Rock Point

1159 reviews since 4 wrz 2025

Klienci bardzo często chwalą szybką, terminową i sprawną dostawę zamówionych produktów. Opinie klientów podkreślają wysoką jakość produktów i zgodność z opisem. Obsługa klienta oceniana jest jako profesjonalna, pomocna, uprzejma i szybko reagująca na zapytania oraz problemy. Zwroty i wymiany oceniane są jako łatwe, szybkie i bezproblemowe, co docenia wielu klientów. Klienci doceniają konkurencyjne, atrakcyjne lub promocyjne ceny produktów. Bogaty wybór produktów i dostępność asortymentu są często chwalone przez kupujących. Klienci zwracają uwagę na zgodność otrzymanych produktów z opisem na stronie i doceniają szczegółowe informacje.

OpinieRock Point

Wszystko mi się podobało: cena, zgodność z opisem i szybką transakcja z dostawą. Dziękuję uprzejmie Pawel
Podajecie termin dostarczenia towaru i dotrzymujecie go. I choć już koniec lata, macie pełną rozmiarówkę butów.
Nie mam uwag to procesu zamówienia. Wszystko przebiegło sprawnie, łącznie z dostawą.
Wszystko przebiegło bardzo sprawnie a zamówiony towar spełnia moje oczekiwania.
Ponowne zamówienie z mojej strony i jak zawsze jestem zadowolony , firma Rock Point nie zawiodła , największa frajda że zamówiony towar zawsze potrafi mnie zaskoczyć , wykonaniem , jakością ,funkcjonalnością , nowoczesnym wymaganiom , polecam ,zapewne też ta firma nie raz Was zaskoczy w pozytywnym świetle .
Bardzo szybka i sprawna realizacja zamówienia, produkt zgodny z opisem Polecam :)
Ogólnie podoba mi się wasze sklep , szeroki i dobrej jakości asortyment , szybką wysyłka, brak zastrzeżeń.

bardzo szybka dostawa i świetne buty

bardzo szybka dostawa , produkt oryginalny w korzystnej cenie. polecam

Polecam wszystkim.

Przesyłka nadeszła w zapowiadanym czasie. Dobrze zapakowana. Informacja o ewentualnym zwrocie jasna. Ze spodni (Hannah) jestem bardzo zadowolona.
Szybko i sprawnie. Monitoring realizacji zamówienia, śledzenie przesyłki wszystko sprawnie i przejrzyście. Polecam , z pewnością powtórzę zakupy.

bubu

buty lomer bardzo fajne ,porządnie wykonane rozmiar 44 się zgadza, wysyłka szybka
I O
Irek O.

WSZYSTKO OKEY

Zamówiony przedmiot zgodny z opisem. Czas realizacji zamówienia bardzo szybki oraz sposób zapakowania bardzo dobry. POLECAM

Odpowiedź ze sklepu Rock Point

Zawsze nam sprawia radość, kiedy nasi klienci są zadowoleni. Pozdrawiamy serdecznie.
Szybka i fachowa dostawa. Produkt dostarczany w idealnym stanie.
Fajny przedmiot, szybka dostawa pomimo zmiany punktu odbioru z mojej strony w trakcie
Super sklep, asortyment i obsługa. Szybka dostawa i aż 90 dni na zwrot. Polecam!

Na szóstkę:)

Zamówienie zostało szybko zrealizowane. Dostarczony produkt był bezpiecznie zapakowany i zgodny z zamówieniem.
Polecam ten sklep. Bezproblemowa, szybka obsługa zamówień, szybka wysyłka, a towar tak jak w opisie.
Dobra oferta. Jeżeli dało by się przyśpieszyć nieco dostawę było by idealnie.
H B
Halina B.
Super sklep internetowy profesjonalne podejście do klienta polecam serdecznie
Dobre ceny, duży wybór, szybka dostawa, bezproblemowy zwrot.

Wiodący czeski sprzedawca odzieży outdoorowej z ponad 25-letnią historią wiodących czeskich i światowych marek outdoorowych, takich jak: Hannah, Rafiki, KEEN, Osprey, Garmont, Dynafit, Salewa, HOKA, P...