senpo.pl

Opinie łącznie (5751) Opinie (1210) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą szybką realizację zamówienia i błyskawiczną dostawę produktów. W większości są bardzo zadowoleni z jakości materacy, poduszek i innych produktów, podkreślając ich wygodę i solidność. Wielu klientów zwraca uwagę na korzystne promocje i atrakcyjne ceny. Często podkreślają również odpowiednie dopasowanie produktów do potrzeb, zwłaszcza materacy i poduszek. Opinie o obsłudze klienta są mieszane – wielu klientów chwali kontakt i pomoc, ale część wskazuje na poważne niedociągnięcia w komunikacji. Część klientów narzeka na niedostateczną informację o statusie zamówienia i brak kontaktu w przypadku opóźnień. Niektórzy wyrażają także niezadowolenie z wysokich kosztów.

Opiniesenpo.pl

Słaba obsługa klienta

Uprzejmie sugeruję, aby Senpo poprawiło obsługę klienta. Odwołanie dostawy łóżka sprawiło, że spałem na sofie przez dwa tygodnie. Stało się to po czterech tygodniach prób potwierdzenia daty dostawy. Do tego brak kontaktu ze strony dostawców w obu dniach. Senpo potwierdziło anulowanie dopiero po tym, jak skontaktowaliśmy się z infolinią – początkowo nic o tym nie wiedzieli. Co to za obsługa klienta? Otrzymałem 350 złotych odszkodowania i kilka niepotrzebnych poduszek. Nic w porównaniu z godzinami straconymi na korespondencję z Waszym działem obsługi klienta.
Szybka i sprawna przesyłka, odpowiednie promocje i dobra, jasna komunikacja.
#PromocjaOptima - Materac Zikssen Optimam 160x200 to bardzo wygodny i solidnie wykonany model. Zapewnia świetne podparcie dla kręgosłupa, nie odkształca się i dobrze dopasowuje do ciała. Śpi się komfortowo przez całą noc – zdecydowanie udany zakup.
Opinia dotyczy łóżka drewnianego firmy Senpo model "Łuk"90x200. Łóżko generalnie ładne, solidnie zrobione, ale w moim odczuciu stanowczo za drogie. Ta sama opinia dotyczy zakupionego stelaża firmy Janpol Apollo 2. Kilka deseczek i 335 zł.... No takie mamy czasy a miłość do " braci z UPAdliny" wymaga wyrzeczeń. Na plus jest miła obsługa i rabaty, które dostałem na oba produkty. Mimo wszystko uśmiechamy się dalej...

Dobry produkt, słaby kontakt

Zamówiłem na stronie dwa produkty i z dwoma był problem żeby je dostarczyć. 1. Materac, który miał na stronie informacje o dostawie w 24h. Po paru dniach oczekiwania napisałem maila z informacją co się z nim dzieje. Okazało się że produkt nie jest jednak dostępny. Z 24h zrobiły sie 3 tygodnie. 2. Łóżko. Dostałam informację że produkt jest dostępny i możliwością dostawy. Termin potwierdzony 5 dni wcześniej. Nadchodzi dzień dostawy ale niestety brak informacji czy rzeczywiście tak się stanie. Zadzwoniłem na infolinię, ponieważ nie można było się skontaktować z przewoźnikiem. Dostałem informację że ktoś do mnie oddzwoni z informacją. Niestety się tak nie stało. Zadzwoniłem kolejny raz po 2 godzinach, również usłyszałem że zostanie to sprawdzone i że ktoś się ze mną skontaktuje. Nikt się nie odzywa. Mijają kolejne 2 godziny. Dzwonię trzeci raz i proszę o informację co z przesyłką, dopiero wtedy usłyszałem że nie będzie dzisiaj dostawy. Łóżko nie jest produktem, który może odebrać ktokolwiek, tylko trzeba specjalnie czekać. Brak informacji jest najbardziej frustrujący, gdyby ktoś rzeczywiście oddzwonił za pierwszym razem mógłbym to zrozumieć. Spytałem się na infolinii czy mogę liczyć na jakąś rekompensatę. Otrzymałem informację, że zobaczą co mogą zrobić i oddzwonia, ale jak się domyślacie było tak jak wcześniej. Rada to albo zmienić przewoźnika, z którym jest lepszy kontakt lub lepiej komunikować problemy. Produkty są ok. Nie ma się do czego przyczepić, chociaż patrząc na to jak poszarpana była przesyłka, miałem też obawy jak to będzie wyglądać po rozpakowaniu.
Dostawa błyskawiczna, choć trochę dziwne żądanie oświadczania dotyczącego " niewymiarowych" pokrowców, które są w ofercie a nie tylko na zamówienie, ale do przeżycia. Pozdrawiam i dziękuję
Błąd w systemie dotyczący dostępności materaca. W e-sklepie materac był widoczny na stanie - dostawa w kilka dni roboczych. W rzeczywistości czas oczekiwania wyniósł prawie miesiąc. Niestety brak kontaktu ze strony Senpo o opóźnieniu dostawy w związku z czym samemu trzeba weryfikować co się dzieje z zamówieniem. Na plus zachowanie sklepu, który po nawiązaniu kontaktu sam od siebie w ramach rekompensaty za czas wydłużony oczekiwania dorzucił gratis w postaci pokrowca ochronnego. Sam produkt zgodny z opisem, dobrze zabezpieczony.
Zamówienie zrealizowane błyskawicznie.Dostarczone już następnego dnia.
Korzystne promocje, szybka transakcja, błyskawiczna dostawa.
Realizacja zamówienia i dostawy bez zarzutu!!! Gorąco polecam!!!

materac piankowy

Zamówiony materac dotarł szybko, w podanym czasie (brak kontaktu z kierowcą- kurierem, pomimo podanego w smsie numeru kontaktowego do kierowcy). Sprawna obsługa klienta, towar spełnił moje oczekiwania. Polecam
Bardzo dobrej jakości pościel. To już moje kolejne zakupy. Polecam.

Wysyłka nastąpiła w ciągu 24h. Poduszka poprawiła jakość mojego snu. Polecam sklep internetowy Senpo.
szybka realizacja i atrakcyjna cena
Bardzo dobra obsługa, kontakt telefoniczny zawsze możliwy

Wszystko Ok

Przesyłka dotarła szybko. Zamówienie prawidłowe.
Super poducha, przyszła szybko i w dobrym stanie
Wspaniałej jakości materac, który wytrzyma lata
szybka wysyłka 24 H! produkt zgodny z opisem.
Bardzo szybka dostawa, towar zgodny