CleanFilter.PL

Opinie łącznie (1134) Opinie (1031) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość filtrów, podkreślając ich solidność, trwałość oraz porównywalność do oryginalnych produktów. Wielu użytkowników docenia także idealne dopasowanie filtrów do urządzeń, konkurencyjne ceny oraz profesjonalną i pomocną obsługę klienta. Dodatkowo, dostawa i pakowanie są zazwyczaj oceniane pozytywnie za szybkość, dobre zabezpieczenie i sprawną realizację zamówień. Pojawiają się jednak sporadyczne uwagi dotyczące niewielkich rozbieżności wymiarowych filtrów, opóźnień w dostawie oraz niedociągnięć w zamknięciu opakowań. Kilku klientów zgłaszało również brak odpowiedzi ze strony obsługi klienta w pojedynczych przypadkach.

OpinieCleanFilter.PL

Wszystko super – sprawnie i zgodnie z zamówieniem!

Kupiłem w tym sklepie filtry do mojej rekuperacji i jestem bardzo zadowolony. Cała transakcja przebiegła niezwykle sprawnie, a dostarczony produkt jest w 100% zgodny z zamówieniem. Filtry świetnie pasują i spełniają swoje zadanie. Z czystym sumieniem polecam ten sklep każdemu, kto szuka sprawdzonych produktów w dobrej cenie i profesjonalnej obsługi. Na pewno wrócę tu przy kolejnej wymianie!
Skupienie się na filtrach do rekuperacji i wentylacji buduje wizerunek eksperta. Klient czuje, że kupuje od specjalisty, a nie z wielobranżowego marketu Filtry najwyższej jakości, idealnie pasują do mojego rekuperatora i widać, że to porządny produkt. Niestety czas realizacji zamówienia pozostawia sporo do życzenia – na przesyłkę czekałem zbyt długo. Gdyby wysyłka była szybsza, byłoby 5 gwiazdek. Liczę na poprawę w tym zakresie przy kolejnym zamówieniu!

Porządnie wykonane filtry

Bardzo sprawnie i intuicyjnie działająca strona internetowa. Łatwość wyboru produktów i szybkie dopasowanie do konkretnych modeli sprzętów. Same filtry porządnie wykonane, działają poprawnie. Jedynym mankamentem - zbyt mała informacja (strzałka) o kierunku przepływu powietrza. Jest to trudne do zidentyfikowania, bowiem mikroskopijny nadruk jest na zmechaconej powierzchni i nie jest wyraźnie widoczny. Filtry są dobrze zabezpieczone na czas transportu. Ogólna ocena 6 na 5 - bowiem cena jest niższa niż u konkurencji. Serdecznie polecam.
Filtry jak na razie spisują się dobrze i pasują do rekuperatora . Wygląda ją dość podobnie i mam nadzieję że będą tak samo filtrować jak oryginalne ., Natomiast niestety pudełko w paczkomacie było nie do końca zaklejone i jedna cześć otwarta ale filtry w całości.

Adekwatna cena do jakości.

Filtry są ok. Względem oryginalnych do jednostki Vallox MV 149 CFI są za długie o około 4mm, przez co powodują odstawanie klapy (widoczne na fotkach). Mają na pewno mniejszą powierzchnię filtrującą niż oryginalne (niższa harmonijka). Na pewno nie ma problemu z filtracją - zatrzymują wszystko co mają. Za tę cenę można żyć z tego rodzaju niedogodnościami.

Odpowiedź ze sklepu CleanFilter.PL

Dziękujemy za szczegółową opinię. Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z działania filtrów. Dziękujemy również za zwrócenie uwagi na różnice wymiarów – przekażemy tę informację do naszego zespołu, aby dokładnie to sprawdzić.
Podoba mi się wysoka jakość filtra który jest zamiennikiem oryginału, cena powinna być odrobinę niższa. W trakcie zamówienia doszło do jakiegoś błędu i nie otrzymałem żadnej wiadomości odnośnie mojego zamówienie musiałem pisać wiadomość i dopytywać o status zamówienia, w tej sprawie należy popracować. Ogółem jestem zadowolonym klientem uważam że robicie dobrą robotę, utrzymujcie tak dalej 😉
Dostępność asortymentu w dobrych cenach, mam nadzieję że będziecie zaopatrywac moją rekuperacje we filtry przez długi czas, szybka dostawa

Polecam.

