Agdom24h.pl

Opinie łącznie (4300) Opinie (2944) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną wysyłkę i szybki czas realizacji zamówienia. Otrzymane produkty są zgodne z opisem i spełniają oczekiwania klientów. Klienci doceniają solidne, profesjonalne i bezpieczne opakowanie przesyłek. Obsługa klienta jest oceniana jako miła, pomocna i profesjonalna. Zakupy przebiegają sprawnie, bez komplikacji, a wielu klientów wymienia także atrakcyjne i konkurencyjne ceny produktów. Sporadycznie pojawiają się pojedyncze uwagi dotyczące wiedzy pracowników obsługi klienta.

OpinieAgdom24h.pl

Prędkość realizacji przed Świętami oraz pozytywne ogólne doświadczenie

Zamówienie złożyłem w sklepie późnym wieczorem na 3 dni przed Świętami. Następnego dnia z samego rana towar został wysłany, a kolejnego dostarczony. Bardzo doceniam szybkość reakcji sklepu. Opakowanie, sam towar oraz jego opis nie budzi jakichkolwiek zastrzeżeń. Jeśli będę potrzebował coś z oferowanego asortymentu, to na pewno wrócę z nowym zamówieniem.
Jestem bardzo mile zaskoczona. Produkt profesjonalnie spakowany i dostarczony. Mam wrażenie że produkt zakupiony jest lepszy niż oryginał. Szybka wysyłka. Na pewno wrócę po inne zakupy.

Polecam firmę AGDOM…

Wszystkim zainteresowanym polecam firmę AGDOM. Cała transakcja od wyboru przedmiotu do odebrania przesyłki zajęła niecałe dwa dni. Myślę, że liczba zadowolonych klientów będzie tylko rosła. Solidna firma - warto robić tam zakupy.
Dziękuję za przesyłkę , dzisiejszą rozmowę i przepraszam za kłopot związany z chwilowym zaginięciem przesyłki. Agdom mam na liście moich ulubionych firm. Pozdrawiam serdecznie, Barbara Kornas
​☕ Doskonały Zakup! Zawór do Ekspresu Philips Lattego- Polecam! ​Jestem niezwykle zadowolony z zakupu zaworu do ekspresu. To był strzał w dziesiątkę, który rozwiązał mój problem z urządzeniem! ​Zgodność z Opisem: Produkt jest idealnie zgodny z opisem na stronie. Zawór pasował do mojego ekspresu bez żadnych problemów, a jego jakość wykonania budzi zaufanie. Wygląda solidnie i profesjonalnie. ​Wysyłka i Opakowanie: Chciałbym też pochwalić sprzedawcę za perfekcyjne zabezpieczenie przesyłki. Zawór dotarł do mnie świetnie zapakowany, co całkowicie wykluczyło ryzyko uszkodzenia w transporcie. Czas dostawy również zasługuje na plus. ​Ogólne Wrażenia: Montaż przebiegł sprawnie, a ekspres znowu działa jak nowy! ​Podsumowując: To był bardzo udany i bezproblemowy zakup. Jeśli szukasz części zamiennej i zależy Ci na szybkim, dobrze zabezpieczonym i zgodnym z opisem produkcie, to z czystym sumieniem polecam tego sprzedawcę AGDOM
Zamówiłem, dostałem co chciałem i odesłałem, bo okazało się, że już tego nie potrzebuję. Zwrot pieniędzy bez żadnych problemów. Polecam.
Obsługa bardzo miła i uprzejma ,jednak niema pełnej wiedzy co ma w magazynach .Potrzebowałem blok o symbolu EP 154206 którego ponoć w magazynie nie było ,a taki w rezultacie otrzymałem, ku mojej radości. Pozdrawiam--E.Aranowski.
Dzień dobry towar odebrałem i zamontowałem. Filtr spełnia swoje zadanie. Przysyłka doszła szybko. Pozdrawiam. Artur Konin.
Zdecydowanie polecam! Proste i niezwykle intuicyjne pozycjonowanie na stronie poszukiwanych części. Ceny bardzo przystępne a przesyłka ekspresowa!

Świetny kontakt, błyskawicznie wysłano towar

Świetny kontakt, udzielono szybkiej pomocy, błyskawicznie wysłano zakupiony produkt, a juz na drugi dzień miałam do odbioru, tak jak powiedziano. Super, polecam, firma na medal

Szczotka do odkurzacza

Szybka wysyłka, szczotka z wyglądu taka sama jak na odkurzaczu, mam nadzieję, że posłuży dłużej. Na razie przy pierwszym użyciu działa bardzo dobrze.
Trafiony zakup turboszczotki 😀 szybka dostawa Odkurzacz pracuje jak nowy, dziękuję serdecznie

Towar zgodny z zamówieniem, szybka realizacja, solidne opakowanie chroni przed uszkodzeniem
Pełen profesjonalizm,super szybki czas wysyłki i opakowanie które zabezpieczy produkt przed upadkiem .Polecam
Bardzo dziękuję za ponowne wysłanie przesyłki. Gorąco polecam. Rzetelna firma. Bardzo miła Pani ,z którą rozmawiałam. Serdecznie pozdrawiam. Małgosia
Produkt wybrany przeze mnie okazał się nie ten , mój ma wycięcie z przodu i nie pasuje do mojego, zmuszona będę go wymienić, jest to pewnie mój błąd, ponieważ nie sprawdziłam czy są inne produkty zamówiłam taki jaki zobaczyłam a nie porównywałam do mojego połamanego plastiku, będę się kontaktować telefonicznie , ja potrzebuję KW716524

Zamówiona cześć w pełni zgodna z opisem, cena niższa jak u konkurencji do tego ekspresowa wysyłka. Dziękuję i Pozdrawiam.
Towar zgodny z opisem.Szybka wysyłka.Transakcja na wysokim.poziomie.PoLeCaM!.
Szybka dostawa i starannie zapakowane. Jestem zadowolona z zakupu. Polecam AGDOM 😃
Zakupy nie sprawiały mi żadnych kłopotów.Bardzo dziękuję i polecam wszystkim zainteresowanym.