Klienci doceniają bardzo szybką, sprawną i terminową dostawę zamówień. Jakość, zgodność z opisem oraz wygląd produktów, zwłaszcza butów, spotykają się z pozytywnymi opiniami. Cena produktów jest często uznawana za atrakcyjną i konkurencyjną. Obsługa klienta oceniana jest jako profesjonalna, pomocna i godna polecenia. Kontakt ze sklepem również oceniany jest jako dobry i sprawny. Wśród opinii pojawia się pojedynczy negatywny przypadek dotyczący obsługi klienta.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieego-sport.pl
Średnio wyszło. Burzy przyjechały uszkodzone oraz wyglądały jak by leżały długo na magazynie lub były mierzone.
Uszkodzenie było faktycznie mało widoczne ale jedna zauważyłem.
Oczywiście mogłem zwrócić ale były na prezent więc zapadła decyzja że zostają.
Podjęta próba rekompensaty spłynęła na niczym. Pan proponował 15 procent rabatu. Ale według mnie to średnia rekompensata.
Po 2 dniach korespondencji zaproponowałem aby obniżyć jedne buty o 14 zł więcej niż wychodziło z 15 procent. Niestety nie otrzymałem zgody i na moją prośbę przerwaliśmy korespondencję.
W skrócie. Przesyłka szła o dzień dłużej niż u konkurencji bo w tym samym czasie zamawiałem też z innego sklepu dużego.
Produkt przyszedł lekko uszkodzony i w stanie dobrym plus nie nowym.
Próba obsługi klienta gdzie pan ewidentnie nie był skory i zadowolony spełzła na niczym. Gdzie napisałem już wprost że to 14 zł było by wyrazem dobrej woli w stronę klienta.
No cóż. Nie zawsze jest ta wola niestety.
Szybkość dostawy oraz szybki proces zwrotu. Cały zakup i zwrot zajął tylko tydzień. Firma organizuje to bardzo dogodnie dla klienta. Wiele firm na rynku wysyła korektę faktury i na zwrot pieniędzy czeka się 10 dni, a tu szanują ludzi i od razu oddają pieniądze. Można szybko kupic coś innego, co będzie pasowało.
Kupilam zly rozmiar, druga para i zwrot bez problemowy👍
Szybka realizacja, kontakt, wszystko ok, polecam serdecznie
Odpowiedź ze sklepu ego-sport.pl
Bardzo dziękujemy za miłe słowa i polecenie! Cieszymy się, że sprawny kontakt i szybka realizacja spełniły oczekiwania. Do zobaczenia przy kolejnych zakupach! Pozdrawiamy serdecznie!
Ekspresowa wysyłka, towar zgodny z zamówieniem. Polecam!
Bardzo szybka realizacja 💪🤞👍
Odpowiedź ze sklepu ego-sport.pl
Super, dzięki wielkie! ⚡ Staramy się działać ekspresowo. Pozdrawiamy serdecznie! 👍
Wszystko ok , towar zgodny z opisem
Bardzo dobrze polecam
Bardzo szybka dostawa. Buty świetne wygodne . Polecam serdecznie
Odpowiedź ze sklepu ego-sport.pl
Bardzo dziękujemy za najwyższą ocenę! Cieszymy się, że spełniliśmy oczekiwania i zapraszamy ponownie.
polecam, świetna obsluga
Szybka wysyłka! Piękne, oryginalne buty! Polecam!
Odpowiedź ze sklepu ego-sport.pl
Polecam, buty bardzo fajne, rozmiar zgodny z oferowanym. Bardzo szybka dostawa.