Klienci bardzo często chwalą szybką, terminową i sprawną dostawę zamówionych produktów. Opinie klientów podkreślają wysoką jakość produktów i zgodność z opisem. Obsługa klienta oceniana jest jako profesjonalna, pomocna, uprzejma i szybko reagująca na zapytania oraz problemy. Zwroty i wymiany oceniane są jako łatwe, szybkie i bezproblemowe, co docenia wielu klientów. Klienci doceniają konkurencyjne, atrakcyjne lub promocyjne ceny produktów. Bogaty wybór produktów i dostępność asortymentu są często chwalone przez kupujących. Klienci zwracają uwagę na zgodność otrzymanych produktów z opisem na stronie i doceniają szczegółowe informacje.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieRock Point
bardzo szybka dostawa i świetne buty
Polecam wszystkim.
- +48 126006980
- www.rockpoint.pl
- eshop@rockpoint.pl
- Praha 5 - Radotín, CZE
Wiodący czeski sprzedawca odzieży outdoorowej z ponad 25-letnią historią wiodących czeskich i światowych marek outdoorowych, takich jak: Hannah, Rafiki, KEEN, Osprey, Garmont, Dynafit, Salewa, HOKA, P...