temu jest ze mną do dziś. Ławka masywna. Przyrząd do ćwiczenia nóg przerósł moje oczekiwania, bo spodziewałem się, że będzie średni, a uważam że jest bardzo przyzwoity jak na wzrost 195 cm

Odpowiedź ze sklepu Marbo Sport

Bardzo dziękujemy za tak świetną opinię i zaufanie przez tyle lat! To dla nas ogromna satysfakcja wiedzieć, że sprzęt sprawdza się zarówno po 15 latach użytkowania, jak i przy wymagających warunkach treningowych. Życzymy wielu kolejnych udanych treningów i dziękujemy, że jest Pan z nami! Pozdrawiamy, Marbo Sport
Jak narazie super sprzęt ciężki i solidny. Mały minusik za porysowane górne elementy drążka do podciągania ale sobie poprawiłem we własnym zakresie. Co bym dodał i czego mi troszkę brakuje to kółek do przemieszczania (niestety muszę troszkę przesuwać jak chce poćwiczyć bo mam mało miejsca ) Ale myślę że warto wydać trochę więcej a mieć solidny sprzęt. Polecam

Odpowiedź ze sklepu Marbo Sport

Dzień dobry, Satysfakcja naszych klientów to dla nas priorytet – dziękujemy za przesłaną opinię. Pozdrawiamy, Marbo Sport
Zamowienie i dostawa bardzo sprawnie. Gryf bardzo dobry. Gruby. Dobry do chwytu. Talerze bardzo ładnie wykonane. Wysoka jakość. Brak zapachu gumy. Jakość super.

Odpowiedź ze sklepu Marbo Sport

Dziękujemy za zakupy w naszym sklepie. Cieszymy się, że nasza jakość spełnia twoje oczekiwania. Pozdrawiamy, Marbo Sport

Ławka super jakości i nietrudna do skręcenia. Jedyny problem to bardzo cienkie klucze, których niewygodnie się używa.

Odpowiedź ze sklepu Marbo Sport

To już kolejny sprzęt na siłownie od Marbo. Po ławce i wyciągu - tym razem stojaki od Marbo - zostały zastąpione halfrackiem od Marbo. Mega zadowolony

Odpowiedź ze sklepu Marbo Sport

Każda przesyłka dobrze zabezpieczona przed uszkodzeniem w transporcie. Jakość wykonania bez zastrzeżeń. jest bardzo dobrze, czyli normalnie. Pozdrawiam. mm

SUPER WYCIĄG

Przed zakupem wyciągu przeanalizowałem chyba wszystkie oferty jakie są dostępne na rynku. Zależało mi na solidnym wyciągu górnym z blokadą nóg i dolnym aby było oparcie dla nóg, do tego ważne aby była podwójna prowadnica ciężaru i sensowna konstrukcja bez baboli typu za niski górny wyciąg itp Wyciąg Marbo na zdj spełniał te kryteria , czaiłem się na niego od roku chyba jeszcze była poprzednia wersja. Miałem obawy czy na pewno bedzie płynnie działał czy to nie bedzie kolejna atrapa. Zdecydowałem się kupilem moja opinia: konstrukcyjnie wszystko na swoim miejscu tak jak powinno być, przemyslana konstrukcja. Działanie...bajka sprzęt przerósł moje oczekiwania , cwiczenie na tym urządzeniu sprawia mi wielką przyjemność. Trening mam typu split każda partia raz w tygodniu ale po zakupie tego wyciągu zmieniłem plecy cwiczę 3x w tyg bo nie mogę sie oprzeć aby zrobić seryjke na plecy :) Podsumowując jeżeli ktoś szuka bardzo dobrego wyciągu to szkoda czasu ten wyciąg na pewno spełni jego oczekiwania. Cena nieadekwatna do jakośći ja kupiłem w promocji za 1500 zł dałbym za niego i 3000 zł bo wart jest tego, POLECAM.

Odpowiedź ze sklepu Marbo Sport

Dzień dobry, dziękujemy za zaufanie i pozytywną opinię! Staramy się, aby każda przesyłka dotarła szybko i bezproblemowo. Cieszymy się, że wszystko przebiegło zgodnie z oczekiwaniami! Pozdrowienia, Marbo Sport
Sztangi bardzo dobrze wykonane i spasowane do obciążeń. Miejsca chwytu bardzo chropowate, można by było troszkę wygładzić.

Odpowiedź ze sklepu Marbo Sport

Dziękujemy za 5 gwiazdek i opinię! Cieszymy się, że zakupy w naszym sklepie spełniły Państwa oczekiwania. Życzymy udanych treningów i zapraszamy ponownie! 💪 Pozdrawiamy, Marbo Sport
Dzień dobry, co do ławeczki miałem małe zastrzeżenia, mianowicie jeden element nie miał idealnego kąta, zgłosiłem swoje zastrzeżenia. To co działo się potem przechodzi ludzkie pojęcie. Sprzedawca odpowiadał szybciej niż dostawałem raport doręczenia wiadomości, otrzymałem nowy element (wykonany idealnie) - w dodatku otrzymałem go w terminie, o którym informował sprzedawca. Ponadto dostałem fajny gratis - bardzo dziękuję za ten gest. Ławka jest stabilna, dobrze wykonana, wyciąg podobnie. Niskie ukłony w stronę załogi zajmującej się obsługą klienta. Jest na medal - i to złoty. Serdecznie pozdrawiam i polecam

Odpowiedź ze sklepu Marbo Sport

Dzień dobry, dziękujemy za opinię. Błędy się zdarzają, ale staramy się je jak najszybciej naprawiać, aby nasi klienci byli w pełni zadowoleni. Cieszymy się, że udało się szybko rozwiązać problem. :) Pozdrawiamy, Marbo Sport
Szybka wysyłka, sprzęt bardzo dobrze zabezpieczone do transportu, zamówienie zrealizowane bez najmniejszego problemu.

Marbo Sport

Marbo zostało założone ponad 40 lat temu w Starachowicach. Zaczynaliśmy od produkcji prostych sprzętów do domowych siłowni, by wraz ze zdobytym doświadczeniem stale zwiększać asortyment i jakość wyrob...