Opinie łącznie (644) Opinie (340) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 8 mar 2024

porcelanabydgoszcz.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często podkreślają ekspresową, szybką i sprawną realizację zamówień, co wywołuje pozytywne wrażenie. Bezpieczeństwo i staranność pakowania są powszechnie chwalone, klienci czują się pewnie co do stanu przesyłki. Klienci często opisują porcelanę i inne produkty jako piękne, wysokiej jakości oraz zgodne z opisem. Obsługa klienta jest uznawana za profesjonalną, pomocną i miłą, często chwaleni są konkretni pracownicy. Łatwość, sprawność i uprzejmość w kontakcie ze sklepem są szeroko doceniane przez kupujących. Klienci zauważają atrakcyjne, konkurencyjne ceny produktów, co wpływa pozytywnie na ich doświadczenie zakupowe.

Opinieporcelanabydgoszcz.pl

ocena Serwis obiadowy Yvonne E373 Edgar 12/44

Serwis obiadowy pięknie się prezentuje na stole. Osobno dokupiłam wazę również w atrakcyjnej cenie jak sam serwis. Rodzina zachwycona. Kontakt ze sklepem bezproblemowy . Dostawa serwisu w ekspresowym czasie na drugi dzień po złożeniu zamówienia. Sam serwis bardzo dobrze zabezpieczony na czas transportu. Został dostarczony bez uszkodzeń. Cieszę się, że w tak atrakcyjnej cenie udało mi się zakupić piękny serwis z porcelany. Polecam zakupy w tym sklepie każdemu.

Odpowiedź ze sklepu porcelanabydgoszcz.pl

Dziękujemy za miłe słowa:)

Pełen profesjonalizm

Kolejny zakup w Porcelana Bydgoszcz i kolejne potwierdzenie pełnego profesjonalizmu tego Sprzedawcy pod każdym możliwym względem. Polecam innym - ja tu z pewnością będę jeszcze wracał nie raz.

Odpowiedź ze sklepu porcelanabydgoszcz.pl

Pani Hanno, bardzo dziękuję za ciepłe słowa. Pozdrawiam serdecznie, Piotr Lech
Bardzo dobra współpraca.Przesympatyczna obsługa na czele z szefem ,Celne doradztwo,dotrzymywanie zaoferowanych rabatów.Szybka dostawa no i kolekcja przepiękna.Jezeli zakupy z takiego asortymentu to tylko Porcelana w Arkadzie,bardzo dziękuję i pozdrawiam.
Produkt najwyższej jakości, bardzo dobrze zapakowany i zabezpieczony do wysyłki za co dodatkowy plus ponieważ porcelanę bardzo łatwo uszkodzić. Polecam
Łatwo wyszukać przedmioty, których potrzebuję. Macie dużą i ciekawą ofertę Przedmioty są bardzo dobrze zapakowane. Przesyłka szybka. Jestem . zadowolona. Nie mam uwag.
Dziękuję za szybkie zrealizowanie zamówienia..Przesylka solidnie spakowana w dwie duże paczki. Mam nadzieję że jest komplet bo jeszcze nie rozpakowana ,bo to na prezent. Dziękuję i pozdrawiam Panią Edytę. DanaRach🌹😅
Kubeczki przepiękne !!! warte swojej ceny. Poprosiłam o zapakowanie na prezent ślubny, bardzo ładnie zapakowane, expresowa wysyłka . Polecam
Filiżanki są po prostu piękne! Jestem zachwycony ich jakością i wyglądem. Zakup tych filiżanek to był strzał w dziesiątkę. Polecam każdemu, kto chciałby napić się herbaty z tak wyjątkowych porcelanowych filiżanek. Dostawa bardzo szybka, filiżanki był bardzo dobrze zabezpieczone i przyszły do mnie nieuszkodzone. Załączone zdjęcia może nie są perfekcyjne, ale zapewniam, że filiżanki są po prostu przepiękne.
Szybka dostawa, bardzo dobrze zapakowane zakupione artykuły. Nic się nie uszkodziło. Polecam
Dobrze zapakowane. Szybka dostawa. Dobra cena. Brakło mi ulotki lub jakiegoś zachęcacza do powrotu do sklepu, ale to już marketing… Ps Towar dużo tańszy niż u konkurencji za ten sam artykuł…
Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Towar otrzymałam w ciągu 24 godzin. Gorąco polecam tego Sprzedawcę.
Wszystko super! Szybka przesyłka, towar bardzo dobrze zabezpieczony.
Polecam zakupy w Porcelana Bydgoszcz - realizują przesyłki w ekspresowym tempie. Pani Edyta wspaniale czuwa nad wszystkim, w razie niejasności dzwoni i dopytuje o szczegóły. Paczki są solidnie pakowane aby nic się nie potłukło.
Towar zgodny z opisem w super cenie. Przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona. Super kontakt. Polecam.

Najniższa cena

Szybko, najniższa cena i dobrze spakowane
I P
Iwona P.
Szybka dostawa. Towar dobrze zabezpieczony. Polecam
Realizacja bardzo sprawna, porcelana zapakowana perfekcyjnie
Świetna jakość, szybka wysyłka!

przydałby się talerzyk pod sosierkę oraz

przydałby się talerzyk pod sosierkę, oraz w pokrywce wazy brak wycinka na chochelkę
Przemiła sprzedająca. Świetny kontakt, porada co do zapakowania i najlepszej opcji dostawy. Produkt zgodny z opisem. Polecam serdecznie 🤗