biofeedzoo.pl

Opinie łącznie (1311) Opinie (966) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci doceniają szybkie i sprawne dostarczenie zamówień, a także staranne i bezpieczne pakowanie przesyłek. Wielu z nich podkreśla wysoką jakość, smak i różnorodność oferowanej karmy, co znajduje potwierdzenie w pozytywnych reakcjach zwierząt. Obsługa klienta jest oceniana bardzo wysoko za profesjonalizm i dobry kontakt. Dodatkowym atutem są atrakcyjne ceny oraz funkcjonalność zamknięcia opakowań. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące opóźnień w dostawie zamówień.

Opiniebiofeedzoo.pl

Wszystko w jak najlepszym porządku - szybko, konkretnie, już na miejscu.

Odpowiedź ze sklepu biofeedzoo.pl

Cześć! Bardzo dziękujemy za miłe słowa. Cieszymy się, że cały proces przebiegł sprawnie i spełniliśmy Twoje oczekiwania. Zależy nam na tym, abyście zawsze mogli liczyć na naszą szybka i konkretną obsługę. Trzymaj się!
Paczka solidnie zapakowana. Dostawa ekspresowa. Produkty testują moje jamniczki. To pierwsza dostawa nowych Produktów.

Odpowiedź ze sklepu biofeedzoo.pl

Cześć! Dzięki wielkie za miłe słowa! Cieszymy się, że paczka dotarła szybko i wszystko było solidnie zapakowane. Fajnie słyszeć, że Twoje jamniczki testują nasze produkty – dbamy o to, żeby były smaczne i zdrowe dla pupili. Trzymajcie się ciepło!
Szybka dostawa...piesek zjadł natychmiast...smakuje , dzięki i polecam

Odpowiedź ze sklepu biofeedzoo.pl

Cześć! Dziękujemy za miły komentarz! Cieszymy się, że nasza dostawa była szybka, a Twój piesek od razu polubił nasz produkt. Zależy nam na zadowoleniu naszych klientów i ich pupili, dlatego takie słowa są dla nas bardzo ważne. Pozdrawiamy serdecznie!
Piesek szczęśliwy, Tym razem zamówienie dotarło bardzo szybko.

Odpowiedź ze sklepu biofeedzoo.pl

Cześć! Bardzo się cieszymy, że piesek jest zadowolony, a paczka dotarła szybko. Zawsze staramy się działać sprawnie i dbać o Wasze pupile tak, jakby były nasze własne. Trzymajcie się i do zobaczenia ponownie!
Najbardziej spodobała mi się cena produktu

Odpowiedź ze sklepu biofeedzoo.pl

Cześć! Dziękujemy za miły komentarz! Cieszymy się, że cena naszego produktu przypadła Ci do gustu. Zależy nam na tym, aby oferować produkty wysokiej jakości w przystępnych cenach, które spełnią Wasze oczekiwania. Pozdrawiamy serdecznie!
Super karma i obsługa.
Nie mam zastrzeżeń co do jakości karm i dostawy. Profesjonalnie.

Odpowiedź ze sklepu biofeedzoo.pl

Cześć! Dziękujemy za Twoją opinię i pozytywne słowa. Cieszymy się, że nasze karmy oraz sposób dostawy spełniły Twoje oczekiwania. Zależy nam na profesjonalizmie i wysokiej jakości, dlatego każdego dnia dokładamy wszelkich starań, aby dostarczać produkty, które pokochają Twoje zwierzaki. Miłego dnia!
Tak towar dostarczony
Szybka dostawa, karma bardzo dobrej jakosci

Odpowiedź ze sklepu biofeedzoo.pl

Cześć! Dziękujemy za miłe słowa i docenienie jakości naszej karmy. Cieszymy się, że dostawa dotarła szybko i spełniła Twoje oczekiwania. Zawsze staramy się oferować najlepsze produkty, które zapewnią Twoim pupilom zdrowie i zadowolenie. Pozdrawiamy serdecznie!

Wszystko ok. Polecam
Szybka dostawa @
Szybko i łatwo.
Szybka dostawa i dobrze zapakowany produkt.

Odpowiedź ze sklepu biofeedzoo.pl

Cześć! Dziękujemy za miłe słowa i docenienie naszej szybkiej dostawy oraz starannego pakowania. Zależy nam na tym, aby zamówienia trafiały do Was bezpiecznie i na czas. Cieszymy się, że mogliśmy sprostać Waszym oczekiwaniom. Pozdrawiamy serdecznie!
szybko i sprawnie, karma smakuje moim szczeniakom,polecam

Odpowiedź ze sklepu biofeedzoo.pl

Cześć! Bardzo dziękujemy za szybkie i pozytywne słowa. Cieszymy się, że karma trafia w gusta Twoich szczeniaków. Dokładamy wszelkich starań, aby nasze produkty były smaczne i zdrowe dla każdego futrzanego przyjaciela. Trzymajcie się ciepło!
Ekspresowa dostawa. Karma wysokiej jakości.

Odpowiedź ze sklepu biofeedzoo.pl

Cześć! Bardzo dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że doceniasz szybkość dostawy i jakość naszej karmy. Zależy nam, aby dostarczać produkty, które spełniają oczekiwania naszych klientów i dbają o zdrowie Twojego pupila. Trzymaj się i do zobaczenia ponownie!
Szybki czas realizacji

Odpowiedź ze sklepu biofeedzoo.pl

Cześć! Dziękujemy za miłą opinię i docenienie szybkiego czasu realizacji. Zależy nam na tym, abyś mógł jak najszybciej cieszyć się z zakupionych produktów i zawsze stawiamy na sprawną obsługę. Cieszymy się, że spełniliśmy Twoje oczekiwania! Pozdrawiamy serdecznie!

Karmy firmy Bioffed są super

Moja cocker spanielka ma 3,5 roku. Od szczeniaka je karmy z Biofeed. Bardzo jej smakują. Nie ma żadnych problemów trawiennych i ma piękną sierść.

Odpowiedź ze sklepu biofeedzoo.pl

Cześć! Dzięki wielkie za podzielenie się swoją opinią! Świetnie słyszeć, że Twoja cocker spanielka tak dobrze się czuje i że nasza karma przyczynia się do jej zdrowia i pięknej sierści. Dbamy o to, by nasze produkty były najwyższej jakości i wspierały dobre samopoczucie Twojego pupila. Pozdrawiamy serdecznie!
bardzo profesjonalna obsługa klienta świetny kontakt polecam. Karma wspaniała duży wybór

Odpowiedź ze sklepu biofeedzoo.pl

Cześć! Dzięki wielkie za miłe słowa! Cieszymy się, że nasza obsługa i wybór karmy przypadły Ci do gustu. Zawsze staramy się być na najwyższym poziomie, by siać radość zarówno u klientów, jak i u ich pupili. Trzymaj się i do zobaczenia!
Piesek zawsze zadowolony z karmy, paczki zawsze na czas, a mały problem, którego nie zauważyłem firma sama zweryfikowała i poprawiła zamówienie. Polecam z wszystkim zwierzolubom🙂 Ta firma ma moc💪
Pełnowartościowa karma w extra cenie

Odpowiedź ze sklepu biofeedzoo.pl

Cześć! Dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że karma spełnia Twoje oczekiwania i oferuje świetną wartość. Zależy nam, aby nasze produkty były nie tylko pełnowartościowe, ale też dostępne w atrakcyjnej cenie. Trzymajcie się ciepło!