Klienci bardzo często podkreślają wysoką jakość produktów oraz ich zgodność z opisem i oczekiwaniami. Większość klientów chwali bardzo szybką i sprawną realizację zamówień. Doceniany jest sprawny kontakt z obsługą, szybkie odpowiedzi na pytania oraz profesjonalna pomoc. Proces zwrotów oceniany jest jako łatwy, szybki i pozbawiony problemów, co budzi zadowolenie klientów. Często pojawiają się również pozytywne opinie dotyczące atrakcyjnych, konkurencyjnych oraz promocyjnych cen oferowanych produktów. Produkty, zwłaszcza odzież i obuwie, są przez klientów uznawane za wygodne i komfortowe w użytkowaniu. Pojawiają się pojedyncze uwagi o dłuższym czasie oczekiwania na realizację zamówienia.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieRock Point
Zamówiony kartusz z gazem campingowym otrzymałem b. szybko. Szczególnego podkreślenia wymaga b. staranne opakowanie niebezpiecznej przesyłki. Jestem zadowolony i z pewnością znowu skorzystam. Andrzej
Odpowiedź ze sklepu Rock Point
Dziękujemy. Dokładamy wszelkich starań aby towar dotarł w całości, bezpiecznie dla wszystkich, szczególnie jeśli chodzi właśnie o taki asortyment. Dziękujemy za pochwałę i pozdrawiamy serdecznie.
Wszystko w porządku, buty zgodne z opisem, szybka dostawa
Odpowiedź ze sklepu Rock Point
Dziękujemy za recenzję. Pozdrawiamy.
Na samym początku byłam sceptycznie nastawiona bo to nowa firma, z której usług nie korzystałam, moi znajomi także. Wszystko w jak najlepszym porządku, polecam :)
Odpowiedź ze sklepu Rock Point
Dziękujemy za zaufanie i polecamy się na przyszłość!
Polecam, wszystko zgodne z opisem. Sprawna dostawa
Dziękujemy i pozdrawiamy.
Przesyłka została dostarczona b. Szybko. Buty są bardzo wygodne. Świetne do miasta i fo pracy
Odpowiedź ze sklepu Rock Point
Bardzo się cieszymy, dobre buty to podstawa :) Pozdrawiamy serdecznie.
To było drugie zamówienie,buty miały zabrudzone podeszwy świadczące albo o wielokrotnym mierzeniu ,albo krótkim urzywaniu.
Pierwsze zamówienie Ok
Odpowiedź ze sklepu Rock Point
Bardzo nam przykro, niektóre produkty są przemieszczane z naszych sklepów stacjonarnych. Być może doszło do niedopatrzenia. prosimy o zgłoszenie i reklamację. Zostanie dokonany zwrot płatności lub wysyłka pełnowartościowego towaru - wg życzenia. jeszcze raz najmocniej przepraszamy za zaistniałą sytuację.
Sklep godny polecenia, towar super, dobra cena, świetny kontakt i szybka przesyłka, polecam!
Odpowiedź ze sklepu Rock Point
Pięknie dziękujemy. To miód na nasze oczy widzieć taką recenzję. Pozdrawiamy serdecznie.
Dziękuję bardzo wszystko sprawnie produkt bardzo solidny
Pozdrawiamy i dziękujemy.
Sprawność obsługi.Produkt bezpiecznie zapakowany, w pełni spełniający moje oczekiwania.
Odpowiedź ze sklepu Rock Point
Cieszymy się, że transakcja przebiegła zgodnie zoczekiwaniami. Pozdrawiamy.
Wszystko ok. Szybko, sprawnie.
Towar zgodny z opisem. Serdecznie polecam
Odpowiedź ze sklepu Rock Point
Dziękujemy i polecamy się na przyszłość,
Koszulka delikatna w dotyku materiał super
Odpowiedź ze sklepu Rock Point
Cieszymy się, że koszulka spełniła oczekiwania. pozdrawiamy
Fajna oferta, szybka realizacja.
Odpowiedź ze sklepu Rock Point
Staramy się, żeby nasza oferta była atrakcyjna.
Towar świetnej jakości, szybka dostawa, darmowa wysyłka i zwroty, przyzwoite ceny
Dziękujemy i pozdrawiamy.
Zamówienie zrealizowane szybko zgodnie z oczekiwaniem
Dobra oferta, korzystne ceny.
Pozdrawiamy serdecznie.
Bezkonkurencyjna cena i szybka dostawa.
Pięknie dziękujemy.
Zakup przebiegł bez problemu
Odpowiedź ze sklepu Rock Point
Dziękujemy za recenzję i polecamy się na przyszłość.
Produkt dobrej jakosci,szybka dostawa
Odpowiedź ze sklepu Rock Point
Dziękujemy za recenzję. Polecamy się na przyszłość.