Dobra cena, w miarę szybka dostawa. Karton co prawda dotarł uszkodzony - niemalże otwarty w miejscu sklejenia, na szczęście na filtrach nie widać śladów uszkodzenia, przynajmniej na pierwszy rzut oka.
Filtry identyczne rozmiarami z oryginałem. Nieco inna budowa, ale wygląda równie dobrze. Na razie działa bez zarzutu, równie dobrze jak oryginał. Następny zakup również w tej firmie, bo po co przepłacać...
Ogólnie filtry OK choć przynajmniej wizualnie pzeciwpyłkowe i antysmogowe mają rzadsze lamele i bardziej miękkie niż oryginalne. Zobaczymy jak zachowają się w paktyce.
Bardzo dobry i szybki kontakt, wysyłka doszła dobrze zapakowana i filtry zgodne z zamówieniem. Polecam

filtr do flexit econord wh4

Filtr wielkościowe identyczny jak oryginał. Jedyna różnica to w harmonijce, oryginał ma więcej materiału filtrującego o prawie drugie tyle co zamiennik.
łatwo zamówić program proponuje wielokrotność aby było taniej szybka dostawa towar 100%zgodny z opisem, szybka dostawa towar dobrze spakowany
Filtry do rekuperatora VSC 300 dotarły bardzo dobrze zabezpieczone. Pasują idealnie i są solidnie zbudowane. Mają uszczelki - u innych dostawców czasem brakowało. Bardzo konkurencyjna cena - polecam.
Wszystko OK. Filtry sprawiają dobre wrażenie i zostały ładnie zapakowane. Co do ich faktycznej sprawności ciężko coś powiedzieć po zaledwie 1-2 dniach użytkowania. - Zobaczymy, jak będą wyglądać za pół roku. Jedyny minus to dość długi czas realizacji zamówienia, który w moim przypadku wyniósł około tygodnia. Dlatego 4 gwiazdki a nie 5. W dobie Amazona i Allegro człowiek przyzwyczaja się do tego, iż zamówiony towar da się dostarczyć w jeden lub dwa dni robocze.

Odpowiedź ze sklepu CleanFilter.PL

Dziękujemy za szczegółową opinię! Cieszymy się, że filtry sprawiają dobre wrażenie i dotarły starannie zapakowane. Rzeczywiście, po kilku dniach użytkowania trudno ocenić ich pełną skuteczność, dlatego będziemy wdzięczni za podzielenie się doświadczeniem po dłuższym czasie. Przykro nam natomiast z powodu dłuższego czasu realizacji zamówienia. Wysyłki z naszego magazynu zajmują zazwyczaj kilka dni roboczych, jednak rozumiemy, że w porównaniu do tempa platform takich jak Amazon czy Allegro może to wydawać się dłużej. Dokładamy starań, aby maksymalnie przyspieszać dostawy.
Poraz pierwszy kupiłem filtry do rekuperatora i dopiero będę je wymieniał. Okarze się czy wszystko jest ok.
Szeroki wybór filtrów. Możliwość precyzyjnego wyboru. Szybka realizacja zamówienia.
Szybka wysyłka, dobrze zapakowana i zawsze towar tej samej bardzo dobrej jakości.
Filtry dość dobrze dopasowane (stary Flexit), ładnie oznakowane i kompletne. Największy filtr wykonany z tektury, więc nie wiem, jak długo wytrzyma i w jakiej będzie formie.

filtry są znacznie mniejsze niż informuje ich opis

Filtry są znacznie mniejsze niż informuje specyfikacja podana na stronie. Nie wiem co to za oszczędność dla producenta - a dla klienta to problem, bo filtr niby pasuje do rekuperatora, ale jeszcze milimetr i by wypadł. Dodatkowo przez szpary dostaje się kurz do wymiennika ciepła. Na zdjęciu widać porównanie z oryginalnym filtrem.

Odpowiedź ze sklepu CleanFilter.PL

Dzień dobry, Dziękujemy za pozostawienie opinii oraz przesłane uwagi. Bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację i problemy z dopasowaniem filtrów. Chcielibyśmy skontaktować się z Państwem indywidualnie i dokładnie wyjaśnić sprawę, ponieważ może to być błąd produkcyjny. Zależy nam na dokładnym sprawdzeniu sytuacji oraz znalezieniu odpowiedniego rozwiązania. Wkrótce skontaktujemy się z Państwem bezpośrednio w tej sprawie. Pozdrawiamy, Clean Filters