13 paź 2023
Witam
Moją przygodę z olejkami zacząłem jakiś czas temu ok 8 m-cy wprawdzie na początku była to pasta ale teraz już tylko olejki. Po długich przeczytanych artykułach i rozmowach telefonicznych trafiłem do hempmedicala i to był strzał w dziesiątkę. Tutaj też było parę telefonów i otrzymałem rzetelną odpowiedź na wszystkie moje pytania i obawy. Współpraca oraz rozmowy z ludźmi po drugiej stronie słuchawki super. Z całego serca polecam tą firmę
Szczególne podziękowania wraz z żoną kieruję pod adresem właściciela i pana Mariusza
Dziekujemy
brak kontaktu-czat nie dział, infolinia nie działa, formularz kontaktowy tez nie działa......nie otrzymałam ulotki dotyczącej zamówionego produktu ....
Opinie nt. sklepu hempmedical.pl
28 sie 2024
Po wielu przygodach z różnymi producentami olejków, i bardziej znanymi i mniej znanymi i tańszymi i droższymi, w końcu trafiła na olejki, które nie są "szajsem" ☺️ W smaku są bardzo konopne, przez co mogę stwierdzić, że to jest prawdziwy olejek konopny o złotej barwie, a nie jakieś ciemne i gorzkie "olejki". No i najważniejsze - pozbyłam się bezsenności, koszmarów, braku energii w ciągu dnia i efektu znudzenia życiem.
23 sie 2024
Olejki hempmedical poleciła mi moja psychoterapeutka, wcześniej nigdy o nich nie słyszałam. Początkowo byłam bardzo sceptyczna, ale zachęcona pozytywną opinią terapeutki oraz innymi opiniami na stronie postanowiłam zaryzykować i produkt okazał się strzałem w dziesiątkę. Po tygodniu czułam taki wewnętrzny spokój, jakiego nie czułam od lat i było mi po prostu niesamowicie dobrze. Odporność na stresowe sytuacje wzrosła u mnie znacznie, stres był odczuwany w sposób przytłumiony, troche "za ścianą" co dawało lepsze pole do radzenia sobie. Jeśli chodzi o sen - tu nie zauważyłam różnicy. Poleciłam już olejki konopne wszystkim, których znam i osoby, które jej spróbowały również są zachwycone i dziękują mi za polecenie. Myślę, że produkt jest godny uznania i zdecydowanie wart zakupu :)
1 wrz 2024
Miałam ogromne problemy ze snem (trudności z zasypianiem i wybudzanie się w nocy) - przez co praktycznie codziennie byłam nieprzytomna i brakowało mi sił. Postanowiłam spróbować olejki konopne, bo uważałam, że leki nasenne to nie jest rozwiązanie na długo. Bardzo mnie zaskoczyło to, że po około 3 tygodniach moje problemy się bardzo zmniejszyły. Zasypiam szybciutko, przestałam się wybudzać, a rano nie jestem nieprzytomna. Jestem zaskoczona i zachwycona! Zdecydowanie na tak ♥️
3 wrz 2024
To był mój bardzo przemyślany zakup. Porównywałam różne olejki, ale zdecydowałam się na Hemp Medical ze względu na dość sporą liczbę pozytywnych opinii. Po miesiącu mogę się pod tymi opiniami podpisać. Nie wierzyłam, ale one naprawdę działają. Mam dwójkę małych dzieci i jestem wykończona psychicznie i fizycznie. W sumie już nie jestem, tylko byłam :) Bardzo dobrze na mnie olejek zadziałałm. Wysypiałam się w nocy, nastrój poprawiony i psychicznie czuje się dużo lepiej :)
24 sie 2024
Jestem zachwycona olejkami konopnymi naprawdę działa Od pierwszych dni zażywania moj nastrój bardzo się poprawił to jest niesamowite Polecam z całego serca wszystkim którzy walczą ciagle ze złymi myślami Mąż zażywa wyższe stężenia i tez jest mega zadowolony Muszę jeszcze wspomnieć o relacjach Firmy z klientem które są mega Jeszcze się nie spotkałam żeby z taka troska pasja i zaangażowaniem dbać o klienta Dziękuje
27 sie 2024
Olejki konopne bardzo mi pomogłby. Miałam spore załamanie nerwowe i ciężką sytuację życiową. Dodatkowo bardzo stresująca praca. Brałam olejek 10% i później olejek 25%. Zdecydowanie mocniejsze stężenie bardziej wyraźnie na mnie działało. Już po dwóch tygodniach czułam oddech, byłam bardziej spokojna. Na pewno zostaje z tą firmą i jestem niesamowicie wdzięczna za takie jakościowe olejki!!!
