sillage.pl

Opinie łącznie (1183) Opinie (1183) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień i szybką dostawę. Obsługa klienta jest opisywana jako profesjonalna, miła, pomocna i zaangażowana. Paczki są odbierane jako pięknie, starannie i bezpiecznie zapakowane, co wywołuje pozytywne wrażenia. Dodatkowe próbki do zamówień są bardzo doceniane i motywują do kolejnych zakupów. Klienci chwalą szeroki, unikatowy i oryginalny wybór perfum, co pozwala na odkrywanie nowych zapachów. Produkty są określane jako oryginalne, trwałe, unikalne i wysokiej jakości. Łatwy i sprawny kontakt ze sklepem oraz doradztwo są wysoko oceniane przez klientów. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące doboru próbek, a także pojedyncze reklamacje dotyczące produktów.

Opiniesillage.pl

Perfumeria na medal, zapach na medal

Wszystko eleganckie, paczuszka pachnąca i dodatkowo 3 próbki (jedna z nich tak się podoba, że oj będzie duży flakon). Zamówiłam Sand Marcoccia - doskonały zapach na wiosnę - uwielbiam. Polecam perfumeria na medal.
Zakupy w Sillage to czysta przyjemność. Błyskawiczna wysyłka, perfumy odpowiednio zabezpieczone. Pełen profesjonalizm 🤗 Bardzo dziękuję za przepiękne zapachy, które otrzymałam. Szczerze polecam. Kolejny raz jestem w pełni zadowolona z zakupów. Dziękuję

Jest nam niezmiernie miało! Dziękujemy za piękną opinię <3
Szybka wysylka,swietny kontakt.Przesylka dobrze zabezpieczona i do każdego zamowienia dolaczone 3 próbki .Wszystko na duzy plus.Polecam
Przesyłka dotarła do mnie bardzo szybko. Pełen profesjonalizm. Dziękuję za próbki. Już wiem, które perfumy zamowie następnym razem 😉

Szybko, tanio, efektownie :-)

Próbki perfekcyjnie opisane i zapakowane w piękny aksamitny woreczek. Jestem mile zaskoczona. To nie było moje ostatnie zamówienie. Polecam.

Odpowiedź ze sklepu sillage.pl

Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa! Cieszymy się, że próbki, ich opis oraz sposób pakowania spełniły Pani oczekiwania. Takie opinie sprawiają nam ogromną radość. Będzie nam niezwykle miło ponownie gościć Panią w Sillage. Do zobaczenia przy kolejnych zapachowych odkryciach! <3
Przemiła obsługa telefoniczna(Łòdź)profesjonalne doradztwo -wsłuchanie się w potrzeby klienta. Wiedza i trafienie w punkt z doborem perfum. Szybka wysyłka i pięknie przygotowana paczka. I możliwość zapoznania się z innymi zapachami dzięki 3 pròbkom. Dziękuję i polecam.:)

Niszowe zapachy

Perfumeria z bardzo oryginalnymi zapachami, szybka wysyłka, wspaniale że można przetestować zapach w niedużych próbkach. Na pewno będę dalej odkrywać ten pachnący świat.
Perfumeria bardzo szybko realizuje zamówienie, produkt dobrze zabezpieczony, polecam gorąco 😊

Odpowiedź ze sklepu sillage.pl

Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa. Cieszymy się, że realizacja zamówienia oraz zabezpieczenie przesyłki spełniły Pani oczekiwania. Dziękujemy za polecenie i zapraszamy ponownie do Sillage <3
A B
Alicja B.
Wszystkie perfumy od Was, które zakupiłam są świetne. Uwielbiam, cieszę się, że trafiłam na Sillage. Dziękuję.

