Ważny od: 27 maj 2024
- Zweryfikowana tożsamość
- Szyfrowana transmisja danych
- Przejrzysty proces składania zamówienia
Klienci bardzo doceniają wysoką jakość i świeżość produktów oraz szeroki i różnorodny asortyment, który wyróżnia sklep na tle konkurencji. Wielu użytkowników chwali profesjonalną, pomocną i sympatyczną obsługę klienta oraz łatwość i szybkość kontaktu z firmą, co ułatwia rozwiązywanie problemów. Recenzenci podkreślają także szybkie i terminowe dostawy oraz solidne, skuteczne zabezpieczenie przesyłek, szczególnie przy produktach świeżych i mrożonych. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące obecności ości lub pojedynczych wad produktów, a także opóźnień czy błędów adresowych w dostawach.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniepopularnaryba.com
- popularnaryba.com
- sklep@popularnaryba.pl
- Warszawa, POL
popularnaryba.com
Adres: Popularna 1, 02-472 Warszawa Telefon: 730 101 105 Jeśli kochasz ryby i owoce morza oraz nie wyobrażasz sobie bez nich swojej kuchni, koniecznie zapoznaj się z asortymentem naszego sklepu. Wyró...