kludo.pl

Opinie łącznie (629) Opinie (333) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci są bardzo zadowoleni z wysokiej jakości i staranności wykonania produktów, często podkreślając dbałość o szczegóły. Wielu klientów chwali solidność i trwałość produktów, co daje im poczucie pewności co do zakupu. Kontakt i obsługa klienta oceniane są jako bardzo profesjonalne, pomocne i uprzejme. Klienci często podkreślają staranne i bezpieczne zapakowanie produktów na czas transportu. Wygląd i estetyka produktów są bardzo wysoko oceniane przez klientów, którzy chwalą ich design i prezentację. Czas dostawy zazwyczaj spełnia oczekiwania klientów, choć niektórzy wspominają o dłuższym oczekiwaniu.

Opiniekludo.pl

Szybko i sprawnie zrealizowane zamówienie, produkt porządnie i solidnie wykonany, bardzo efektownie prezentują się w domu.

Solidna robota, wieszak prezentuje się bardzo dobrze :) Polecam

Odpowiedź ze sklepu kludo.pl

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię o naszym produkcie. Cieszy nas, że wieszak spełnił Pani oczekiwania i prezentuje się znakomicie. Zespół KLUDO

Wieszak i ławka...

Wszystko ok, tylko czas realizacji dość długi. Rozumiem, że proces produkcji wymaga czasu, jednak można by pewne rzeczy poprawić. Bardzo sympatyczna Pani, która zadzwoniła i poinformowała o wysyłce! Szczególnie pozdrawiam właśnie Ją za kulturę i przemiły głos.

Szybko, sprawnie. POLECAM!!!

Odpowiedź ze sklepu kludo.pl

Bardzo dziękujemy za miłą opinię i pozytywne słowa. Cieszymy się, że nasza obsługa spełniła Pani oczekiwania pod względem szybkości i sprawności. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy klient mógł liczyć na profesjonalną i efektywną pomoc. Pani rekomendacja jest dla nas ogromnym wsparciem i motywacją do dalszej pracy na najwyższym poziomie. Zespół KLUDO
Szybka obsługa. Towar dostarczony w dobrym stanie .

Dziękujemy za pozytywną opinię. Zespół KLUDO
Bardzo starannie wykonany produkt. Polecam.

Odpowiedź ze sklepu kludo.pl

Bardzo dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że produkt spełnił Pana oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby oferować produkty najwyższej jakości, które zapewniają satysfakcję i komfort użytkowania. Pana rekomendacja jest dla nas niezwykle wartościowa i motywuje nas do dalszego rozwijania naszych produktów. Z poważaniem, Zespół KLUDO

Dziękujemy za opinię. Zepsół KLUDO
To już moje drugie zamówienie w Kludo, kilka miesięcy temu kupiłem wieszaki, a teraz zdecydowałem się na tapicerowaną ławeczkę z półką na buty. Za każdym razem jestem pod wrażeniem jakości wykonania - wszystko dopracowane w najmniejszym detalu. Solidnie, estetycznie i świetna prezentacja. Na duży plus również staranne zapakowanie przesyłki - dotarło bez najmniejszych uszkodzeń. Zdecydowanie polecam!😊👌

Dziękujemy za opinię. Zespół KLUDO

Ławka Livi z półkami na buty.

Bardzo mile zaskoczyła mnie jakość wykonania ławeczki. Konstrukcja stalowa jest starannie wykonana i pomalowana na zamówiony kolor. Obicie tapicerskie dopełnia całości i wpływa na funkcjonalność mebla. Warto było czekać na tak profesjonalnie wykonaną ławeczkę. Znalazła swoje miejsce w przedpokoju.

Dziękujemy za opinię. Zespół KLUDO
Super produkt. Super wykonanie, świetnie zapakowany, bardzo profesjonalny kontakt ze strony dostawcy.

Odpowiedź ze sklepu kludo.pl

Serdecznie dziękujemy za podzielenie się pozytywną opinią. Cieszymy się, że produkt spełnił Pana oczekiwania, a jego wykonanie oraz sposób zapakowania spotkały się z uznaniem. Dokładamy wszelkich starań, aby kontakt z naszą firmą był na najwyższym poziomie, co potwierdza Pana doświadczenie. Pana satysfakcja jest dla nas źródłem motywacji do dalszej pracy i podnoszenia jakości naszych usług. Zespół KLUDO
Bardzo wysoka jakosc zgodnie z zamowieniem piekne siedzisko i bardzo dobrze zapakowane podczas transportu- warto bylo czekac

Odpowiedź ze sklepu kludo.pl

Bardzo dziękujemy za opinię 🤍 Cieszymy się, że jakość i siedzisko spełniły oczekiwania, a staranne pakowanie zapewniło bezpieczny transport. To ogromna radość wiedzieć, że było warto czekać. Zespół KLUDO

Dziękujeny za opinię. Zespół KLUDO