Opinie łącznie (4858) Opinie (2916) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 29 gru 2022

agdom24h.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci niezwykle często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień oraz szybkie dostawy. Większość klientów chwali zgodność towaru z opisem oraz zamówieniem, co wpływa na ich zadowolenie. Klienci często zwracają uwagę na bardzo dobre i bezpieczne zapakowanie przesyłek. Wielu klientów docenia profesjonalizm i uprzejmość obsługi klienta oraz łatwość kontaktu. Klienci chwalą dokładność i szczegółowość opisów produktów oraz łatwość wyszukiwania części na stronie. Produkty są oceniane przez klientów jako wysokiej jakości, oryginalne i spełniające oczekiwania.

OpinieAgdom24h.pl

Zamówiłem pompkę do Ekspresu DeLonghi po 15-00, na drugi dzień przed 10-00 już ją montowałem. Poobiednia kawa wyśmienita. Nic proszę nie zmieniać tak trzymać.

złacze grzałki + zestaw akcesoriów do Philips Saeco

Bardzo miłym zaskoczeniem była reakcja na złożenie zamówienia - 14:40 złożenie i opłacenie zamówienia - 15:45 nadanie paczki. Na następny dzień odbiór z paczkomacie. Wszystkie części po instalacji działają idealnie. Polecam

Prędkość realizacji przed Świętami oraz pozytywne ogólne doświadczenie

Zamówienie złożyłem w sklepie późnym wieczorem na 3 dni przed Świętami. Następnego dnia z samego rana towar został wysłany, a kolejnego dostarczony. Bardzo doceniam szybkość reakcji sklepu. Opakowanie, sam towar oraz jego opis nie budzi jakichkolwiek zastrzeżeń. Jeśli będę potrzebował coś z oferowanego asortymentu, to na pewno wrócę z nowym zamówieniem.
Najwyższy poziom obsługi. Przed zakupem kontaktowałem się aby potwierdzić czy podzespół który chcę kupić będzie pasować do mojego ekspresu. Uzyskałem informacje na wszystkie moje pytania. Polecam.
W kontakcie telefonicznym bardzo uprzejma obsługa ze strony pracownika sklepu.Przesylka dotarła w terminie i w idealnym stanie. Dziękuję i życzę sukcesów.
M H
Marek H.

części do blendera Brown

SZYBKA I DOBRZE ZABEZPIECZONA DOSTAWA. POSZCZEGÓLNE CZĘŚCI W OSOBNYCH, FIRMOWYCH PUDEŁKACH. Inne firmy nie miały tych części.
Szybka realizacja zamówienia. Bardzo dokładny opis i wyszukiwarka części zamiennych na stronie. Brawo!

Szybka realizacja a wcześniej szybkie znalezienie części którą potrzebowałam, dobry jej opis
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Produkt zgodny z opisem, dobrej jakości, oryginalny . Szybka wysyłka.
Szybka wysylka. Strona zakupowa czytelna. Wszystko w jak najlepszym porządku.
Jestem bardzo mile zaskoczona. Produkt profesjonalnie spakowany i dostarczony. Mam wrażenie że produkt zakupiony jest lepszy niż oryginał. Szybka wysyłka. Na pewno wrócę po inne zakupy.
Zakupiłem część, która nie była dostępne w innych miejscach, włącznie z producentem urządzenia. Błyskawiczna dostawa.

Polecam firmę AGDOM…

Wszystkim zainteresowanym polecam firmę AGDOM. Cała transakcja od wyboru przedmiotu do odebrania przesyłki zajęła niecałe dwa dni. Myślę, że liczba zadowolonych klientów będzie tylko rosła. Solidna firma - warto robić tam zakupy.
Super wszystko pasuje,ekspresowa wysyłka, bardzo dobrze zapakowane do wysylki
Przesyłka dotarła bardzo szybko do nas. Wszystko odbyło się sprawnie.
Dziękuję za przesyłkę , dzisiejszą rozmowę i przepraszam za kłopot związany z chwilowym zaginięciem przesyłki. Agdom mam na liście moich ulubionych firm. Pozdrawiam serdecznie, Barbara Kornas

Części do ekspresu

Bardzo jestem zadowolony z: jakości zamówionego towaru, terminu dostawy, dobrego opakowania, oraz kontaktu ze strony sklepu
Super szybka dostawa! Praktycznie w 24h. Przesyłka dobrze zapakowana - bezpiecznie a bez nadmiaru folii. Wszystkie części będę zamawiać u tego sprzedawcy.

ocena celująca

Realizacja zamówienia na b. wysokim poziomie. Gratuluję kadry.
Towar zgodny z zakupem, bardzo dobrze zabezpieczony w paczce, która dotarła ekspresowo zaraz na następny dzień od zamówienia. Polecam

• +48517659574
  • agdom24h.pl
  • kontakt@agdom24h.pl
  • Baranów, POL

Agdom24h.pl

Sklep internetowy Agdom24h oferuje produkty i akcesoria AGD renomowanych producentów.