19 lut 2024
Strój kąpielowy po prostu rewelacyjny :) bardzo długo szukałam stroju na duży biust i ten po prostu spełnia wszystkie wymagania. Bardzo stabilny, trzymający biust a jednocześnie wygląda się bardzo pięknie. Strój kobiecy zakrywający brzuszek a jednocześnie ładnie go prezentuje. Rewelacja jestem bardzo zadowolona a tabela rozmiarów duża pomoc w wyborze rozmiaru. praktycznie sprawdziłam jedynie wymiar pod biustem i trafiłam idealnie z rozmiarem. polecam śmiało na pewno wrócę po jeszcze jeden w innym kolorze.
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w Aqua Speed. Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Sprawnie skorygowano w zamówieniu błędnie podany przeze mnie kolor produktu, tak, że finalnie całą przesyłkę otrzymałam w zakładanym wstępnie terminie. Polecam zakupy w tym sklepie.
Odpowiedź ze sklepu Sklep pływacki AQUA SPEED
Dziękujemy za miłe słowa i rekomendację. To dla nas wielka radość słyszeć, że ma Pani pozytywne doświadczenia z naszym sklepem i że byliśmy w stanie szybko rozwiązać wszelkie problemy. W Aqua Speed dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić doskonałą obsługę klienta i sprawnie dostarczać produkty. Mamy nadzieję, że będziemy mieli okazję ponownie służyć Pani pomocą w przyszłości. Pozdrawiamy, zespół AQUA SPEED.
Bardzo szybka wysyłka, zamówienie dobrze spakowane, zero problemów. Kupiłam dwie pary gogli do pływania. Jeden wybrałam, drugi odsyłam. Sklep umożliwia mi odesłanie przez Inpost po preferencyjnej stawce.
Sklep godny polecenia!
Odpowiedź ze sklepu Sklep pływacki AQUA SPEED
Dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie recenzji. Cieszymy się, że miała Pani pozytywne doświadczenia z zakupami u nas i że nasza szybka dostawa i opakowanie spełniły Pani oczekiwania. Nasz zespół zawsze stara się oferować najwyższej jakości produkty i obsługę klienta. Dziękujemy za polecenie naszego sklepu i mamy nadzieję, że wkrótce spotkamy się ponownie w AQUA SPEED! Do zobaczenia !
22 sie 2024
Proces realizacji zamówienia bez zastrzeżeń
Jedna fwiazdka mniej ponieważ wszystkie zamówione produkty: strój jednoczęściowy, spodenki, klapki są za małe, choć zakupione w typowym dla mnie rozmiarze. Klapki to nawet o dwa numery. Odsyłam z żalem.
22 sie 2024
Dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie recenzji. Doceniamy wszystkie opinie, zarówno pozytywne, jak i negatywne, ponieważ pomagają nam ulepszać nasze produkty i usługi. W AQUA SPEED nieustannie staramy się zapewniać dokładne tabele rozmiarów w celu uzyskania trafności co do rozmiaru. Rozumiemy, że otrzymane produkty nie były dla Pana odpowiednie. Nasza firma dąży do zapewnienia wysokiej jakości strojów kąpielowych i weźmiemy pod uwagę tą opinię w celu przyszłych ulepszeń. Mamy nadzieję, że da nam Pan kolejną szansę w przyszłości. Zespół AQUA SPEED !
Profesjonalizm
Szybkość realizacji zamówienia, komunikatywność związana z zamówieniem. Ładna strona internetowa, szeroki asortyment, dobra jakość produktu. Rzetelność i dokładność. Profesjonalizm .
2 wrz 2024
Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoimi doświadczeniami. Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszej szybkiej dostawy, komunikacji i wysokiej jakości produktów. Nasz zespół jest dumny z dostarczania szerokiej gamy produktów i zapewniania profesjonalizmu na każdym etapie procesu. Doceniamy takie miłe słowa i mamy nadzieję, że będziemy Pani nadal służyć w przyszłości. Do zobaczenia, zespół AQUA SPEED !
3 wrz 2024
Zamówiłam okulary korekcyjne do pływania i jest to pierwszy sklep,w którym można zamówić okulary korekcyjne mając każde oko inne. Do tej pory nie spotkałam się z takim czymś.
Odpowiedź ze sklepu Sklep pływacki AQUA SPEED
Bardzo dziękujemy za Pani pozytywną opinię! Cieszymy się, że udało się znaleźć korekcyjne okulary pływackie, które pasują do Pani wyjątkowych potrzeb. W AQUA SPEED staramy się zapewnić szeroką gamę opcji dla wszystkich naszych klientów, bez względu na różnice. Doceniamy takie wsparcie i mamy nadzieję, że wkrótce znów się spotkamy! Do zobaczenia, zespół AQUA SPEED !
Szybki i bezpieczny zakup .
