Opinie łącznie (3945) Opinie (1517) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 3 mar 2022

aquaspeed.com.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień oraz ekspresową dostawę. Produkty i materiały są często oceniane jako bardzo wysokiej jakości i trwałe. Klienci doceniają profesjonalną, sprawną i pomocną obsługę na każdym etapie zakupów. Kontakt ze sklepem i komunikacja są oceniane jako szybkie, sprawne i przejrzyste. Wielu klientów podkreśla dobre dopasowanie rozmiarów i wygodę produktów. Klienci pozytywnie oceniają prostotę i sprawność procesów zwrotów. Ceny produktów są opisywane jako bardzo korzystne i przystępne w stosunku do jakości. Pojawiają się jednak sporadyczne uwagi o rozmiarówce oraz pojedyncze opóźnienia w procesie zwrotów.

OpinieSklep pływacki AQUA SPEED

POLECAM od kilku lat kupuję stroje kąpielowe Aqua Speed. Cały czas jest ta sama rozmiarówka, nie mam problemów z zamawianiem bez mierzenia!!! To ważne, by producent nie zmieniał rozmiaru jak to robią sklepy sieciowe-producenci szajsu dla otyłych społeczeństw. Stroje Aqua Speed są trwałe, kolory nie spierają się, nie blakną od używania na basenie. Mój ulubiony strój to Greta - strój jednoczęściowy

Doskonały produkt, doskonały Sprzedawca, POLECAM!

Doskonały produkt, szybka realizacja, świetny kontakt (wszystkie konieczne informacje podane w standardowej korespondencji ze sprzedającym, bez konieczności ich wyszukiwania), ponadto bardzo korzystna cena. Polecam szczerze - na pewno skorzystam ponownie z oferty Aqua Speed w zakresie korekcyjnych okularów do pływania.

Buty do wody Agama

Bardzo lubię buty do sportów wodnych Agama. Sama używam ich już kilka lat na wyprawy kajakowe i spacery po lesie. Są bardzo wygodne, szybko schną, nie ma problemu z praniem w pralce. Ponad wszystko lekkie i nie odparzają mi stóp. Teraz i mój luby zakupił te same buty i bardzo mu leżą. Czas je przetestować na kajakach!
Sprawna obsługa zamówień i zwrotów. Wszystko bardzo dobrze wyjaśnione. Nie można się "zgubić" zarówno w procedurze zakupowej, jak i zwrotach. Świetny pomysł z odliczaniem kosztów zwrotów od zwracanej kwoty zamówienia.

Polska jakość

Od lat kupuję produkty Aquaspeed dla siebie i dla dzieci, które trenują pływanie. Cenie je za dobrą jakość i funkcjonalność, do tego w przstępnej cenie. W dodatku to polska firma, więc przy okazji można weprzeć rodzimy biznes.
strój ładny ale za mały ,trzeba zamawiać większy rozmiar. mniejszy odesłałam i po 10 dniach jeszcze nie mam zwrotu pieniędzy. mam nadzieję, że wkrótce je otrzymam.

Super klapki na basen

Jest to moje czwarte zamówienie. Jestem bardzo zadowolona z produktów. Mają bardzo dobrą jakość, są antypoślizgowe i bardzo miękkie. Zamawiam dla dzieci i dla siebie. Rozmiary są zgodne, z tendencją lekko w dół ( lepiej wziąć ciut większy). Zastanawiam się: czy są klapeczki dla dziewczynek na wąską nogę 37?

Świetne Vortexy

Szybka dostawa, dobry kontakt ze strony sklepu, a co najważniejsze świetne okularki Vortex. Bardzo wygodne, z łatwością dopasowują się do oczu, z tego , co widziałem, nie tylko u mnie. Dla mnie przewyższają droższe marki.
Dobry kontakt ze sklepem ,sprzedający szybko odpisuje na wiadomość ,nie pierwszy raz kupuje i nie ostatni.Zamowienie jest dość szybko wysyłane .Bardzo lubię ten sklep i napewno polecę innym .Pozdrawiam Bogumiła .
Dawno nie spotkałam się z tak dobrze wykonanym strojem kąpielowym, rozmiar zgodny z zamówieniem idealnie leży, bardzo dobrze zapakowany i zabezpieczony. Polecam

Szybko, sprawnie, bez problemów

Założono szkła korekcyjne do maski do nurkowania!!! Wyszukiwarka produktów działa słabo. Powinna reagować na nazwy potoczne, nie tylko specjalistyczne: rurka do pływania - nie ma, fajka jest itp
Czepek zamówiony dla 10 latki , jest super . Ma gęste i długie włosy które sie pięknie chowają w czepku.
Szybki czas dostawy dobra jakość i cena produktu w tym przypadku są to płetwy pływackie treningowe z krótkim piórem Pozdrawiam Marek
Bardzo dziękuję za pomoc Pani pod Panstwa telefonem . Mimo opóźnionej mojej wpłaty Pani ta nie anulowała zamówienia. Kostium barfzo podoba się wnuczce. Dziękuję
Doskonała obsługa, bardzo dobry sprzęt w niewygórowanej cenie. Bardzo podobało mi się, że szkła korekcyjne zostały zamontowane przez Sprzedawcę.
Kolejny zakup. Szybko dostarczyli towar. Każde oko ma inną wadę dobrze przygotowali szkła i plywa się pewnie.
Zróbcie bardziej intiicyjnie dobór szkieł o różnych dipoptriach. Niech to bedzie w momencie wyboru okularów , a nie w dodatkowych uwagach.
Bardzo szybka wysyłka, strój otrzymałam na drugi dzień, bardzo dobra jakość, polecam serdecznie.
Genialne doradztwo, szybka dostawa. Czułem się bardzo zaopiekowały. I podziwiam Was za wsparcie projekty Karoliny, jesteście WYJĄTKOWI
Bardzo szybka dostawa.Kontakt z konsultantem odnośnie rozmiarów też n.dobry.Polecam sklep.

Sklep pływacki AQUA SPEED

Łączy nas to, że kochamy wodę! Gdy myślisz o pływaniu, to uśmiechasz się i czujesz szczęście? My również, dlatego chcemy być z Tobą, gdy bawisz się i relaksujesz w wodzie, pokonujesz kolejną długość ...