Klienci doceniają wysoką jakość felg oraz ich zgodność z opisem, a także profesjonalną i pomocną obsługę klienta. Ceny są uznawane za atrakcyjne i konkurencyjne. Wiele pozytywnych opinii dotyczy również szybkiej realizacji zamówień i starannego zabezpieczenia produktów na czas transportu. Pojawiają się jednak pojedyncze uwagi dotyczące drobnych uszkodzeń felg, sporadycznych problemów z komunikacją z obsługą klienta oraz przypadków niedostatecznego pakowania produktów. Niektórzy klienci zgłaszają także opóźnienia w dostawie oraz sporadyczne rozbieżności między zamówieniem a otrzymanym produktem.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinievelonity.pl
Dostawa bardzo szybka, jak również korekta faktury na moją prośbę. Polecam
Odpowiedź ze sklepu velonity.pl
Cześć Michal, dziękujemy za Twoją świetną opinię! 😊 Bardzo się cieszymy, że przesyłka dotarła tak szybko i że sprawnie załatwiliśmy sprawę z korektą faktury. Zależy nam na tym, aby nasi klienci i klientki zawsze czuli się u nas profesjonalnie obsłużeni. Twoje nowe felgi z pewnością fantastycznie wyglądają na samochodzie! 🏎️ Szerokiej drogi i do usłyszenia! 🤝✨
Bardzo sprawnie i dokładnie. Wyważone i zabezpieczone. Dzięki.
Odpowiedź ze sklepu velonity.pl
Cześć Roman, wielkie dzięki za 5 gwiazdek i miłe słowa! ⭐ Bardzo się cieszymy, że jesteś zadowolony z naszej precyzji oraz bezpiecznego przygotowania przesyłki. Wyważenie kół to dla nas standard, aby nasi klienci i klientki mogli od razu bezpiecznie ruszać w drogę.
Musimy przyznać: te felgi 2DRV WH11 w kolorze Race Silber wyglądają absolutnie mega na Twoim Audi Q5 - dzięki za super zdjęcie! 🔥🚗 Życzymy szerokiej drogi i mamy nadzieję, że do zobaczenia wkrótce w naszym sklepie! 😊✨🏎️
zakup felg
Zamówienie zostało anulowanie kilka dni przed wysłaniem i tak wysłali towar. Po mimo wszystko zwrócili całą kwotę zakupu gdy towarł wrócił do nich
Odpowiedź ze sklepu velonity.pl
Cześć! Dzięki za Twoją opinię o zamówieniu w velonity.pl.
Przepraszamy, że towar został wysłany mimo Twojego anulowania - to nie powinno się zdarzyć.
Bardzo nas cieszy, że proces zwrotu i pełna refundacja po powrocie towaru przebiegły pomyślnie.
Mamy nadzieję, że przy kolejnym zamówieniu wszystko pójdzie idealnie! 💚✨
Wszystko pasuje, wygląda świetnie.
Cześć Volodymyr, dziękujemy bardzo za Twoją opinię i zdjęcie! 😊
Cieszymy się, że wszystko idealnie pasuje. Patrząc na fotkę, musimy przyznać, że ten zestaw na Twoim aucie „mega wygląda”! 🔥
Satysfakcja naszych klientów i klientek jest dla nas najważniejsza, dlatego tym bardziej cieszy nas Twój pozytywny feedback.
Życzymy szerokiej drogi i mamy nadzieję, że wkrótce znów zobaczymy Cię w naszym sklepie! 🏎️
Szybka wysyłka, super jakość. Polecam
Odpowiedź ze sklepu velonity.pl
Cześć Kateryna, dziękujemy bardzo za Twoją opinię i 5 gwiazdek! Bardzo nas cieszy, że jesteś zadowolona z super jakości naszych produktów oraz szybkiej wysyłki. Twoje polecenie wiele dla nas znaczy!
Życzymy Ci szerokiej drogi i bezpiecznej jazdy z nowymi felgami.
Twój zespół Velonity.
Szczerze sceptycznie podchodziłem do zakupu ponieważ mało jest opinii potwierdzających wiarygodność sklepu. Ale teraz wszystkim którzy zastanawiają się nad zakupem mogę polecić i do Polski doszły w nie całe 2 tygodnie . Polecam
Ok
Odpowiedź ze sklepu velonity.pl
Cześć Mariusz! Cieszymy się, że wszystko jest w porządku - nowy zestaw na Twoim aucie na pewno wygląda mega!
Jeśli masz sugestie, co możemy poprawić, napisz do nas na service@velonity.pl. 🏎️✨🤝
Allusy Borbet na Toyota Verso
Wszystko było w porządku zamówienie, później dostawa,szropy do zamówionych allus jeszcze centralki wszystko w zestawie ,bardzo dziękuję i myślę że allusy będą chodzić beż narzekania