bajkowypokoik.pl

Opinie łącznie (3903) Opinie (1253) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają ekspresową realizację zamówień i szybkie dostawy. Produkty oceniane są jako bardzo wysokiej jakości i wykonane z dbałością o szczegóły. Klienci chwalą dodawane prezenty i miłe niespodzianki, zwłaszcza dla dzieci. Obsługa klienta jest postrzegana jako bardzo miła, profesjonalna oraz pomocna. Zamówienia są starannie i estetycznie zapakowane, co budzi zadowolenie klientów. Klienci doceniają łatwy, szybki i rzeczowy kontakt ze sprzedawcą. Produkty są zgodne z opisem, a zamówienia realizowane zgodnie z oczekiwaniami klientów.

Opiniebajkowypokoik.pl

Fajny prezent dla małych miłośników wędkarstwa do tego personalizowany super prezent na 100% polecam! Magdalena

Narazie wyglada dobrze, nie jest to naklejka która spierze się po pierwszych 3 pranych, dostawa suczka, zobaczymy jak się będzie się z niego korzystać

Odpowiedź ze sklepu bajkowypokoik.pl

dziękujemy za opinię
Wszystko fajno, produkt zgodny z zamówieniem, paczka wysłana już na następny dzień, dzieciak sie bardzo ucieszył.
Bardzo ładny prezent zapakowany schludnie. Przesyłka przygotowana w taki sposób że celofan w ośrodku nie był pogiety
super szybki czas realizacja spersonalizowanego zamówienia, rewelacyjny kontakt i obsługa na najwyższym poziomie
Super szybka wysyłka, towar zgodny z opisem, przystępna cena, polecam
Witam bardzo serdecznie dziękuję za piękna paczuszkę z pościelą przepiękna
Bardzo szybko zrealizowano zamówienie z czego sie cieszę. Wykonanie i jakosc bardzo dobra. Polecam
zamówienie zrealizowane bardzo szybko, dodatkowo w paczce liścik i 2 naszywki :) Pościele bardzo ładne :) Towar zgodny z zamówieniem, polecam :)
Polecam, jestem stałą klientką. Jak zawsze na czas sprawnie i bezpiecznie

polecam

towar zgodny z opisem, jakość wykonania bardzo dobra, pięknie zapakowane i bardzo szybko dostarczone, same plusy
Ekspresowa realizacja zamówienia i wysyłka🙂 tata ratownik zachwycony z prezentu. Polecam serdecznie
Polecam! Produkt zgodny z opisem, miła niespodzianka dla bobasa dodana.
Produkt bardzo dobrej jakości. Wyszyte imię prezentuje się pięknie. Kolory tak wyraziste jak na prezentowanych zdjęciach. Tylko jeden minus pudełko mało atrakcyjne za tę cenę zważywszy, że to prezent dziecku 😉
Szybka wysyłka, ładna pościel, indywidualny prezencik 😍
Polecam serdecznie! Szybka i sprawna wysyłka plus miła niespodzianka dla dzieciaków ;)
Bardzo dobry produkt kołdra rewelacja lekka pokrycie bawełniane polecam
Bardzo szybka i profesjonalna realizacja ręczników ze zdjęciem. Bardzo dobry kontakt celem ustalenia szczegółów projektu. Dziękuję
Bardzo szybka realizacja, czysto, wszystko zgodne z opisem produktu. Polecam serdecznie
Przesyłka dotarła bardzo szybko Wszystko jak w opisie 😊