Maski trochę ciężkie , dobrze by było podawać wagę .
Po skorzystaniu ze sprzętu będzie można napisać coś więcej .
Odpowiedź ze sklepu Sklep pływacki AQUA SPEED
Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoimi doświadczeniami. Cieszymy się, że uważa Pan nasz proces zakupu za szybki i bezpieczny. Jeśli chodzi o wagę naszych masek, doceniamy sugestię i weźmiemy ją pod uwagę przy przyszłych ulepszeniach. Cenimy takie opinię i mamy nadzieję, że po skorzystaniu z naszego sprzętu będziesz miał jeszcze więcej pozytywnych rzeczy do powiedzenia na temat AQUA SPEED. Pozdrawiamy, zespół AQUA SPEED.
Buty basenowe
Odbiór osobisty bezproblemowy. Buty super. Rozmiar zgodny, wygodne na szeroką stopę.
Gorąco polecam sklep jak i towar.
Odpowiedź ze sklepu Sklep pływacki AQUA SPEED
Dziękujemy za Pana pozytywną opinię! Cieszymy się, że zakupy u nas przebiegły bezproblemowo i że jest Pan zadowolony z jakości naszych produktów. Nasz zespół w AQUA SPEED dokłada wszelkich starań, aby zapewnić naszym cenionym klientom wygodny i wysokiej jakości sprzęt pływacki. Taka rekomendacja wiele dla nas znaczy i z niecierpliwością czekamy na ponowne obsłużenie Pana w przyszłości. Do zobaczenia, zespół AQUA SPEED.
Świetny sprzęt gatunkowo i wszystko we właściwym rozmiarze, szybka obsługa, paczka na drugi dzień u mnie.
Odpowiedź ze sklepu Sklep pływacki AQUA SPEED
Dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie recenzji. Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z jakości i rozmiaru naszego sprzętu pływackiego. W AQUA SPEED jesteśmy dumni z zapewniania szybkiej i sprawnej obsługi, aby nasi klienci otrzymywali zamówienia na czas. Doceniamy takie opinie i mamy nadzieję, że będziemy Pani nadal służyć w przyszłości.
Pozdrawiamy, zespół AQUA SPEED.
Wysłane zostało wszystko zgodnie z zamówieniem oraz bardzo szybko . Polecam wszystkim tą firmę .
Odpowiedź ze sklepu Sklep pływacki AQUA SPEED
Dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie recenzji. Doceniamy Pana miłe słowa i cieszymy się, ż zamówienie zostało szybko dostarczone. Staramy się zapewnić naszym klientom płynne i wydajne zakupy. Dziękujemy za polecenie naszej firmy innym. Z niecierpliwością czekamy na ponowne zakupy w AQUA SPEED. Do zobaczenia !
3 wrz 2024
Strój i spodenki które zamówiłam są bardzo dobrej jakości, bardzo szybka wysyłka. Polecam sklep
Odpowiedź ze sklepu Sklep pływacki AQUA SPEED
Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się pozytywnymi doświadczeniami o naszych produktach do pływania. Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z jakości naszych produktów i pod wrażeniem naszej szybkiej wysyłki. W AQUA SPEED staramy się zapewnić najlepszą jakość i obsługę wszystkim naszym klientom. Taka rekomendacja wiele dla nas znaczy!
Dziękujemy, za wybranie AQUA SPEED !
Bardzo dobry jakościowo towar- strój kąpielowy , ręczniki na basen . Rewelacja !!!
Odpowiedź ze sklepu Sklep pływacki AQUA SPEED
Bardzo dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie tak wspaniałej recenzji! Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z jakości naszego sprzętu pływackiego, w tym strojów kąpielowych i ręczników basenowych. Taka satysfakcja jest naszym priorytetem i cieszymy się, że udało nam się spełnić Pani oczekiwania. Mamy nadzieję, że wkrótce znów spotkamy się w AQUA SPEED! Pozdrawiamy !
Szybkie, łatwe zakupy i błyskawiczna dostawa. Produkt bardzo dobrej jakości.
Odpowiedź ze sklepu Sklep pływacki AQUA SPEED
Dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie recenzji. Cieszymy się, że masz pozytywne doświadczenia z naszą firmą, od łatwości zakupu po szybką dostawę i jakość naszego produktu. W AQUA SPEED staramy się zapewnić naszym klientom najlepszy sprzęt pływacki i doskonałą obsługę. Satysfakcja klientów jest naszym najwyższym priorytetem. Mamy nadzieję, że nadal będziesz z przyjemnością korzystać z naszych produktów. Życzymy miłego dnia! Pozdrawiamy, zespół AQUA SPEED.
