Sklep JOANNA

Opinie łącznie (898) Opinie (719) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość kosmetyków, ich skuteczność oraz pozytywny wpływ na włosy i skórę. Wielu klientów podkreśla bardzo szybką realizację zamówień i ekspresową dostawę produktów. Klienci często zwracają uwagę na solidne, profesjonalne i bezpieczne zapakowanie przesyłek, co chroni produkty przed uszkodzeniem. Produkty Joanny są często chwalone za przyjemne, intensywne zapachy. Obsługa klienta oceniana jest jako profesjonalna, sprawna i pomocna, co buduje zaufanie do firmy. Klienci często odnoszą się pozytywnie do relacji ceny do jakości, podkreślając przystępność cenową produktów. Pojawiają się też pojedyncze uwagi krytyczne dotyczące wybranych wariantów zapachowych produktów. Proces zakupów online jest oceniany generalnie dobrze, choć pojawiają się pojedyncze zastrzeżenia dotyczące rejestracji czy skomplikowania zamówienia.

OpinieSklep JOANNA

N K
N K.
Szybka dostawa, towar dobrze zabezpieczony przed ewentualnym rozlaniem
Szybka dostawa ,towar profesjonalnie zapakowany
Żel jest dobry i jak dla mnie wystarczająca mocny
Dobre produkty i praktyczny sklep online
Z szamponow i odzywek jestem zadowolona dlatego zawsze wracam do tych produktow. Kolor miedziany sie ladnie trzyma. Niestety towar w trakcie transportu nie byl dobrze zabezpieczony. Szampony byly ubrudzone bo troche konsystencji sie wylalo.
Produkty świetne. Szybka dostawa. Bardzo dobrze zapakowane i zabezpieczone produkty. Polecam!

Świetna jakość i produktów i wyjątkowa obsługa!

Bardzo dobra jakość w przystępnej cenie. Dodatkowy plus za obsługę zamówienia, które pomyłkowo zostało do mnie przesłane. Nie był konieczny zwrot niezamówionego towaru, a firma z przeprosinami błyskawicznie dosłała właściwy towar wynikający z mojego zamówienia.
Szybka ,profesjonalna obsługa.Polecam !
kosmetyki firmy JOANNA są idealne
Polecam. Jestem bardzo zadowolona z zakupu i szybkiej dostawy.
Dobrze zabezpieczona przesyłka. Zgodnie z zamówieniem.
Bardzo dobra obsługa klienta polecam
Wszystko szybko . Dziękuję
Wszystko jest okej.
Joanna posiada jedne z najlepszych regenerujących odżywek, szamponów i płynów do kąpieli. Zawierają zrównoważone składniki, które wzmacniają, wygładzają i nawilżają włosy i skórę. Niesamowity zapach. Polecam kosmetyki od Joanna dla całej rodziny.
Kosmetyki Wasze kupowałam już w sklepach teraz będę korzystać z internetowego
Szybka dostawa, solidnie zabezpieczone produkty
Profesjonalna obsługa, szybkość realizacji zamówienia. Bardzo dobre jakościowo produkty.
Świetny produkt. W sam raz na lato.
Dobrze zabezpieczone produkty. Szybka wysyłka