Odpowiedź ze sklepu sillage.pl

Bardzo dziękujemy za tak piękne słowa. To dla nas ogromna radość i wzruszenie, że nasze perfumy sprawiają Pani tyle przyjemności i że Sillage stało się miejscem, do którego chce Pani wracać. Dziękujemy za zaufanie i obecność, to właśnie dla takich chwil tworzymy to miejsce. Do zobaczenia! <3
Fantastyczna obsługa, szybka wysyłka no i te dodatkowe próbki, tak fantastycznie dobrane! Uwielbiam❤️

Odpowiedź ze sklepu sillage.pl

Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię! <3 Cieszymy się, że zarówno zamówienie, jak i dobrane próbki spełniły Pani oczekiwania. Życzymy wielu pięknych chwil z zapachami i zapraszamy ponownie do Sillage!
Jestem bardzo zadowolona z otrzymanego zamówienia, jestem pod ogromnym wrażeniem tego co robi w mediach Pani Monika i jedyne zaostrzenie jakie mam to boję się bankructwa😂

Odpowiedź ze sklepu sillage.pl

Pani wiadomość sprawiła nam ogromną radość, dziękujemy za tak piękne słowa. To dla nas niezwykle ważne, że zamówienie spełniło Pani oczekiwania <3
Zamówienia docierają błyskawicznie, a paczki są zawsze pięknie i bezpiecznie zapakowane.

Odpowiedź ze sklepu sillage.pl

Bardzo dziękujemy! Cieszymy się, że szybka dostawa i dbałość o pakowanie są przez Panią doceniane. Zapraszamy ponownie <3
Jak zawsze wszystko świetnie. Piękna, pachnąca przesyłka dostarczona szybciutko. Polecam sklep całym sercem.

Odpowiedź ze sklepu sillage.pl

Cieszymy się ogromnie, że przesyłka dotarła szybko i sprawiła tyle radości swoim zapachem. Takie słowa są dla nas największą motywacją. Zapraszamy ponownie do Sillage! <3
Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Przesympatyczna Pani Monika, o perfumach opowiada tak, że chciałoby się poznać je wszystkie . Nigdy nie zawiodłam się na Sillage .

Dziękujemy za piękną opinię! <3
Perfumy piękne, pierwszy zakup i będą kolejne. Paczuszka pachnąca i pięknie zapakowana.

Odpowiedź ze sklepu sillage.pl

Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię! Cieszymy się, że pierwszy zakup spełnił oczekiwania, a perfumy oraz sposób zapakowania zrobiły dobre wrażenie. To dla nas ogromna radość i motywacja. Zapraszamy ponownie do Sillage! <3

Obsługa na piątkę

Obsługa w pełni profesjonalna. Pięknie pachnąca paczka z autografem pełna kolejnych uwodzicielskich zapachów.

Odpowiedź ze sklepu sillage.pl

Bardzo dziękujemy za tak piękną opinię. Cieszymy się, że zarówno obsługa, jak i pachnąca paczka sprawiły tyle przyjemności. Zapraszamy ponownie po kolejne uwodzicielskie zapachy <3
Jestem zadowolona z zakupów w Sillage + otrzymałam gratisowe próbki zapachów:)

Odpowiedź ze sklepu sillage.pl

Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z zakupów, a dołączone próbki sprawiły dodatkową przyjemność. Życzymy samych pięknych zapachowych odkryć <3

Zakupy w Sillage to przyjemność

Uwielbiam robić zakupy w Sillage, gdyż zależnie od nastroju zawsze mogę tu znaleźć coś dla siebie. Perfumy zawsze są świetnie opisane, a ich jakość na najwyższym poziomie. Do tego cudowna ekspresowa obsługa klienta i nic więcej nie potrzeba do szczęścia.
Bardzo szybko, przepięknie zapakowane, i co najważniejsze przepiękne zapachy .

Odpowiedź ze sklepu sillage.pl

Dziękujemy za tak miłą opinię! Cieszymy się, że szybkość realizacji, staranne pakowanie oraz piękno zapachów spełniły Pani oczekiwania. Zapraszamy ponownie do Sillage! <3
Zachecam ,zapach nietypowy ale przecież o ro chodzi. Projekcja,u trwałość ogromna. Oroponuje zacząć od próbki a , żeby nie było łatwo to proponuję dobrać próbkę Giardini Di Toscana Blu Mare. Będzie dylemat. Perfumeria,jedna z trzech które używam.