mebledoogrodu.eu

162 reviews since 11 lut 2025

Ważny od: 11 lut 2025
mebledoogrodu.eu spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często podkreślają szybkość i sprawność realizacji dostawy, co budzi ich zadowolenie. Obsługa klienta wyróżnia się uprzejmością, profesjonalizmem i łatwością nawiązywania kontaktu, co docenia wielu klientów. Większość klientów chwali wysoką jakość produktów. Klienci często zwracają uwagę na komfort i wygodę mebli, co stanowi dla nich istotną wartość. Pakowanie produktów oceniane jest zazwyczaj bardzo pozytywnie, co daje klientom poczucie bezpieczeństwa podczas transportu. Opis montażu i przygotowania produktów pojawia się w kilku recenzjach – najczęściej klienci określają go jako łatwy. Pojawiają się jednak pojedyncze uwagi dotyczące materiałów lub wykończenia produktów. Zdarzają się również uwagi dotyczące braków lub jakości śrub w zestawach montażowych.

Opiniemebledoogrodu.eu

Wszystko super. Dzień przed dostawą miły telefon od Pani z firmy że pakują i wysyłają. Takie rzeczy to rzadkość. Wszystko dobrze zapakowane a meble piękne. Nic tylko polecać ten sklep.

Super!

Dostawa szybka i sprawna , towar zapakowany dobrze , polecam zestaw ogrodowy i sprzedawcę!
Miły kontakt, zrozumienie potrzeb klienta, sprawna dostawą. Produkt zgodny z oczekiwaniami.

Sklep w którym nie jest obojętny klient.

Można było jeszcze coś dołożyć do zamówienia nie było z tym problemu szybko obsługa przez telefon link płatność i nawet mały rabat.
Łatwość składania,ciekawy wygląd mebli spora ilość śrub do skręcania .jedyny minus to jakość materiału z którego są wykonane śruby które pękają
Generalnie to jest ok. Brakowało jednej śruby do montażu krzesła ogrodowego.

Wszystko zgodnie z opisem

Świetnie! Polecam ♥️

Bardzo dobry kontakt, błyskawiczna realizacja zamówienia, a pawilon pierwsza klasa!
Super polecam
👍👍👍👍👍❤️❤️❤️