najbardziej pozytywna opinia
6 sty 2023
Zamówienie i wysyłka bez zastrzeżeń, sprawnie i szybko (dostawa nawet przed terminem - po 2 dniach). Okularki korekcyjne do pływania są b dobre - w końcu widzę więcej niż do tej pory i mam to pozytywny wpływ na moje pływanie. Po kilku seansach na basenie mam jeszcze problem z dopasowaniem w stosunku do poprzednich okularków ale myślę, że sobie poradzę. Generalnie mam bardzo pozytywne wrażenia. Polecam!
Nie wprowadzać ludzi w błąd. Czepek w sklepie był opisany, że jest do długich włosów co jest nieprawdą i nie potwierdza tego również opakowanie. Przez moje długie włosy schowane pod czepkiem czepek się zsuwa i połowa głowy jest bez czepka czego nie miałam mając inny typowy czepek dla długich włosów. Z uwagi na inne miasto i koszty przesyłki nie opłaca mi się teraz kolejny raz płacić za kuriera. Zostałam wyprowadzona w błąd i jestem stratna.
Opinie nt. sklepu Sklep pływacki AQUA SPEED
Bardzo polecam !
Szybka wysyłka, towar w pełni zgodny z opisem, żadnego problemu. Zakupiona maska pełnotwarzowa była w chwili zakupu w znacznie niższej cenie od konkurencji (Maski różnią się jedynie logo sklepu, w przypadku Aqua Speed dodatkowo zatyczki do uszu w zestawie.Nadmienię, że zakupiłem drugą maskę od konkurencyjnego sklepu więc wiem co piszę) jest tu po prostu korzystniej cenowo. Bardzo polecam !
21 lis 2023
Dziękujemy za Twoją pochlebną recenzję! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z szybkości dostawy i że produkt spełnił Twoje oczekiwania. Wspaniale jest wiedzieć, że AQUA SPEED oferuje jedne z najlepszych cen w porównaniu do naszych konkurentów. Staramy się dostarczać naszym klientom produkty wysokiej jakości w uczciwych cenach. Doceniamy Twoją rekomendację i dziękujemy za wybór AQUA SPEED!
Szybka i sprawna obsługa, fachowa pomoc
Szybka i sprawna obsługa, pełne zrozumienie potrzeb klienta, sprawna telefoniczna pomoc w zamówieniu produktów. POLECAM na 100%
Odpowiedź ze sklepu Sklep pływacki AQUA SPEED
Bardzo dziękujemy za Twoją wspaniałą recenzję! Naprawdę cieszymy się, że miałaś świetne doświadczenia z naszą obsługą klienta i byłaś w stanie uzyskać produkty, które chciałaś. Cieszymy się, że mogliśmy dać Ci satysfakcję, na jaką zasługujesz!
Towar zgodny z umową. Dostarczony bardzo szybko. zamówiłem w piątek a w sobotę był już do odbioru w skrytce InPostu.
Odpowiedź ze sklepu Sklep pływacki AQUA SPEED
Bardzo dziękujemy za miłe słowa i poświęcenie czasu na przesłanie nam recenzji. Cieszymy się, że produkt został dostarczony zgodnie z umową i że otrzymałeś go szybko. Jeszcze raz dziękujemy za Twoje wsparcie!
16 lis 2023
Bardzo dobry wybór i jakość produktów. Do tego świetny i bezproblemowy kontakt oraz szybka wysyłka.
17 lis 2023
Dziękujemy za miłe słowa! W AQUA SPEED dokładamy wszelkich starań, aby oferować szeroki wybór wysokiej jakości produktów i doskonałą obsługę klienta. Cieszymy się, że Twoje doświadczenie z nami było pozytywne! Jeszcze raz dziękujemy za Twoją opinię.
13 lis 2023
Bardzo jasno i przejrzyście podane zasady zakupu i zwrotów. Towar dostarczony
b szybko.
15 lis 2023
Dziękujemy za Twoją recenzję! Cieszymy się, że nasze zasady dotyczące zakupów i zwrotów są jasne i przejrzyste. Miło nam również słyszeć, że twoje zamówienie dotarło szybko! W AQUA SPEED staramy się, aby zakupy były wygodne i łatwe dla naszych klientów. Mamy nadzieję, że spodoba Ci się nowy produkt!
Czas oczekiwania ,/ mniej niż 24 godziny,/
15 lis 2023
Świetnej jakości produkty, błyskawiczna realizacja zamówienia-dziękuję
15 lis 2023
Dziękujemy za świetną recenzję! Cieszymy się, że podoba Ci się jakość naszych produktów i szybka dostawa. Jesteśmy dumni z dostarczania najwyższej klasy sprzętu pływackiego, aby pomóc pływakom osiągnąć ich cele. Mamy nadzieję, że wkrótce znów będziemy mogli Ci pomóc!
25 lis 2023
Dostawa szybka,a produkt zgodny z zamówieniem.Polecam ten sklep
Odpowiedź ze sklepu Sklep pływacki AQUA SPEED
Dziękujemy za Twoją opinię! Cieszymy się, że dostawa była szybka, a produkt zgodny z Twoim zamówieniem. W AQUA SPEED staramy się zapewnić naszym klientom przyjemne zakupy i cieszymy się, że w Twoim przypadku udało nam się to osiągnąć. Dziękujemy, że nas wybrałeś!
18 godzin temu
tempo dostarczenia produktów, jakość zamówionych artykułów
Zadowolony klient :)
Szybka dostawa, super produkt, spełnia oczekiwania w 100%.
Odpowiedź ze sklepu Sklep pływacki AQUA SPEED
Bardzo dziękujemy za wspaniałą recenzję! Cieszymy się, że AQUA SPEED spełnił wszystkie Twoje oczekiwania. Staramy się zapewnić jak najlepsze wrażenia z zakupów u nas i cieszymy się, że masz z nami wspaniałe doświadczenia. Jeszcze raz dziękujemy!
5 godzin temu
Produkty zgodne z oczekiwaniem, obsługa sprawna.
19 lis 2023
Wszystko zgodnie z opisem,szybka realizacja
21 lis 2023
Dziękujemy za Twoją pozytywną recenzję! . Dziękujemy za Twoje wsparcie! Pozdrawiamy, zespół AQUA SPEED.
Szybka dostawa, produkty zgodnie z opisem
15 lis 2023
Dobry kontakt, bardzo szybka dostawa DPD.
17 lis 2023
Dziękujemy za recenzję! Cieszymy się, że dostawa została zrealizowana szybko oraz, że jesteś zadowolony z kontaktu z nami. Twoja opinia jest dla budująca :-). Pozdrawiamy, zespół AQUA SPEED.
Szybka przesyłka i dobra jakość produktu
13 godzin temu
Bardzo szybka wysyłka, kostium super.
Szybka dostawa i towar zgodny z umową.
Odpowiedź ze sklepu Sklep pływacki AQUA SPEED
Dziękujemy za pozytywną recenzję! Pozdrawiamy, zespół AQUA SPEED.