Klienci są bardzo zadowoleni z pięknego i bezpiecznego pakowania zamówień, a także z dbałości o najmniejsze detale. Ekspresowa i niezawodna dostawa jest często chwalona, podobnie jak miłe gratisy dodawane do przesyłek, które nadają zamówieniom wyjątkowy charakter. Bogaty wybór produktów oraz szeroka dostępność marek stanowią dużą zaletę sklepu. Obsługa klienta działa na wysokim poziomie, zapewnia szybki kontakt i sprawne rozwiązywanie problemów. Produkty są wysokiej jakości, zgodne z opisem i spełniają oczekiwania klientów.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieJustNails.pl
Nigdzie nie znajdę szybszej dostawy niz w Justnails!
Odpowiedź ze sklepu JustNails.pl
Dziękujemy za opinię ❤️ Cieszymy się, że szybkość dostawy to u nas coś, co naprawdę doceniasz. Staramy się zawsze działać na maxa, bo wiemy, jak ważny jest czas dla naszych klientów 🥰
Piękne zapakowanie, dobrej jakości produkty
Dziękujemy 😍
Dziękujemy za opinię ☺️
Jak zawsze pięknie spakowane, a wysyłka to błyskawica!
Bardzo nam miło, dziękujemy 🥰
Paczka uszkodzona..
Dzień dobry,
otrzymałam dziś paczkę, jednak opakowanie jest poważnie uszkodzone (w załączeniu przesyłam zdjęcie). Karton jest rozerwany, a zawartość była widoczna.
Dodatkowo czas oczekiwania na przesyłkę do Irlandii był dość długi.
Odpowiedź ze sklepu JustNails.pl
Dziękujemy za opinię! Bardzo nam przykro, niestety w transporcie zdarza się, że dochodzi do takich sytuacji zwłaszcza gdy paczki mają za sobą długą drogę 😢 Też w czasie, gdy złożyłaś zamówienie były ogólne opóźnienia na trasie Francja - Irlandia 💔 Podeślij nam proszę to zdjęcie wraz z numerem zamówienia na sklep@justnails.pl - zrekompensujemy Ci to 🥹
Super.
Jak zawsze szybka dostawa. Pięknie i dokładnie zapakowana przesyłka. Super produkty i ceny. :)
super wszystko
Dziękujemy za opinię ☺️
Wysyłka jest expresowa, paczuszki pięknie przygotowane, obsługa bardzo miła, ciężko by znaleźć drugą taką firmę. Każdy szczegół dopracowany, a nawet wyprzedza oczekiwania klientów 😊🥰
Ojeju, ale nam miło! Dziękujemy pięknie za opinię! Zapraszamy ponownie!❤️
Firma bardzo dba o klienta. Poprosiłam o szybką wysyłkę i pomimo tego , że była zamówiona w weekend , dostałam ją rano w poniedziałek 😍
Dziękuję
Odpowiedź ze sklepu JustNails.pl
Bardzo dziękujemy za miłą opinię! 🥰 Cieszymy się, że wysyłka mimo weekendu dotarła tak szybko i że jesteś zadowolona ❤️
Mega Szybka dostawa. Ceny przystępne. Polecam serdecznie
wszystko super <3
Dobrze zapokawne
Dziękujemy za opinię ☺️
Urządzenia jest tragiczne. Rączka się nagrzewa a jest metalowa. O mało ręki nie poparzyłam. Nie powinno być w sprzedaży.
Bardzo szybka dostawa i ładnie zapakowane☺️
Dziękujemy za opinię 🩷
Wszystko git
Dziękujemy za opinię ☺️
Wiele marek dzięki czemu jest duży wybór i to wszystko w jednym miejscu.
Dziękujemy za opinię 😍
Super !
Szybka wysyłka, pięknie zapakowane, duży asortyment!
Dziękujemy pięknie 😍
Paczka szybko nadana. Wszystko dobrze zabezpueczone.