biznesowekomputery.pl

496 reviews since 4 sie 2023

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną, terminową realizację zamówień oraz doceniają profesjonalizm, elastyczność i życzliwość obsługi. Większość użytkowników jest zadowolona z jakości sprzętu, który często oceniany jest jako bardzo dobry lub wręcz jak nowy. Dodatkowo, wielu kupujących potwierdza, że otrzymany sprzęt odpowiadał opisowi w ofercie. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące drobnych rys na sprzęcie oraz pojedyncze głosy o nieścisłościach w opisach produktów. Zdarza się też krytyka komunikacji ze strony obsługi w sytuacji braków towaru.

Opiniebiznesowekomputery.pl

Wszystko zgodnie z ofertą. Przesyłka szybko dotarła na skrzynkę InPost niedaleko domu :-) Paczka zapakowana solidnie, tablecik działa bez problemu - nie widać śladów używania (!) - jak nowy, bateria daje radę, zasilacz (odpowiednik) ładuje prawidłowo. Winda + Open Office zainstalowane z opcjami jakbym sobie życzył + parę progsów do rozważenia - używać czy usunąć. Oczywiście nie jest to sprzęt najnowszy w ofercie producenta (Microsoft) ale do moich potrzeb doskonale się nada (no i waga poniżej 1kg!). Smiga fajnie, warto było. Pozdrawiam firmę Remarketing :-)

Wszystko super tylko coś nie tak z przesyłką

Wszystko super, szbko, komputer sprawny, świetnie zapakowany tylko że w paczķę zbyt dużą na największą skrzynkę inpost a wysłany do skrzyneczki średniej. Na szczęście kuriej zadzwonił, mogłem podjechać i odebrać bo inaczej byłby zwrot - kara dla nadawcy i czekanie dla mnie

Same plusy

Bardzo dokładne opisy znajdującego się w ofercie sprzętu, sprawna realizacja zamówienia i bardzo dobre przygotowanie towaru do wysyłki. Komputer w pełni gotowy do działania od razu po rozpakowaniu.
Paczka dotarła błyskawicznie na drugi dzień po zamówieniu ,dobrze zapakowana. Laptop w bardzo dobrym stanie wizualnym zgodnie z opisem sprzedawcy. Mam nadzieję że również będzie działał bezawaryjnie, Jestem bardzo zadowolony z tego zakupu

Forsa

Lepiej to będzie... Jak znacznie rozdawać pieniądze albo udzielać kredyty olek
Błyskawiczna dostawa, towar bardzo dobrze zabezpieczony do transportu i w świetnym stanie. Wszystko zgodnie z opisem.
Świetna Firma, godna najwyższego zaufania. Wszystko bez najmniejszego zarzutu !!!
Dobry zakup polecam:-)
Trochę porysowany ale ogólnie ok

​Zdecydowanie Polecam! Profesjonalizm i Świetny Sprzęt

Jestem bardzo zadowolony z zakupu używanego laptopa! Sam sprzęt jest w świetnym stanie, w pełni zgodny z opisem. ​Szczególne podziękowania należą się serwisowi firmy! Moja prośba dotycząca pamięci RAM została uwzględniona bez problemowo co świadczy o ich dużej elastyczności i profesjonalnym podejściu do klienta. Takie detale naprawdę robią różnicę. ​Dodatkowym, bardzo miłym zaskoczeniem był gratis w postaci myszki, co jest super gestem. Dziękuję.
Mąż zadowolony :) mówi, że sprzęt pierwsza klasa.
jest ok. ,sprzęt i dostawa super.

W dzisiejszym dynamicznym świecie, rozwój technologiczny ma ogromny wpływ na nasze życie. Jednak nasza pasja do technologii nie musi iść w parze z niszczycielskim wpływem na nasze środowisko. Poznajci...