25 sie 2024
Poleciła mi te olejki córka i nie ukrywam że pewną ostrożnością dałam się namówić na kupienie go czego dzisiaj nie żałuję. Źle sypiałam w nocy,budziłam się po kilka razy,nie miałam energii do życia, wewnętrznie byłam rozdrażniona. Od kiedy stosuję olejki konopne problem znikł. Noce przespane,rano wstaję z energią do działania. Polecam wszystkim nie dowiarkom.
27 sie 2024
Totalnie jestem zadowolony! W końcu mam odpowiednią dawkę enegii w ciągu dnia.. nie jestem w ogóle senny. Przesypiam całe noce. Teraz zamówiłem też olejek dla mojej 80 letniej mamy, która zaczęła suplementować olejki. Tak, jak nie mogła spać w nocy, tak teraz śpi bardzo dobrze. I co najważniejsze odstawiła wszelkie przeciwbólowe tableki
20 sie 2024
Chyba jedynego czego żałuje to tego, że tak późno tutaj trafiłem... borykałem się z ogromnymi problemami psychicznymi (DDA) oraz problemem ze snem. Olejki stosuje trzy miesiące (trzy stężenia) i jest o niebo lepiej... dawno tak dobrze i pozytywnie się nie czułem, jestem bardzo wdzięczny firmie Hemp Medical i polecam każdemu!
23 sie 2024
Jestem już po miesięcznym stosowaniu i zamawiam kolejna buteleczkę bo olejki naprawdę działają. Efekt zauważyłam u siebie po kilku dniach. Przede wszystkim mam więcej Energi, nie muszę robić sobie już popołudniowych drzemek. Estem Dużo spokojniejsza i mam tzw pustą glawe czyli zdecydowanie mniej czarnych mysli
23 sie 2024
Mała pomyłka w realizacji zamówienia i zamiast dwóch trzech dostałam dwa olejki, ale firma bardzo szybko dosłała brakujący olejek 15%. Same produkty oceniam wyjątkowo dobrze. Skończyłam trzy buteleczki i trzy miesiące stosowania różnymi stężeniam. Czuję, że wyszłam z pierwszego stadium problemów lękowych.
27 sie 2024
Olejki konopne od hempmedical stosuję już około 3-4 miesięcy. Mogę powiedzieć, że odmieniły moje one życie. Czuję się bardzo dobrze. Objawy choroby zmniejszyły się. Bardzo polecam te olejki. Na uwagę zasługuje też kontakt ze sklepem oraz pomocne rady podczas konsultacji :)
21 sie 2024
Bardzo pozytywnie oceniam sam sklep, obsługę oraz olejki. Po konsultacji został dobrany dla mnie olejek i dla mojej 4 letniej córki. Stosujemy dwa tygodnie i widzimy efekty. Ja jestem spokojniejsza, mam więcej energii. Córka w końcu przesypia całe noce. Bardzo polecamy.
Zamówiłam zestaw 10/20/30. Po zużyciu wszystkich butelek mogę wystawić rzetelną ocenę. Największą różnicę - na plus - widzę w tym, że mam więcej energii, lepszy nastrój i ogólnie czuję się wyciszona i spokojna. Sen również mi się poprawił. Będę stosowała dalej.
25 sie 2024
Stosuje na lepszy sen , ale sprawdza się też w załagodzeniu bólów reumatologicznych i obniżeniu zapalenia w organizmie , mam tocznia układowego i niewydolność nerek - dializy , bardzo szybko jest efekt stosowania tych olejków , bardzo polecam .
24 sie 2024
Zdecydowanie mogę polecić olejki konopne tej firmy. Stosowałam już kilka różnych i tylko hempmedical spełnił moje oczekiwania. Olejki w smaku bardzo przyjemne, łatwo je się przyjmuje. Znacząca poprawa samopoczucia i energii. Sen dużo lepszy.
1 wrz 2024
Bardzo dobry i skuteczny produkt. Działanie widoczne bardzo szybko w moim przypadku. Przestałem być ciągle zmęczony, nie mam problemu z zasypianiem i wstawaniem, znaczące zmniejszenie odczuwania stresu. Z czystym sumieniem mogę polecić
Obsługa ok, produkt nie
Realizacja zleceń super, wszystko ok, jednak niestety olejek nie przyniósł oczekiwanych rezultatów - stosowałam go przeciwbólowo i mimo stopniowego zwiększania dawki aż do używania 4-5 kropli olejku 30% nie pomógł na ból mojej nogi :(
Zaryzykuję stwierdzenie, że te olejki odmieniły moje życie :))) Po jakimś czasie mogłem przestać używać psychotropów, skupiłem się na stosowaniu olejków konopnych i psychoterapii. Teraz moje życie wygląda bardziej kolorowo :)
4 wrz 2024
olejki konopne pierwsza klasa 😀 stosowałam kilka już marek, ale były jakieś dziwne i miały dziwną konsystencje i kolor... na Hemp Medical trafiłam z polecenia koleżanki z pracy, żałuje tylko, że tak późno. Mocna 5! 😀