Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną, terminową realizację zamówień oraz doceniają profesjonalizm, elastyczność i życzliwość obsługi. Większość użytkowników jest zadowolona z jakości sprzętu, który często oceniany jest jako bardzo dobry lub wręcz jak nowy. Dodatkowo, wielu kupujących potwierdza, że otrzymany sprzęt odpowiadał opisowi w ofercie. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące drobnych rys na sprzęcie oraz pojedyncze głosy o nieścisłościach w opisach produktów. Zdarza się też krytyka komunikacji ze strony obsługi w sytuacji braków towaru.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniebiznesowekomputery.pl
Wszystko super tylko coś nie tak z przesyłką
Same plusy
Forsa
Zdecydowanie Polecam! Profesjonalizm i Świetny Sprzęt
Odwiedź stronę internetowąO nas
W dzisiejszym dynamicznym świecie, rozwój technologiczny ma ogromny wpływ na nasze życie. Jednak nasza pasja do technologii nie musi iść w parze z niszczycielskim wpływem na nasze środowisko. Poznajci...