EMLAR Materace

Opinie łącznie (1977) Opinie (1065) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą odpowiednią twardość materacy, zgodność z opisem oraz pozytywny wpływ na komfort snu. Wielu użytkowników podkreśla wyjątkowy komfort i wygodę użytkowania materaca, zauważając poprawę jakości snu oraz ustąpienie bólu pleców. Obsługa klienta jest oceniana jako profesjonalna, pomocna i uprzejma, co pozytywnie wpływa na całe doświadczenie zakupowe. Dostawa jest najczęściej szybka i sprawna. Klienci doceniają wysoką jakość wykonania materacy i łóżek, solidność, estetykę oraz dbałość o detale. Kontakt z firmą i doradztwo techniczne są bardzo dobrze oceniane, dzięki szybkim odpowiedziom i chęci pomocy przy wyborze produktu. Sporadycznie pojawiają się uwagi o zbyt miękkich lub zbyt twardych modelach materacy, a także zgłaszane są opóźnienia w dostawie lub problemy z komunikacją podczas realizacji zamówienia.

OpinieEMLAR Materace

Dobry materac za dobre pieniądze

Jak ktoś szuka dobrego materaca nie za miliony to polecam, mam problemy z kręgosłupem i śpiąc na materacu piankowym H3 rano trzeba było aplikować Ibuprom, teraz od około miesiąca śpię na materacu sprężynowym H4/h5 na stronie H4 właśnie od emlar i jest bajka. Te wszystkie materace za 5 czy 6 tysięcy mogą się schować

Xxl

Opinie wystawiam po miesiącu użytkowania . Pierwsze 3 dni nie były miłe , ale później materac okazał się trafem w 10 ‼️ mąż waży 165 kg, materac po miesiącu nie wgniótł się i nie odkształcił. Jest ciężki dzięki czemu się nie przesuwa . Polecam wszystkim z większą wagą 👍
Kupiliśmy materac piankowy Flex z nadzieją na poprawę jakości snu i… zdecydowanie się nie zawiedliśmy! Już od pierwszej nocy odczuliśmy ogromną różnicę. Co ważne, materac dobrze reaguje na ruchy – nie czuję partnera, gdy się przewraca, co wcześniej bywało problemem na innych materacach. Zauważyłam znaczną poprawę jakości snu i nie budzę się już z bólem pleców. Polecam wszystkim, którzy szukają solidnego materaca w rozsądnej cenie. To był naprawdę dobry wybór!
To jedyny tak wysoki materac który znalazłam na rynku. Chcieliśmy bardzo twardy, niestety aż tak twardy nie jest ale jesteśmy zadowoleni. Za takie pieniądze to naprawdę świetny produkt. Polecam
Wszystko !alatwione w terminie przy wspanialej obsludze .Dostalam wszelkie potrzebne informacje od Pani ktora ma wiele wiedzy i cierpliwosci odpowiadajac na wdzelkie pytania.Caly proces zakupu jasny.Towar super wykonany.Polecam
To była jedna z najlepszych decyzji zakupowych, jakie podjęłam! Sam proces realizacji zamówienia przebiegł szybko i bezproblemowo, a materac dotarł zgodnie z ustaleniami. Już po pierwszej nocy zauważyłam różnicę – komfort snu nieporównywalny, a poranne bóle pleców, które wcześniej towarzyszyły mi codziennie, po prostu zniknęły. Polecam ten sklep każdemu, kto szuka nie tylko produktu wysokiej jakości, ale też profesjonalnej obsługi i realnej pomocy w wyborze.
Zamówienie dotarło szybko . Towar zgodny z opisem , materace twarde i dobrze wykonane
Śpimy miesiąc i jesteśmy narazie bardzo zadowoleni Polecam !!!!
Nie mam uwag na obecnym etapie użytkowania materaca. Jest wygodny, pozwala na odprężenie ciała, kręgosłup ma doskonale podparcie tam gdzie trzeba. Śpię na stronie gdzie jest lateks, moja waga to ok 64kg.
Jestem zadowolony z materaca jak i również sprawnej i miłej dostawy
Materac juz jest drugim który zakupiłem u was i jestem zadowolony.Twardość odpowiednia H4/H5.Polecam
Choć umówienie się na dostarczenie materaca jako wielkiego gabaryty było trochę irytujące to sam materac był tego wart. Twardy H5/H5 idealnie. Piękne wykonanie i pokrowiec super. Przyjemny w dotyku i pierwsze noce super przespane! Nasze plecy wreszcie odpoczywają podczas snu! Serdecznie polecam!
Materac super i jak narazie bez zastrzeżeń,pod moją wagę 115 kg. ciut miękki ale zawsze można trochę brzuszka uszczuplić;). Polecam serdecznie...

Sam materac super, ale jego transport trwał zbyt długo.

Sam materac super, ale jego transport trwał zbyt długo.
Super materac. Jest naprawdę twardy. Szkoda że dodatkowa opcja do szycia uchwytów do materaca jest tak droga bo naprawdę by się przydały ze względu na jego wagę.

Po 3 tygodniach użytkowania mogę śmiał…

Po 3 tygodniach użytkowania mogę śmiało powiedzieć że materac jest bardzo wygodny.
B K
Bogdan K.
Kędzierzyn-Koźle

Dostawa OK.

Dostawa materaca odbyła się zgodnie z ustaleniami na czas, świetny kontakt, dziękuję.
Materac zgodny z opisem, jestem zadwolony, polecam firme
Polecam materac.Nie za twardy i nie za miękki.Idealne ustawienie dla kręgosłupa i rozluźnienie dla mięśni.
Dobra twardość. Wreszcie ból plecow ustąpił.Śpi sie świetnie.