23 sie 2024
Polecam z całego serca. Ekspresowa wysyłka. Bardzo bardzo polecam
27 sie 2024
Bardzo dziękujemy za pozytywną recenzję naszej firmy i produktów. Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z szybkiej dostawy i doceniamy takie rekomendację. W AQUA SPEED dążymy do zapewnienia wysokiej jakości sprzętu pływackiego i sprawnej obsługi. Dziękujemy za wybranie nas i mamy nadzieję, że w przyszłości nadal będziemy spełniać Pani oczekiwania. Pozdrawiamy, zespół AQUA SPEED.
30 sie 2024
Strój kąpielowy bardzo dobrej jakości. Szybka wysyłka. Polecam.
2 wrz 2024
Bardzo dziękujemy za Pani miłą recenzję! Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z jakości naszych strojów kąpielowych i doceniamy takie rekomendację. Zawsze staramy się zapewnić naszym klientom szybką i sprawną wysyłkę. Taka opinia wiele dla nas znaczy, ponieważ nieustannie pracujemy nad dostarczaniem najlepszych produktów i usług. Dziękujemy za wybranie AQUA SPEED i mamy nadzieję, że będziemy mogli Pani ponownie służyć w przyszłości. Dziękujemy za opinię, zespół AQUA SPEED !
Polecam! Szybka realizacja zamówienia. Towar zgodny z opisem.
Odpowiedź ze sklepu Sklep pływacki AQUA SPEED
Dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie recenzji. Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszej szybkiej dostawy i że produkt spełnił Pana oczekiwania. Satysfakcja klientów jest naszym priorytetem i cieszymy się, że mogliśmy zapewnić Panu doskonałe wrażenia z zakupów. Mamy nadzieję, że będziemy mieli przyjemność służyć Panu ponownie w przyszłości.
Do zobaczenia ! Pozdrawiamy, zespół AQUA SPEED.
29 sie 2024
Towar dostarczony wcześniej niż deklarowano. Zgodny z opisem
29 sie 2024
Cieszymy się, że wcześnie otrzymał Pan zakupiony produkt i że spełnił on Pana oczekiwania. Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoimi pozytywnymi doświadczeniami. Jesteśmy bardzo dumni z dostarczania wysokiej jakości produktów na czas i jesteśmy wdzięczni za takie miłe słowa. Mamy nadzieję, że nadal będzie Pan czerpać przyjemność z korzystania z naszego sprzętu pływackiego AQUA SPEED. Dziękujemy jeszcze raz, zespół AQUA SPEED.
Ekspresowa wysyłka, produkty bardzo dobrej jakości. Polecam
Odpowiedź ze sklepu Sklep pływacki AQUA SPEED
Dziękujemy za miłe słowa i polecenie naszych produktów. Jesteśmy dumni z dostarczania wysokiej jakości sprzętu pływackiego i zapewniania szybkiej dostawy do naszych klientów. Zadowolenie klientów jest naszym priorytetem i cieszymy się, że spełniliśmy Pani oczekiwania. Dziękujemy za wybranie AQUA SPEED i mamy nadzieję, że wkrótce spotkamy się ponownie. Pozdrawiamy, zespół AQUA SPEED !
2 wrz 2024
zgodnie z zamówieniem, rozmiar wg tabeli, szybka dostawa
2 wrz 2024
Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się pozytywnymi doświadczeniami na temat naszych strojów kąpielowych od AQUA SPEED. Cieszymy się, że rozmiar i dostawa spełniły Pani oczekiwania. W AQUA SPEED staramy się dostarczać wysokiej jakości produkty i sprawną obsługę, aby zapewnić naszym klientom jak najlepsze wrażenia z pływania. Naprawdę doceniamy takie wsparcie i mamy nadzieję, że wkrótce zobaczymy się ponownie. Do zobaczenia, zespół AQUA SPEED.
Dobra jakość produktu, atrakcyjna cena. Szybka wysyłka.
Odpowiedź ze sklepu Sklep pływacki AQUA SPEED
Dziękujemy za Pani pozytywną recenzję! Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z jakości i ceny naszych produktów. Staramy się dostarczać najlepszy sprzęt pływacki w przystępnej cenie. Satysfakcja klientów jest naszym priorytetem i cieszymy się, że nasza szybka wysyłka spełniła Pani oczekiwania. Mamy nadzieję, że w przyszłości nadal będziemy spełniać Pani potrzeby.
Pozdrawiamy, zespół AQUA SPEED.
20 sie 2024
Bardzo dobry wyrób, szybka realizacja zamówienia :)
20 sie 2024
Dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie nam tak miłej recenzji! Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszego produktu i że nasza obsługa spełniła Pani oczekiwania. Nasz zespół w AQUA SPEED ciężko pracuje każdego dnia, aby zapewnić naszym klientom wysokiej jakości sprzęt pływacki i szybką dostawę. Mamy nadzieję, że wkrótce spotkamy się ponownie, aby zaspokoić Pani kolejne potrzeby związane z pływaniem. Do zobaczenia, zespół AQUA SPEED !