dekoracjadomu.pl

Opinie łącznie  (1794)Opinie (225) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień oraz szybką dostawę produktów. Wielu klientów docenia zgodność produktów z opisem i oczekiwaniami. Produkty są postrzegane jako dobrej lub bardzo dobrej jakości, często przewyższające oczekiwania klientów. Klienci wyrażają zadowolenie z profesjonalizmu, rzetelności i uprzejmości obsługi klienta. Zabezpieczenie i opakowanie przesyłek są najczęściej oceniane pozytywnie. Ceny produktów są odbierane jako atrakcyjne i konkurencyjne w porównaniu do innych sklepów. Sporadycznie klienci zgłaszają zastrzeżenia dotyczące opakowania przesyłek. Nieliczni klienci zgłaszają problemy z reklamacjami lub niedostarczonym towarem, jednak reakcja sklepu bywa szybka i satysfakcjonująca.

Opiniedekoracjadomu.pl

Pozytywne rozwiązanie problemu. Miła obsługa. Szybka dostawa.
Polecam! Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka.
Bardzo spodobały mi się dywaniki Aztec, które zamówiłam. Jakość super 100 % bawełna i ciekawy wzór
Za te pieniądze całkiem spoko mebelki! Najważniejsze jest to, że części są tak oznaczone, że montaż jest banalny! Konkubent potwierdza! 😃

Odpowiedź ze sklepu dekoracjadomu.pl

Dziękujemy za pozytywną opinię !To dla nas znak że zakupy w naszym sklepie były udane. Pozdrawiamy- Dekoracja Domu
Na czas ,zgodnie z oczekiwaniami
wszystko zgodne z opisem
Szybką dostawą, a przede wszystkim świetna jakość zgodna z propozycją. Będą się prezentowały świetnie na tarasie.pozdrawiam

Odpowiedź ze sklepu dekoracjadomu.pl

Dziękujemy za pozytywną ocenę ! Zapraszamy ponownie :) Pozdrawiamy- Dekoracja Domu
Bardzo szybka realizacja i jeszcze szybsza wysyłka.Przepiekne opakowania herbat zgodne z opisem smak prawdziwej herbaty🙂

Odpowiedź ze sklepu dekoracjadomu.pl

Szybką dostawą i produkt zgód y z zamowieniem
Szybki termin realizacji zamówienia