Klienci bardzo często chwalą szybki czas realizacji zamówień oraz dostawy. Wielu klientów podkreśla wysoką jakość produktów oferowanych przez sklep. Bezpieczne i staranne pakowanie produktów jest często chwalone przez klientów. Obsługa klienta jest oceniana jako uprzejma, profesjonalna i pomocna. Produkty odpowiadają opisowi i spełniają oczekiwania klientów. Klienci cenią szeroki wybór produktów i możliwość komponowania własnych kosmetyków.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniemanufakturakosmetyczna.pl
Jestem bardzo zadowolona
Bardzo szybka realizacja zamówienia; produkty dobrze zabezpieczone i zapakowane w paczce; cenię sobie jednoskładnikowe produkty kosmetyczne, z których mogę sama zrobić kosmetyk wg receptury ze strony sprzedawcy, gdyż unikam konserwantów i nie potrzebnych dodatków; cenię sobie prosty skład. To moje kolejne zakupy w tym sklepie.
Odpowiedź ze sklepu manufakturakosmetyczna.pl
Bardzo dziękujemy za tak dobrą opinię! Ogromnie cieszymy się że docenia Pani nasze produkty kosmetyczne, tempo i sposób realizacji zamówienia 😊 Dziękujemy za polecenie i oczywiście zapraszamy po kolejne zakupy!
Bardzo jestem zadowolona z wysokiej jakości Hydrolatu Różanego o cudownym zapachu. Natomiast nie polecam Oleju ziołowego z płatków rózy damasceńskiej, który różę damasceńską ma chyba tylko na etykiecie.
Dziękuję za szybką i bezproblemową realizację zamówienia.
Byłoby super, jakby do każdego produktu dołączono ulotkę informacyjną. Można sobie wydrukować z Waszej strony internetowej, ale gotowe informacje byłyby bardzo pomocne. Pewnie chcę zbyt wiele :).
Odpowiedź ze sklepu manufakturakosmetyczna.pl
Pani Barbaro, bardzo dziękujemy za opinię i super sugestię! Cieszymy się, że realizacja była szybka i bezproblemowa.
Co do ulotek: to naprawdę dobry pomysł. Pracujemy nad tym, żeby do zamówień dołączać krótkie, gotowe karty produktu (z podstawowymi informacjami, zastosowaniem i wskazówkami). Na start najpewniej wdrożymy je dla najpopularniejszych produktów, a później będziemy rozszerzać.
Dziękujemy za podpowiedź – i absolutnie nie chce Pani zbyt wiele 😊
Brawo za szybką dostawę i bezpiecznie zapakowaną przesyłkę. Artykuł spełnił moje oczekiwania. Dziękuję bardzo.
Bardzo dobre jakościowo produkty kosmetyczne .
Szybka dostawa. Porządnie zapakowane i bardzo dobre jakościowo produkty kosmetyczne .
Super produkty i szybka realizacja zamówienia. Polecam ten sklep.
Super obsługa. Szybko i sprawnie. Towar się zgadza. Dziękuję serdecznie i polecam.
Szybka wysyłka, ładnie i bezpiecznie zapakowane produkty.
Wszystko w porządku. Składniki dobrej jakości. Polecam
POLECAM
Bogata oferta spodobała mi się więc dokonałam zakupu . Nie mam uwag.
Bardzo szybkie dostawy. Świetna jakość produktów. Polecam z całego serca;)
Szybka wysyłka, olejek o zapachu kwiatów pomarańczy cudowny, błoto z morza martwego super działa na skórę. Polecam!
Odpowiedź ze sklepu manufakturakosmetyczna.pl
Dziękujemy za opinię i polecenie nas! Cieszymy się, że docenia Pani nasze produkty i szybką realizację zamówienia. Zapraszamy ponownie😊
Bardzo szybka realizacja zamówienia, jestem zadowolona.
Szybka, sprawna dostawa. Dobre produkty. Dziękuję.
Szybka wysyłka, wszystko ok :)
Szybko, i bezproblemowo, oby więcej tak rzetelnych i sprawnych firm
Odpowiedź ze sklepu manufakturakosmetyczna.pl
Bardo dziękujemy za tak dobrą opinię! Cieszymy się, że docenia Pani naszą rzetelność i sprawność. Zapraszamy ponownie🙂
Bardzo polecam :). Korzystam ponownie i jestem bardzo zadowolona z produktów, obsługi, wysyłki. Pełen profesjonalizm. Brawo!
Odpowiedź ze sklepu manufakturakosmetyczna.pl
Dziękujemy! Cieszymy się, że docenia Pani nasz profesjonalizm i jakość produktów. Zapraszamy ponownie 😊
Bardzo przejrzysta strona internetowa. Szybka realizacja zamówienia i dobra jakość produktów
Odpowiedź ze sklepu manufakturakosmetyczna.pl
Dziękujemy! Cieszymy się że docenia Pani jakość naszych produktów i realizację. Zapraszamy ponownie😊