Ważny od: 21 wrz 2023Ważny
Klienci bardzo często chwalą uprzejmość, pomocność i profesjonalizm obsługi. Wielu klientów pozytywnie podkreśla szybki czas realizacji i sprawność wysyłki. Klienci często wyrażają zadowolenie z wysokiej jakości oraz zgodności produktów z opisem. Znaczna liczba recenzji zawiera jednoznaczne rekomendacje sklepu i zachętę do zakupów. Klienci doceniają dobry kontakt i komunikację ze sklepem, szczególnie w przypadku rozwiązywania problemów lub potrzeby wyjaśnień. Pojawiają się też pojedyncze głosy krytyczne dotyczące komunikacji. Czasem pojawiają się uwagi o opóźnieniach lub braku przesyłki.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieSklep Deesis s.c. ul. Panska 75/12 Wsrszaws
Zamówione produkty otrzymałam szybko.
Transakcja przebiegła bez zakłóceń. Dziękuję :-)
Wspaniałe miejsce na mapie Warszawy, polecam z całego ♥️
Mala jest dobrej jakości.
polecam
Wszystko bylo super- jak zawsze ;) Obsluga, szybka wysylka itd. Kocham ten sklep i jego wlasciciela!
Wspaniałe produkty, genialna jakość i cudowni ludzie którzy rozwiązuję wszelkie problemy :-)
Jesteście wspaniali! No i realizacja zadań jest błyskawiczna. Dziękuję!
opakowanie, bez mnóstwa folii
Wszystko w najlepszym porządku! Polecam sklep Deesis!
- +48602133466
- deesis.com.pl