Opinie łącznie (996) Opinie (517) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 19 maj 2023

ardant.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą szybki czas realizacji zamówienia oraz sprawną i bezproblemową dostawę. Większość klientów docenia wysoką jakość, solidność i estetykę zamówionych lamp. Klienci wielokrotnie chwalą profesjonalizm, uprzejmość oraz pomocność obsługi sklepu. Często podkreślają atrakcyjne, konkurencyjne ceny oraz dodatkowe korzyści cenowe. Wielu klientów pozytywnie ocenia sposób zabezpieczenia produktów podczas transportu. Klienci są generalnie zadowoleni z otrzymania towaru zgodnego z opisem na stronie. Chwalony jest także szeroki wybór i dostępność unikalnych produktów.

Opinieardant.pl

Pani Joanna zaproponowała że przetestuje osprzęt zanim go zamówię żebym miała pewność że wszystko będzie działało jak należy. Jak obiecała, tak zrobiła, dzięki czemu bez obaw złożyłam zamówienie. Bardzo doceniam ten gest i serdecznie polecam, obsługa na najwyższym poziomie!
Jakość wykonania i estetuka produktu bez zarzutu. Brak możliwości dostosowania długości kabla (przesadnie długi kabel) do oczekiwanej dlugości bez koniczności jego skracania. Po samodzielnym skróceniu traci się prawne możliwości gwarancji czy rękojmi.

Bogata oferta

Znalazłam produkt, który w żadnym innym sklepie w tym kolorze i wielkości nie był dostępny. Do tego błyskawiczna dostawa, polecam!

wszystko cudnie!

Wspaniała obsługa, realny kontakt z kompetentnym i miłym sprzedawcą, który zawsze odbiera telefon i właściwie doradzi, natychmiastowa wysyłka i dostawa, jakość towaru znakomita. Polecam bardzo, bardzo!
Bardzo duży wybór dobrej jakości lamp. Szczegółowy opis. Szybka dostawa i świetna obsługa klienta.

Lampa plafon

Bardzo dobrze zapakowana i oznaczona. Na ścianie wyglada ekstra. Jest z opcją ściemniania.
Bardzo szybka dostawa. Kinkiety przerosły moje oczekiwania. Wyglądają lepiej niż na zdjęciu. Eleganckie, ciężkie, w stylu retro. Solidnie wykonane. Jestem zadowolona z zakupu :)
Dobra cena, darmowa szybka wysyłka. Lampa bardzo ładna taniej niż w castoramie czy na allegro.
Przesyłka szybka i świetnie zabezpieczona, towar zgodny z opisem. Polecam
przepiękne lampy, ogromny wybór, bardzo dobry sklep
Super lampy za korzystną cenę. Piękny oliwkowy kolor.

Świetne lampy nad łóżko, ogromy plus dla sklepu

Świetne lampy nad łóżko. Ogromny plus dla sklepu za obniżenie ceny po znalezieniu niższej ceny w innym sklepie oraz za szybką przesyłkę ! Polecam lampę i sklep :)

Marta

Wszystko jest na jak najwyższym poziomie
Super obsługa szybka wysyłka cenne podpowiedzi ze strony pani przyjmującej zamówienie. Lampa absolutnie piękna . Polecam
W zasadzie wszystko bylo ok. Mozna polepszyc informowanie klienta, ze dostawa towaru jeszcze bardziej sie opozni bo towar od producenta przyszedl uszkodzony.
Lampy bardzo ladne, ale na lamlie znajdowala sie naklejka informaujaca ze zarowka do uzycia jest do max 9w, jednak juz 7 watowa zarowka nie miescila sie w oprawie.

Zamówienie zrealizowane z prędkością światła, a kinkiety są urocze🙂
Lampa piękna jesteś tylko nieco się kiwa, ale może tak musi być.

Zamówienie duże, zrealizowane w kilku przesyłkach w czasie ok. 3 tygodni (w tym święto Trzech Króli). Wszystkie przesyłki dobrze zapakowane, lampy solidnie zabezpieczone. Dobry kontakt, informacje o przesyłkach przekazywane na bieżąco. Sklep godny polecenia.
Wszystko dostarczono w całości. Przesyłka dobrze zabezpieczona

• +48793266561
  • ardant.pl