Klienci bardzo często chwalą świeżość, smak oraz wysoką jakość oferowanych ryb i innych produktów. Obsługa klienta jest opisywana jako bardzo pomocna, kompetentna, miła i profesjonalna. Produkty są regularnie chwalone za bardzo dobre, solidne i bezpieczne opakowanie, co zapewnia ich świeżość. Klienci zwracają uwagę na szeroki wybór i różnorodność asortymentu, co jest źródłem satysfakcji. Dostawa zazwyczaj odbywa się szybko, terminowo i bezproblemowo, choć pojedyncze opinie sygnalizują opóźnienia lub błędy.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniepopularnaryba.com
Nikt mnie nie poinformował o opóźnionej dostawie-brak dostawy zgodnie z ustaleniami.
Następnego dnia dostarczono produkty pod inny adres - 250 metrów od mojej posesji i szukałem paczki-firma kurierska poinformowała mnie że kurier nie otrzymał moich informacji dotyczących dostawy które to informacje znajdowały się w uwagach do zamówienia!!!!!.Łosoś szkocki też odbiegał od opisu zamawianego produktu-nie tak wygląda polędwica z łososia!! Nie planowałem stresów z poszukiwaniem paczki i jestem trochę zawiedziony!!!
Odpowiedź ze sklepu popularnaryba.com
Na naszej stronie internetowej jest komunikat o tym iż wysyłki zamówień Świątecznych zaczynamy od 18 grudnia. jeszcze nawet dziś ten baner jest dostępny.
Pana zamówienie zostało wysłane 18 grudnia a informacje o adresie wysyłki i wytycznych dla kuriera zostały przekazane do goodspeeda.
Jak wiadomo otrzymał Pan swoje zamówienie w nocy z 18 na 19 grudnia.
Nie nasza winą jest ze kurier miał problem z dotarciem do Pana posesji, w każdym razie przekazaliśmy Pana wytyczne nie zmieniając jej treści "z ulicy xxxxxx wjechać drogą wyłożoną bordowa kostką do bramy na wprost ok 50m , będzie zapalone światło na ganku, NIE POMYLIC Z SĄSIADEM Z 46 OD FRONTU BO JEST AGRESYWNY I GRYZIE. PRZEŁOŻYĆ PRZEZ BRAME. w razie problemów dzwonić"
Świetna obsuga i świeży produkt.
Wszystko ok. Produkty doskonałe.
Wszystko super,dziekuje
Super!!! Zamówienie zostało dostarczone w idealnym stanie - w umówionym terminie - perfekcyjnie zabezpieczone i schłodzone. Fantastyczny i sympatyczny kontakt ze Sprzedającym. Produkty w rewelacyjnej jakości. Dziękuję i polecam!!!
Już uzasadniał swoją opinię. Jest to już trzecia ankieta.
Polecam!!!
Wybór w sklepie jest ogromny, Panie z obsługi niewiarygodnie pomocne, przesyłka solidnie zapakowana, a produkty świetnej jakości! Polecam sklep z pełnym przekonaniem :)
zadowolony klient
zamówienie zrealizowane szybko, i odpowiednio zapakowane
Wszystko dobrze polecam