artma-zaproszenia.pl

7623 reviews since 14 sty 2019

Ważny od: 12 mar 2019
artma-zaproszenia.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci są zachwyceni wysoką jakością wykonania produktów, dbałością o detale oraz estetyką zamówień. Bardzo chwalą szybki, sprawny i profesjonalny kontakt z obsługą na każdym etapie zamówienia. Doceniają szybką, terminową i sprawną realizację zamówień oraz elastyczność przy wprowadzaniu zmian. Obsługa klienta jest opisywana jako bardzo miła, pomocna, zaangażowana i otwarta na potrzeby zamawiających. Klienci bardzo cenią możliwość personalizacji projektów oraz uwzględnianie indywidualnych próśb i poprawek. Dostawa jest opisywana jako szybka, bezpieczna i zgodna z ustalonym terminem. Doceniają również szeroki asortyment produktów i wzorów, co pozwala na dobranie idealnych rozwiązań na każdą okazję.

Opinieartma-zaproszenia.pl

(2094)
Zaproszenia wyszły cudownie, dobry gruby papier i ładne koperty z naklejkami. Wybraliśmy opcję z opaską ze zdjęciem - została wydrukowana na takim jakby miękko wykończonym kartoniku. Wszystko prezentuje się bardzo elegancko. Duża możliwość personalizacji i czas oczekiwania zgodny z opisem na stronie. I to wszystko w bardzo dobrej cenie w stosunku do jakości, gorąco polecam!
Dziękuję za zrealizowanie zamówienia w terminie, w którym mi zależało. Księga gości przyszła w terminie, o który poprosiłam. Bardzo dziękuję za współpracę. Jestem bardzo zadowolona z produktów, bo nie tylko księgę gości zamawiałam, wcześniej były winietki, magnesy i inne rzeczy.

Szybko, ładnie i z wielkim wyborem i opcjami.

Mimo dziwnych naszych wymogów i kombinacji z zaproszeniami oraz ich typem, podziałem listy, części tylko na ślub, części pustych, części po angielsku i wiele innych spraw. Rozmowa przebiegła sprawnie, zaproszenia nam się podobają i mamy wiele radości z nich.
Polecam tą stronę. Bardzo ładne wykonanie zaproszeń oraz możliwość personalizacji i doboru koloru czcionki. Bieżący kontakt i szybka realizacja. Na pewno zamówię jeszcze dodatki weselne.
Zamawiałam u Państwa zaproszenia oraz winietki dla gości. Były specjalnie spersonalizowane. Nie było żadnych problemów. Obsługa bardzo miła i pomocna. Mile wspominam współpracę z państwem. Pozdrawiam

Bardzo dobry kontakt, dobra jakość produktów i druku. Mieliśmy problem z jednym z zaproszeń ślubnych - zamiast jednego z nazwisk z listy mamy zaproszenie dla "Anny i Mateusza Kowalskich z dziećmi". Dostaliśmy taki prototyp do akceptacji, myśleliśmy, że to jest przykładowe zaproszenie, nie sądziliśmy, że zostanie wydrukowane. Na szczęście zamówiliśmy kilka pustych sztuk, więc nie pisaliśmy w tym temacie do firmy. Dostaliśmy również dodatkowo kilka sztuk pustych winietek, których nie zamawialiśmy. Być może skleiły się w druku.
Firma godna polecenia ! Zamawialiśmy już dwa razy i za każdym razem byliśmy mile zaskoczeni jakością i współpracą przy składaniu zamówienia. 🤗 Ma pewno jeszcze skorzystamy w przyszłości.
Jestem bardzo zadowolona z otrzymanego zamówienia od firmy artMA. Wszystko starannie wykonane i zapakowane. Duży wybór. Szybka realizacja zamówienia. Szczerze polecam :)
Jesteśmy zachwyceni Państwa praca. Od początku wszystkie rzeczy zaczynając od zaproszeń na wesele po winietki i inne zamawiałam u Państwa. Solidna praca, bardzo dobry kontakt! Jestem bardzo zadowolona! Dziękuję za pomoc i życzę dalszych sukcesów 🙂
Wyglądają tak jak na zdjęciu i projekcie!! Są takie jak sobie wymarzyłam i cena odpowiednia, a nie jak widziałam po 10zl za 1szt🫣🫣 jestem zakochana zarówno w zaproszeniach jak i księdze gości🥰😍😍 grube kartki na pewno nie będą markery prześwitywały!!
Polecam z całego serca, wszystko pięknie i starannie wykonane, bardzo szybka realizacja, bezproblemowy kontakt, bardzo dobra cena jak na tak świetną jakość produktu!
Jestem zachwycona realizacją zamówienia. Wszystko szybko i ślicznie wykonane. Świetny kontakt na każdym etapie zamówienia i bardzo bezpieczna i szybka wysyłka. Z całego serca dziękuję i pozdrawiam.

Marta i Wojtek - zaproszenia i winietki ślubne

Zaproszenia i winietki są pięknie i bardzo elegancko wykonane. Cały proces ich zamówienia przebiegł bardzo sprawnie, z uwzględnieniem wszystkich naszych uwag. Z całego serca polecamy ArtMa!
Już kolejne zamówienie zrealizowane perfekcyjnie. Doskonały kontakt, szybka obsługa, ekspresowe poprawki projektu. Idealnie dopasowany ułożony przeze mnie tekst. Bardzo szybka realizacja i doskonała jakość. Polecam
Szybka wysyłka i obsługa klienta. Dużym plusem jest to, że dostaliśmy wizualizację do akceptacji drewnianych napisów, więc byliśmy pewni swojego wyboru i tego jak napisy będą się układać finalnie ☺️
Kontakt mailowy na najwyższym poziomie, uwzględnienie prośby nawet na kilka dni przed wysyłką. Bardzo polecam, super firma, bardzo dobra jakość produktów.
Bardzo ucieszyła mnie szybka wysyłka. W natłoku ślubnego stresu i przygotować była to jedna rzecz, która przyniosła wiele ulgi. Tablica usadzenia gości okazała się być znacznie lepszej jakości niż się spodziewałam. Wszystko było świetnie przygotowane

Zaproszenia, winietki, topper, podziękowania, pudełka na ciasto

Wszystko (a trochę tego było) było dopracowane nawet w najmniejszym detalu. Bardzo dobry kontakt, szybkie odpowiedzi na pytania. Polecam gorąco.

Jestem bardzo zadowolona z usług Artma. Zamówiłam zaproszenia, winietki, podziękowania dla gości, pudełko na koperty, drewniany napis - wszystko z jednej serii. Jakość wykonania bardzo dobra - wszystko do siebie pasuje. Kontakt z klientem na wysokim poziomie - żadnych problemów ze zmianą projektów (a po wstępnym projekcie poprosiłam o zmianę w prawie każdym elemencie) Szczerze polecam :)
Każde zlecenie oraz zamówienie wykonane jest z najwyższą starannością i profesjonalizmem. Produkty są przepiękne, kontakt z klientem na najwyższym poziomie oraz szybka realizacja i wysyłka. Z całego serca polecam!

To co najważniejsze otrzymasz u nas GRATIS. Rzetelne informacje, sprawną realizację i dostawę według z góry ustalonego terminu, produkt który wygląda tak jak na zdjęciach(albo lepiej!). Odwiedź nasz...