Ważny od: 30 wrz 2025
- Zweryfikowana tożsamość
- Szyfrowana transmisja danych
- Przejrzysty proces składania zamówienia
Klienci doceniają wysoką jakość filtrów oraz ich dopasowanie do urządzeń, chwalą atrakcyjne i konkurencyjne ceny, sprawną i profesjonalną obsługę klienta, a także prostotę procesu zamawiania i łatwość nawigacji na stronie internetowej. Większość opinii o opakowaniu jest pozytywna, produkty są dobrze zabezpieczone, a niektórzy użytkownicy wskazują również na szybki kontakt ze sklepem oraz sprawną dostawę. Pojawiają się jednak uwagi dotyczące długiego czasu realizacji zamówienia, który niekiedy przekracza deklarowany termin oraz braku bieżącej informacji o statusie zamówienia. Niektórzy klienci zwracają uwagę na różnice w budowie i trwałości filtrów względem oryginału oraz sporadyczne problemy z wymiarami. Zdarzają się także pojedyncze przypadki uszkodzonego lub nie w pełni zaklejonego opakowania, a koszty dostawy bywają postrzegane jako zbyt wysokie.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieCleanFilter.PL
Wszystko super – sprawnie i zgodnie z zamówieniem!
Porządnie wykonane filtry
Zadowolony klient
Jestem zadowolony z produktu - pasował
Polecam zakupy w tym sklepie
Filtry pasują do Reventon INSPIRO 350
Adekwatna cena do jakości.
Odpowiedź ze sklepu CleanFilter.PL
Wszystko ok
CleanFilter.PL
- +48732070264
- cleanfilter.pl
- cs@cleanfilter.eu
- Vilniaus, LTU
CleanFilter.PL
CleanFilter – Twoje korzyści dla zdrowego powietrza! CleanFilter projektuje i produkuje certyfikowane filtry powietrza do rekuperatorów. Zamawiasz je bezpośrednio od producenta – bez pośredników i z ...