king-meble.pl

118 reviews since 28 lut 2024

Klienci bardzo wysoko oceniają jakość wykonania mebli oraz użytych materiałów. Wygląd produktów, ich estetyka oraz zgodność z opisem zbierają wiele pozytywnych opinii. Wielu użytkowników podkreśla wygodę mebli oraz wyraża zadowolenie z kontaktu z obsługą klienta i poziomu doradztwa, które cechują się uprzejmością i pomocnością. Dodatkowo, liczni klienci doceniają sprawną, bezpieczną i terminową dostawę, a także szybki czas realizacji zamówień. Pojawiają się sporadyczne uwagi dotyczące twardości mebli. Część klientów krytykuje instrukcje montażu za niejasność, choć zdarzają się również pozytywne opinie w tym zakresie.

Opinieking-meble.pl

Kupiłam kanapę, miała być w za 35 dni. Przesyłka dotarła dużo szybciej. Starannie zapakowana. Miła niespodzianka Jestem zadowolona. Spełniła moje oczekiwania. Może poduszki mogłyby być większe. Ilona

Dziękujemy za opinię i zapraszamy ponownie:)
Wszystko przebiegło idealnie , kanapa została dostarczona nawet dużo prędzej niż się spodziewałam Do tego jest solidnie wykonana ,bardzo wygodna i piękna
kanapa najwyższej jakości solidnie wykonana bardzo komfortowa, miękka polecam zdecydowanie udany zakup
Firma solidna, zamówienia są realizowane szybko a co najważniejsze terminowo, zgodnie z ustaleniami, dostarczane pod same drzwi. KING MEBLE to firma godna polecenia.

Dziękujemy za opinię i zapraszamy ponownie:)
Komoda jest bardzo ładna, jestem zadowolona z zakupu

Dziękujemy za opinię i zapraszamy ponownie:)
Meble kuchenne z firmy KING MEBLE polecam z czystym sumieniem solidnie za pakowane ładnie wykonane prosta czytelna instrukcja montażu

Dziękujemy za opinię i zapraszamy ponownie:)

Super meble , dobra jakość, polecam

Dziękujemy za opinię i zapraszamy ponownie:)
Super kanapa, lekko się bałam, czas realizacji jak najbardziej taki jak poinformowano :) super się sprawdza i jest zgoda z opisem!!!

Blaty kuchenne

Gwiazdki 4 nie 5 dlatego że jeden z blatów miał minimalny ubytek na rogu. Reszta bez zastrzeżeń. Kontakt ze strony sklepu na 5. Sam materiał, wykonanie również bardzo dobre. Pomijając ten malutki ubytek, POLECAM !
Super sprawnie załatwione zamowienie, bardzo dobry i miły kontakt Polecam

Dziękujemy za opinię i zapraszamy ponownie:)
Polecam,dobry kontakt, piękny mebel.Dostawa też super,paczka nie naruszona.Jeszcze raz POLECAM

Co oferuje nasz sklep?: Bogata oferta mebli jak i akcesoriów, dzięki którym urządzisz każde pomieszczenie. Atrakcyjne ceny: Wielu Klientów zwraca uwagę na cenę, dlatego oferta w naszym sklepie jest ...