Opinie łącznie (1822) Opinie (1736) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 10 lip 2025

epulo.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość produktów oraz wykonania, podkreślając trwałość materiałów i estetykę. Wielu klientów docenia zgodność towaru z opisem i zdjęciami, co ułatwia wybór i buduje zaufanie. Opinie wskazują także na błyskawiczną realizację zamówień oraz szybką dostawę. Klienci bardzo wysoko oceniają profesjonalizm, uprzejmość i sprawność obsługi klienta oraz komunikację ze sklepem. Wygląd i estetyka produktów są zwykle komentowane bardzo pozytywnie. Pojawiają się jednak drobne uwagi dotyczące rozmiarów produktów oraz pojedyncze opinie odnoszące się do kolorystyki.

Opinieepulo.pl

Zakupiłam pokrowce na krzesła KÄTTIL z IKEA i jestem bardzo zadowolona z zakupu. Pokrowce są dobrze wykonane, estetyczne i przede wszystkim idealnie pasują na krzesła, co było dla mnie kluczowe. Dzięki nim meble zyskały świeży, elegancki wygląd. Montaż jest prosty, a materiał sprawia wrażenie trwałego i łatwego w utrzymaniu czystości. Zdecydowanie polecam!
Polecam. Miekkie i dopasowane. Maria A. PS. Ładniej i bardziej stylowe by wyglądało krzesło z inną, dodatkową opcją : osobny pokrowiec na "siedzenie" i osobny na oparcie!! Kosztowałoby to więcej, ale byłaby to super opcja dla tych co chcą zapłacić więcej dla może lepszej opcji. Mógłby to być produkt na zamówienie tak jak obrusy. Bardzo prosto jest uszyc taki pokrowiec z 2 części.Ja bym kupiła od razu 3 kolory po 12 sztuk. Pozdrawiam, Maria Ansta

Pokrowce na krzesła

Pokrowce sa bardzo ładne spełniają moje oczekiwania idealnie pasują materiałbardzo ładny i przyjemny w dotyku. Napewno jeszcze wrócę ponownie do sklepu. Polecam dostawa bardzo szybka.

POKROWIEC NA FOTEL RELAX

Pokrowiec wykonany bardzo estetycznie, fajny materiał. Może kolor nie do końca odpowiada moim oczekiwaniom. Spodziewałam się raczej takiego kawowego, po mojemu bardziej przypomina beż. pozdrawiam
szybko sprawnie tylko szkoda że nie było potrzebnej ilości musiałam dopłacić ,ale firma i tak szybciutko doszyła więc wielkie dzięki ogólnie jestem bardzo zadowolona
Gdyby były jeszcze dwa suwaki w dolnej części, wtedy pokrowiec leżałby idealnie. Może warto to przemyśleć nawet kosztem zwiększenia ceny. I jeszcze brakuje mi instrukcji, jak użyć tasiemek, do czego je wiązać. Poza tym jestem bardzo zadowolona. Pozdrawiam M. Arcichowska-Maj
Bardzo dobry jakościowo materiał i wykonanie. To mój kolejny zakup w waszym sklepie . Z pewnością będę Was polecać.
Zamówione pokrowce spełniły moje oczekiwania w stu procentach: kolor, dopasowanie do siedziska i jakość. Mam nadzieję, że nie będzie żadnych problemów w czasie ich użytkowania.
Bardzo polecam. Produkt super w przystępnej cenie, szybka realizacja i dostawa
Kontakt z biurem obsługi klienta bardzo dobry. Otrzymany towar baz zarzutów.

Obrus

Jestem zadowolona z szybkości realizacji zamówienia i z produktu. Nie dałam 5 gwiazdek, ponieważ obszycie nie jest ładne i estetyczne. Jednak sam produkt jest ładny i bardzo dobrze wygląda w moim pokoju 😁
Bardzo dobra jakość towaru i profesjonalnie przeprowadzenie sprzedaży
WSZYSTKO PRZEBIEGŁO ZGODNIE Z USTALENIAMI - RZECZOWO I PROFESJONALNIE.
Szybka dostawa. Sprzęt super sprawny u prosty w obsłudze
Pokrowce super polecam na 100% nawet na moje specyficzne krzesła które są troszkę większe pasują. Na pewno jeszcze zamówię inny kolor
Dziękuję za szybko rozpatrzona reklamację
Szybka dostawa, zamówione pokrowce w porządku.
Nie mam żadnych zastrzeżeń Szybka obsługa i wysyłka , jestem zadowolona .

Przescieradlo z gumą pasuje idealnie. Jedynie mogłoby być grubsze bo troszkę prześwituje.

Bardzo szybka wysyłka, pokrowce bardzo ładne, praktyczne. Brak problemu ze zwrotem (wymieniałam z uwagi na konieczność nieco innego koloru). Ogólnie duży plus!

• +48889416057
  • epulo.pl